maciekww28 848 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Ludzie czy jest ktoś kto mógłby mnie zaprosić do preview jak ktoś ma. Z góry dziękuje wyślij mi zapro do znajomych Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Sprawdzilem i rzeczywiscie, PayPalem mozna oplacac tylko pelne kwoty, natomiast jak chcemy doplacic reszte to tylko karta. Dzieki za pomoc kubson & Kriss_Hietala. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 ja kupiłem paypalem telltale games collection. Miałem 10zł na paypalu, resztę ściągnęło z karty. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 nie wiem czy było ale w wst. kompatybilności w grach z x360 będzie można grać w multi online? Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) nie wiem czy było ale w wst. kompatybilności w grach z x360 będzie można grać w multi online? Tak. Panowie mam problem z padem otóż od jakiegoś czasu wyłącza się po około 20 minutach gry i nie idzie dalej grać. Nowe baterie, testowałem na dwóch różnych rodzajach. Gram spokojnie, w menu pełna kreska po 20 minutach info o małej ilości energii i później pad już się wyłącza i mogę go włączać ale i tak chwilę pogram i się wyłączy. Dodam ,że problem zaczął się od momentu kiedy to musiałem dokończyć ważną misję w GTA V i pad na ostatku energii leciał i kilka razy się wyłączał i ja go włączałem żeby dokończyć. Po skończeniu włożyłem nowe baterie i odpaliłem nazajutrz konsolę i zaczął się ten problem. O pada dbam, nie rzucam nim nic z tych rzeczy, aktualizacja wgrana (chociaż nie wiem czy ma to jakiekolwiek znaczenie). Zapasowy pad działa ok, po włożeniu nowych baterii ciągle pełna kreska i śmiga. Problem występuje z padem ,który był razem z X1. Co z tym zrobić ? Wysyłać na gwarancję czy do jakiegoś serwisu czy coś ? Edytowane 12 lipca 2015 przez BuRRRza Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Wyslij na gwarancje i problem bedzie z glowy, tak masz zapasowy wiec nie ma zadnej tragedii Edytowane 12 lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Jest jakaś aplikacja do testowania wibracji w padzie? Ponoć w Xone usprawnili silniczki wibracyjne, żed mam yteraz różne stopnie natężenia, wibracje przechodzące z jednej strony na drugą ,z góy na dół, pulsujące..ponoć triggery też mają podpięte silniczki. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Kolega z forum wysłał mi zaproszenie do preview, ale nie dostałem jakiegokolwiek powiadomienia itp aby sciągnąć aplikacje. Było to dobre kilka godzin temu. Ile sie na to czeka, idzie z automata czy musze czekac aż im sie zachce mi wysłać info ? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 (edytowane) Kolega z forum wysłał mi zaproszenie do preview, ale nie dostałem jakiegokolwiek powiadomienia itp aby sciągnąć aplikacje. Było to dobre kilka godzin temu. Ile sie na to czeka, idzie z automata czy musze czekac aż im sie zachce mi wysłać info ? Trzeba czekac do nastepnej fali uptade ktora jest srednio co miesiac. Edytowane 12 lipca 2015 przez hav3n Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 no to sobie w Perfect Dark Zero dzisiaj nie zagram, trudno czekam na update Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Kolega z forum wysłał mi zaproszenie do preview, ale nie dostałem jakiegokolwiek powiadomienia itp aby sciągnąć aplikacje. Było to dobre kilka godzin temu. Ile sie na to czeka, idzie z automata czy musze czekac aż im sie zachce mi wysłać info ? Jak ktoś CI wyśle zaproszenie to czekasz 1-3 dni na wiadomośc od Microsoftu. Instalujesz aplikację, w niej się rejestrujesz i czekasz aż Cię zapiszą do programu, wtedy dostaniesz update. Cały proces trwa ok tydzień. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 U mnoe caly proces zajal z 3 dni. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 ktoś wie, do której jutro jest wyprzedaż? Miałem dostać przelew "w ciągu 2 tygodni"..licząc od 30... jest szansa,że jutroi przyjdzie ,ale mój bank zaksięguje to pewnie ok 14... Ciekawe czy zdążę kupić diablo 2 ;< Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 12 lipca 2015 Opublikowano 12 lipca 2015 Przeważnie we wtorek rano jeszcze są aktywne stare ceny. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Co daje to nowa aktualizacja o rozmiarze 260 mb? Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 (edytowane) Zarejestrowałem konsolę w serwisie. Kliknąłem wymień akcesorium i wszystko szło ok (mimo ,że robiłem to 3 raz bo były jakieś problemy ,że mi nie wyświetlało co dalej). Kliknąłem rodzaj pada i wpisałem wszystkie dane i wywaliło mnie do strony głównej i to tyle ? Później wchodząc w zlecenia nic się nie pokazuje. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje ,że jutro dostanę maila co i jak. To wszystko jest za darmo ? Bo klikając rodzaj transportu - "transport własny" bo nie było innego do wyboru to pisało coś o tym ,żebym spakował pada i wysłał a obok ,że koszty 0.00 Euro. edit: ok ,zrobiłem to ponownie i teraz wyświetliło się do końca mam widocznie zlecenie. Poczekam na maila jakbym miał jakieś wątpliwości to napiszę. Jeszcze jedno ile czeka się na tego maila ? Edytowane 14 lipca 2015 przez BuRRRza Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Jak wygląda u Was sprawa z Hexic na X360? Swojego czasu widziałem go przez chwilę w grach do ściągnięcia, ale już go nie ma Sklep też mi nic nie pokazuje. To fajna gierka po loncie, nie pogardziłbym. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Testowałem mass effect w BC... Tragedia, jakieś ziarna wszędzie i szumy. Framerate "na oko" kuleje... Jeżeli tak ma wyglądać ta wsteczna kompatybilnośc to chyba się niepotrzebnie napaliliśmy. Ktoś testował inne gry w BC? Też są problemy ? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 (edytowane) W innych tez sa spadki, ale nie az takie. Zarejestrowałem konsolę w serwisie. Kliknąłem wymień akcesorium i wszystko szło ok (mimo ,że robiłem to 3 raz bo były jakieś problemy ,że mi nie wyświetlało co dalej). Kliknąłem rodzaj pada i wpisałem wszystkie dane i wywaliło mnie do strony głównej i to tyle ? Później wchodząc w zlecenia nic się nie pokazuje. Nie wiem o co chodzi. Mam nadzieje ,że jutro dostanę maila co i jak. To wszystko jest za darmo ? Bo klikając rodzaj transportu - "transport własny" bo nie było innego do wyboru to pisało coś o tym ,żebym spakował pada i wysłał a obok ,że koszty 0.00 Euro. edit: ok ,zrobiłem to ponownie i teraz wyświetliło się do końca mam widocznie zlecenie. Poczekam na maila jakbym miał jakieś wątpliwości to napiszę. Jeszcze jedno ile czeka się na tego maila ? Ciezko mi powiedziec bo jak kiedys mi sie zepsul X360 to dzwonilem do nich a nie na maile i wyslali do mnie kuriera, po 2 tygodniach otrzymalem konsole do domciu. Edytowane 14 lipca 2015 przez Mroku333 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 fps drop to pikuś...ale te ziarno.... jakbym grał w grę po benzydaminie... Cytuj
wrog 609 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 ME zawsze miał ten filtr/ziarno. Zobacz w opcjach, czy nie da się wyłączyć. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 Gdzie sie wyłączalo upload do danej gry. Gram w gta 5 i co zrobie headshota to mi to badziewie wyskakuje Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 lipca 2015 Opublikowano 14 lipca 2015 A jak nagrać fragment gry? Co klikam nagraj to mi ostatnie 30s nagrywa...a ponoć Xone mógł 5minut(ps4 15m). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi