Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

nie, nie miałem.

kurcze, dziwna sprawa. 

Na początku język udało sie wybrać polski. Pozniej podlaczenie do sieci, udało się. I komunikat " twoj jezyk nei jest jeszcze obługiwany" cofneło mnie do wyboru języka, gdzie mam niemiecki, francuski, angielski, pl brak. 

No i biore angielski ,to pozniej jest zapytanie gdzie mieszkasz - > same anglojezyczne kraje, nie ma PL. co wybrac?

Kraje pokazuje zgodnie z językiem. Powinieneś mieć możliwość wybrania polski - Polska.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

nie, nie miałem.

kurcze, dziwna sprawa. 

Na początku język udało sie wybrać polski. Pozniej podlaczenie do sieci, udało się. I komunikat " twoj jezyk nei jest jeszcze obługiwany" cofneło mnie do wyboru języka, gdzie mam niemiecki, francuski, angielski, pl brak. 

No i biore angielski ,to pozniej jest zapytanie gdzie mieszkasz - > same anglojezyczne kraje, nie ma PL. co wybrac?

Kraje pokazuje zgodnie z językiem. Powinieneś mieć możliwość wybrania polski - Polska.

no właśnie dupa, ale na tym filmiku gość miał to samo, więc poradzę sobie ;)

Opublikowano

No to daj angielski - UK, a potem przestawisz. Może dopiero po aktualizacji pójdzie.

Opublikowano

Tylko masochiści mają dasha po polsku ;)

Opublikowano

To normalne ,że pad idzie do mnie 8 dzień z gwarancji ? 21 dostałem mail ,że produkt zastępczy opuścił centrum serwisowe. Dlaczego nie ma żadnego numeru paczki czy coś ? Kurierem to idzie czy pocztą ? Wiem ,że paczka moja do Frankfurtu szła

Edytowane przez BuRRRza

Opublikowano

Czemu?

Bo angielski jest ładniejszy i lepiej pasuje  :reggie:

Opublikowano

nie po to nasi dziadkowie walczyli w 2WŚ żebyśmy teraz mieli dasha w xboxach po angielsku

Opublikowano

To normalne ,że pad idzie do mnie 8 dzień z gwarancji ? 21 dostałem mail ,że produkt zastępczy opuścił centrum serwisowe. Dlaczego nie ma żadnego numeru paczki czy coś ? Kurierem to idzie czy pocztą ? Wiem ,że paczka moja do Frankfurtu szła

Poczta idzie bez numeru nadania

Przynajmniej u mnie tak było

U mnie cały proces trwał 7 dni

Opublikowano

Myślałem ,że kurierem wyślą. Ale jak poczta to może dlatego tak długo.. W wiadomości pisało ,że jak nie dojdzie w ciągu 28 dni to żebym się z nimi kontaktował.

W razie czego jaki jest numer na infolinie ?

Opublikowano

Wszystko masz na stronie xbox.com

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak instalacja gier z płyty - każda gra jest pobierana z serwerów (jak chcesz z płyty to w ustawieniach konsoli przejdź do offline)

To wytłumacz mi jak 20GB gra miała by mi się ściągnąć na 10Mb łączu w godzinę?? :dunno::Coolface:

Natomiast jest coś dziwnego z tymi instalacjami, bo potrafią się zablokować kompletnie i kapać po procencie na parę minut. Może pomóc wtedy zainstalowanie gry najpierw, a dopiero po niej zgodzenie się na patcha.

Opublikowano

W WoT na xone wpadaja z miejsca wszystkie osiagniecia ktore byly odblokowane na x360.

Opublikowano

Jak u Was wygląda pobieranie i instalowanie gier w trybie uśpienia? U mnie chyba coś jest nie halo, przy włączonej konsoli gry ściągają się bardzo szybko, natomiast po przejściu w instant on przez cało noc potrafi się pobrać 5-10% gry. He?

Opublikowano

Odpaliłem wczoraj demo FH2 ( :banderas::obama: miód malina)

Po 30 minutach, dotknalem konsoli i byla gorąca - czy to normalne?

Opublikowano

Polowa gornej powierzchni Xboxa to kratka wiec chyba nie trudno sie domyslec ze tamtedy ucieka gorace powietrze?

@Banny

Do tej pory na forum nie bylo chyba przypadku przegrzewania sie XO. Upewnij sie ze konsola ma wystarczajaco duzo miejsca na oddychanie i ciesz sie gra :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

teraz jest ustawiona na kartonach (xD) obok szafki z tv. Jak prawidłowo ją ustawić? po prawej jest też wentylacja, czyli nie powinna być obok obiektu po jej prawej stronie?

Zasilacz leży za szafką  i dosyć tam mało miejsca..

Opublikowano

ja mam okolo 3 cm z kazdej strony konsoli wolnej przestrzeni, zasilacz pod szafką i od 1,5 roku dziala zayebiscie

Opublikowano

Myślałem ,że kurierem wyślą. Ale jak poczta to może dlatego tak długo.. W wiadomości pisało ,że jak nie dojdzie w ciągu 28 dni to żebym się z nimi kontaktował.

W razie czego jaki jest numer na infolinie ?

Juz po padzie, przywlaszczyli sobie, nie oddadza. [*]

22 594 10 00

Opublikowano

U mnie tylko raz na jakiś czas spusty wibrują jakby miały wyskoczyć, ale niedługo i tak muszę dokupić drugiego pada, więc to olewam.