Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forza Horizon 2 to raczej obowiązek. Ja już czekam na swoją kopię.

Myślę, że śmiało starczy na kilkadziesiąt godzin, Wiedźmin to zajeisty wybór i starczy chyba na jeszcze dłużej.

Opublikowano (edytowane)

Gierek z 360 nie ma na Store XO. Możesz odpalić grę z płyty albo jak masz w digitalu to pojawia się w historii pobierania. Wiem, to troche pokręcone ale w nowym dashu i store może jakos to poukladaja (ma być uptade na jesieni).

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

dopiero obczaiłem drugą gierke na sierpień w GWG, może nie jest to jakiś hit ale bardziej czekam na to jak na demo MGS'a

survival, łuk, rzut izometryczny? brzmi bardzo smakowicie i wygląda ładnie

Spoko giereczka, dużo zyskuje w coopie, grałem w to na PS3 i miło wspominam, mimo że często był pokaz slajdów :Coolface: i z tego co pamiętam trzeba dbać, żeby nie być głodnym i w nocy uważać co by nas nie wje.bało, ogólnie takie biedniejsze Daying Light :sorcerer: i coop chyba dla 4 osób

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jest też kombinowanie broni podobne do Dead Rising zapomniałem dodać :) Ogólnie tego typu gry w PS+ czy GwG zawsze mnie cieszą, nawet bardziej jak AAA

Edytowane przez Figuś
Opublikowano

Banny ja do polecam taki zestawik :) Kupowanie baterii w sklepie, jest moim zdaniem nie opłacalne na dłuższą metę. 

61OvJ0JKTKL._SL1500_.jpg

Jeszcze co do gierek na start. Pamiętaj, że W3 i FH2 to  kolosy na minimum dwa miesiące grania :D 

Opublikowano

Od czasów 360 użytkuję takie akumulatorki.

gp_recyko_2.jpg

Starszej generacji niż eneloopy, ale podobna zasada działania.

Nieużywany akumulatorek nie traci tak pojemności.

Kupujesz 4sztuki,  2 siedzą w padzie, 2 naładowane czekają na swoją kolej.

Śmiało 20-30 godzin dają radę.

• Plusik 2
Opublikowano

A nie lepiej play and charge do One?

NIe dla mnie. Play and Charge trzeba ładować kablem, tutaj wystarczy zmienić akululatorki i gotowe :)

Ja zawsze mam jedne w padzie, drugie na półce naładowane. Kiedy jedne padną zmieniasz je w 5 sekund, sru do ładowarki i grasz dalej 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

A nie lepiej play and charge do One?

To musiałbyś grać co jakiś czas na kablu, a z akumulatorami tylko zmieniasz jedne na drugie. Do tego P&ch wyjdzie chyba drożej niż zestaw zwykłych akumulatorów.

Granie na bateriach jest nieopłacalne - kupić zestaw jakiś GP z allegro, tanie jak barszcz i grać po 30h na każdych dwóch.

Ja mam w sumie 12 akumulatorów GP do X360 i Xone za 75 zł  :sorcerer: mam osobne pojemniki z napisami "naładowane" i "rozładowane" żeby mi się nie myliły :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Wiesz, akurat do grania na kablu to jestem przyzwyczajony <PS4> ;D

Chociaż co jak co ale pamiętam, że jak miałem 360 to mamusia kupiła mi jakieś "biedronkowe" bateryjki i ładowarkę za grosze. A i tak trzymały w cholerę długo.

Opublikowano

Wiesz, akurat do grania na kablu to jestem przyzwyczajony <PS4> ;D

Chociaż co jak co ale pamiętam, że jak miałem 360 to mamusia kupiła mi jakieś "biedronkowe" bateryjki i ładowarkę za grosze. A i tak trzymały w cholerę długo.

Bo pad od 360-tki był mnie prądożerny. Ten z Łana na dwóch bateriach AA działa jednak ciut krócej. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Opublikowano

Moje eneloopy trzymają tydzień grania 2000maH

Najlepsze są biedronkowe gp super, półtora tygodnia grania :D

Ale na bateriach można wydać rocznie tyle co abonament ps+(190-200zł, już xbox live za 120zł tanszy :D) Więc akumulatorki to must have.

Opublikowano

nie, nie miałem.

kurcze, dziwna sprawa. 

Na początku język udało sie wybrać polski. Pozniej podlaczenie do sieci, udało się. I komunikat " twoj jezyk nei jest jeszcze obługiwany" cofneło mnie do wyboru języka, gdzie mam niemiecki, francuski, angielski, pl brak. 

No i biore angielski ,to pozniej jest zapytanie gdzie mieszkasz - > same anglojezyczne kraje, nie ma PL. co wybrac?