Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

To to

Ewentualnie XLEi - wersja interaktywna.

Choć podczas poprzedniego E3 przynajmniej u mnie lepiej transmitowało YT niż te apki w konsoli, tak nawiasem mówiąc.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

No ja zrywam się 10 minut wcześniej z roboty i szybka jazda rowerem przez miasto - powinienem się wyrobić.

Konsola z rana ustawiona na instant-on, coby szybciej wystartować. Piwka chłodzą się już w lodowce w pracy, może w tym pędzie o nich nie zapomnę...

Wszystko przemyślane :dog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja będę oglądał w robocie, przez to pewnie posiedzę do 18 :P

Opublikowano

Pamiętajcie aby prawilnie oglądać w krótkich spodenkach.

Opublikowano

Od razu założyłem krótkie portaszki. :lapka: 

Opublikowano

To akurat była pomyłka Amazona, więc nie ma co patrzeć na tę cenę.

Opublikowano

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ZFOGG54?redirect=true&ref_=s9_simh_gw_p147_d0_i1

Elite Controller za 75 funtów. Koledzy z UK może skorzystają (polskiego adresu nie przyjmuje, przynajmniej w tym momencie).

Spokojnie, potem wszystkie większe sklepu równają (mniej więcej) ceny do Amazonu :)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

MS zarejestrował domeny xboxeliteseries.com . No przecież jak mi wypuszczą dedykowany headset 7.1  to się spuszcze na zielono :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

czuje ze pokażą nowego xboxa w wersji elite :obama:

Opublikowano

Wątpię, dopiero zapowiedziel nowego XO na E3.

Opublikowano

Z zapowiedzia nowej wersji konsoli to dopiero stawiam na E3 2K16, czyli co dzisiaj o 16 konfa MS i wsio ? Czy po tej konfie bedzie jeszcze cos innego ?

Opublikowano

Opublikowano

dzięki kurna. zachorowałem na pina z FM. a by cie czarne prącie tłukło za ten filmik :(

Opublikowano

:Coolface: