Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 Myslalem, ze mowa o zwyklym dashu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 tak, preview. co tam ciekawego wrzucili na tych 2GB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2015 bugfixy dla streamingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 A ten nowy dash to kiedy dokladnie ma sie pojawic w preview ? I niech wreszcie dorzuca wiecej gierek do tej wstecznej kompatybilnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 ten nowy dash to chyba we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 A ten nowy dash to kiedy dokladnie ma sie pojawic w preview ? I niech wreszcie dorzuca wiecej gierek do tej wstecznej kompatybilnosci Usluga oficjalnie rusza w pazdzierniku. To co mamy teraz to tylko testy dla preview. Cytuj Odnośnik do komentarza
-DamiaN- 169 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 Ci co maja preview moga grac w gowa3 ? Jest dodana ta gra teraz? Po becie remastera pogralbym w Girsy a 360 oddalem bratu, praktycznie nowke funkiel niesmigana, wiec niebede mu zabieral. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2015 Jeszcze nie, sam czekam az dodadza wiecej tytułów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Mam do was pewne pytanie Panowie. Na przykład wezmę dwie gry, które miałem w wersji pudełkowej - Watch_Dogs i Far Cry 4. Obie gry ukończyłem jednak nie wbiłem 100% w osiągnięciach - usunąłem je z dysku twardego a pudełka sprzedałem. Teraz zastanawia mnie pewien fakt - co z zapisanymi stanami gier? Klikając z poziomu konsoli na przycisk "odinstaluj wszystko" tzw. save'y też idą w cholerę? Nigdzie nie potrafię ich już znaleźć, co jeśli znowu kupię i zainstaluję Far Cry 4? Będę musiał grać od nowa? Czy one są gdzieś przechowywane w pamięci wewnętrznej a nie są po prostu widoczne po deinstalacji gry w menu gry i aplikacje? Pytam hipotetycznie bo coś mnie znowu przyciągnęło do Far Cry 4 - będę celował w edycję ostateczną i na półkę - i gryzie mnie 67% w osiągnięciach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 savy masz przypisane do swojego konta ms w chmurze, jak kiedys wrocisz do jakiejs gry - pobierze ona z serwera twoje zapisane stany gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 savy masz przypisane do swojego konta ms w chmurze, jak kiedys wrocisz do jakiejs gry - pobierze ona z serwera twoje zapisane stany gry Bardzo Ci dziękuję za fachową odpowiedź! Zastanawiała mnie właśnie ta podziałka - content z gry z lewej i stany z prawej - bardzo się cieszę, że to tak działa. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Co sądzicie o aukcjach,gdzie sprzedają "konta/profil zdostępem do gry" oraz "cyfrowe wersje/kody do jednorazowego ściągnięcia". Jak dla mnie to jest totalne oszustwo i naciąganie..ale mam konsole do tygodnia więc się nie znam.. http://allegro.pl/diablo-iii-reaper-of-souls-pl-i5479949228.html Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 kradzione karty kredytowe, chińskie hakiery - trzymać się z dala ewentualnie dzwonić do Janusza Cebuli Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Nie polecam, bo i tak zmienią hasło do konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Jak dostac ten caly preview mi powiedzcie. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Musisz zostać zaproszony przez osobę która jest w programie preview Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Ktoś kto ma do niego dostęp musi wysłać Ci zaproszenie. Wtedy od użytkownika Xbox Live dostajesz wiadomość, że zostałeś zapisany i możesz ściągnąć aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Też tak macie, ze po graniu w wiedzmina nagle inne rpg sa "mdłe"? A to grafika nie ta, a to interfejs jakiś dziwny..a to system walki jakiś sztywny i mało ekscytujący...a to nagle tak jakoś mało trawy... Granie w neverwinter i dragon's age inquisition jakieś takie bez smaku W neverwinter interfejs jest źle rozplanowany... wiem, że to mmo, ale jednak grałem w ff xiv i tam grając na pc grałem tylko na padzie bo sterowanie było genialne..więc dać się da ;3 Mam nadzieję, ze dostanę betę fable niedługo...bo na razie to mam prawie same fpsy na konsoli...a ja fpsów nie cierpię, wolę RPG. Chociaż battlefield 4 mnie zaskoczył pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Kriss od siebie polecam Child of Light jezeli jeszcze nie grales Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 CHild of light miałem parę razy w planach, ale zawsze mi promocja uciekła... Może jutro się załapię. SOny w ps+ mamiło obniżkami rzedu 60%, a Xlive aż 75%..ale jak ostatnio przeglądałem promocje to nie widziałem 75% Teraz ten "big summer sale" tez 40-50% a z goldem 50-60%... W sumie 50% na minecrafta wziąłbym Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Co sądzicie o aukcjach,gdzie sprzedają "konta/profil zdostępem do gry" oraz "cyfrowe wersje/kody do jednorazowego ściągnięcia". Jak dla mnie to jest totalne oszustwo i naciąganie..ale mam konsole do tygodnia więc się nie znam..http://allegro.pl/diablo-iii-reaper-of-souls-pl-i5479949228.html Kody są jak najbardziej ok, często pochodzą z zestawów - m$ nie daje płyt a właśnie kody zdrapki ja mam 1 grę na płycie reszta wbita z kodów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Tylko słyszałem dziwną rzecz z tymi kodami jakoby iż można było grę ściągnąć tylko raz, tylko nie pamiętam czy to dotyczyło x1 czy ps4... Swoją droga dziwna wtedy byłaby to dystrybucja cyfrowa... myślałem, ze zakup cyfrowy czy to z kodu czy z sklepu się przypisuje do konta i możemy grę usuwac i ściągać ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) Oczywiscie ze gry zakupione cyfrowo sa przypisane na stale, Nie wazne czy kupisz kod czy bezposrednio ze store. Edytowane 6 lipca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 (edytowane) ale mieszacie - na tej aukcji są konta - profile na ktorym jest kupiona gra - na 99% wał z kombinowania chinczykow a karty / kody z gierkami są w pełni legalne i można fajne promocje wyrwać (taką grę jak podepniemy pod nasze konto możemy usuwać i ściągać ile będziemy chcieli) Edytowane 6 lipca 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2015 Jest już pełna rozpiska tytułów z tej wyprzedaży która się jutro zaczyna, czy raczej jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi