Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

W cenie nowa Fifa za 40-50 ojro + Forza 5 za jakieś 30 ojro. Postarali się. Ciekawe co polski oddział wymyśli. Ale nie zdziwię się jeśli to jest zestaw na cały region EMEA/PAL - w Norwegii też jest taki sam, jak widać w RPA także. Pozostaje kwestia polskiej ceny.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Chodza sluchy ze w Belgii bedzie to samo wiec to chyba bedzie dla wszystkich. Postarali sie :)

Opublikowano

Chodza sluchy ze w Belgii bedzie to samo wiec to chyba bedzie dla wszystkich. Postarali sie :)

Nie mów hop , nie raz byliśmy traktowani inaczej niż reszta "cywilizowanej" europy ;)

Opublikowano

Jeżeli idzie o MS, to zazwyczaj były to różnice in plus, np. niższe ceny gier w cyfrowej dystrybucji, w retailu, niższe ceny konsol itp.

Obstawiam (realistycznie), że te zestawy będą u nas stały po 1999 zł i 1699 zł.

Opublikowano

No ja będę brał ale wersję z Kinectem bo dla najmłodszych jest to mega zajawka, a przy tym może też się stary dołączyć. Ten nowy Kinect ile potrzebuje miesca przed aby było optymalnie? no i mam nadzieję, że MS wróci do polonizacji w grach, szczególnie tych dla Kinecta, a gry z pierwszego Kinecta z x360 są obsługiwane?

Opublikowano

Danke szyn, a o myślicie o tych polonizacjach, coś tam MS Polska się wypowiadał na ten temat?

Opublikowano

Nowa apka dla preview dasha. Ja juz mam ide obadac :)

47G4rJa.jpg

Opublikowano

Jest to taki HUB dla ludzi bioracych udzial preview uptadow. Mamy tutaj info co nowego, mozemy wziasc udzial w ankiecie jak nam sie podoba sama apka albo nowe ficzery dodane w aktualizacji. Ogolnie fajna apka bo wszystko mamy w jednym miejscu :)

Opublikowano

Rownież mi sie podoba, super sprawa, widać że sie wzięli porządnie za siebie

Opublikowano

Musza jeszcze tylko ogarnac te apki bo np. nie wezmiesz udzialu w ankiecie z poziomu Preview Dashboard bez apki Survey, juz nie wpomne ze do edytowania i upload  uzywasz trzech roznych apek...musza to jakos ladnie poskladac w jedna calosc :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wyglada to swietnie - dobrze, ze robią cos takiego :) ciekaw jestem co dadzą w kolejnej aktualizacji.

W kolejnej aktualizacji będzie pewnie ta nowa apka do ustawiania challengy w grach dla siebie i znajomych (dawałem w newsach).

Opublikowano

Niech dadza mozliwosc robienia screenow i preordery digital a nie jakies popierdulki.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

O screenach gdzieś coś ostatnio czytałem.

Opublikowano

No ze sa w planach tak jak tysiace innych rzeczy  :blum2:

Opublikowano

Uaaa to już chociaż do tej wersji z Kinectem za 2200 mogli dać tą Forze i jeszcze jakiegoś crapa ruchowego.

Opublikowano

No za dobrze nie jest. Czysty Xbox One 500GB + Kinect w empiku to koszt 1869 zł o