hav7n 5 936 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Tak Edytowane 5 sierpnia 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ohoo, ekstra, chyba jeszcze poczekam z zakupem Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Tylko ze cena tego zestawu to 499$ czyli o stowke wyzsza niz standardowe 1TB Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 To jak to jest z tymi sejvami? Jak wejdę w grę to mam odinstaluj wszystko. Nie mam opcji odinstalowania same gry. hamburder ani kwadraty nie działają na grę. A save'y są w osobnej kategorii. to po usunięciu gry one zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Tak zostają, jak będziesz chciał skasować save'a to wyskakuje info czy skasować tylko z konsoli czy z konsoli o chmury Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Tylko ze cena tego zestawu to 499$ czyli o stowke wyzsza niz standardowe 1TB No to chyba upoluję białą po prostu, też piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Co to jest to OTA DVR? Chodzi o tuner dvb-t po usb? DO kupienia w Polsce ? http://www.windowscentral.com/more-about-tv-dvr-feature-coming-xbox-one Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Możliwość nagrywania telewizji naziemnej na zewnętrzny HDD. Tak, potrzebny ten tuner do Xboksa - chyba jakoś w tym miesiącu ma być u nas oficjalnie w sprzedaży, jak mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Nagrywanie tv z dekoderem nie działa ? tylko tuner usb ? Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 xDDDDDDDDDDD Nooooo, krypto przedszkolanki, chyba tego tak nie zostawicie bez odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Strasznie przekombinowali w Microsofcie..reklamują jako "ultimate tv experience" a musisz mieć kinecta by można było przełączać kanały...albo kabel IR. Teraz daja zajawkę na coś, co chyba nikomu nie jest potrzebne... Najpierw wielka fama, że nagrywanie TV a potem się bronią, że nie bo licencje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 No to jak będzie się zbliżał okres testów nowego dasha, to ktoś będzie musiał mi zaproszenie podesłać Mi tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 mroku bez gamertaga bedzie ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Nagrywanie tv z dekoderem nie działa ? tylko tuner usb ? Jak masz dekoder, to z reguły masz już wbudowane nagrywanie... Teraz chodzi o ludzi z naziemną tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Kinect do czegoś się jeszcze nadaje? Patrzę bardziej pod dziewczynę, pewnie jakieś gry taneczne tam jeszcze wychodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Kinect do czegoś się jeszcze nadaje? Patrzę bardziej pod dziewczynę, pewnie jakieś gry taneczne tam jeszcze wychodzą? za 30 dolcow masz Dance Central z 10 piosnekami, za ok 7zł dokupujesz kolejne - biblioteka jest wielka - moja żona uwielbia tą gierkę (każda piosenka ma kilka odmian, fitness, kardio itp) do tego Sports Rivals ale to słabe raczej i bardzo dobra gra muzyczna Disney Fantasia jest jeszcze apka fitness, profesjonalne ćwiczenia, z badaniem natężenia mięśni, kalorii i tętna po kolorze skóry ale ostatnio nic nowego nie wychodzi, chyba ubi wypuszcza jeszcze co roku jakąś swoją gierke taneczną ale ubi to guwno Edytowane 6 sierpnia 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Testowałem chwilkę ten nowy kontroler ms. Oprócz wejścia na słuchawki poprawili chyba bumbery. Są ciche i nie klikają. Dodatkowo chyba bardziej płynnie się wciskają. Do tego guma na padzie robi robotę. Pad naprawdę przyjemnie się teraz trzyma (nie żeby wcześniej było coś nie tak ale to dodatkowe oczko w górę) . Obecnie to na pewno najlepszy pad na rynku (mówię o podstawowych wersjach nie elitach za 500 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Tylko problem z bumperami nie dotyczył ich głośności a klikalności. Dalej nei da się wcisnąć po wewnętrznej stronie lub na środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Aż musiałem porównać i melduje że w starym po wewnętrznej nie da rady a w nowym bumpery reagują na całej długości Edytowane 6 sierpnia 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) A próbowałeś już podłączać słuchawki? Nie ukrywam, że jest to funkcja która najbardziej mnie interesuje w nowych padach, stąd ciekawość jak to działa w praniu. Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 COś w newsach na ppe z okazji 1Tb i nowego pada było wspomniane o tym, że słuchawki będą głośniejsze w nowym padzie niż starym. Jak masz jakieś słuchawki pasujące do obydwu padów to mógłbyś sprawdzić. Była też wzmianka o regulacji padem głośności, tylko nie pamiętam czy dotyczyło to tylko nowego pada czy może nowego dasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Wieczorem chcę potestowac headset sony goldy. Kogoś do grupy zaprosze i sprawdzę czy mikrofon działa i potestuje w grze. Niestety nie mam zestawu pasujacego do obydwy bo nie mam przejściówki. Dam znać po testach czy mikrofon działa i czy regulacja działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 A nie masz tego headsetu mono? On chyba pasuje do obydwu i u mnie po prostu na max głośności potrafi być cicho słyszalny rozmówca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Poprawcie mnie, jeżeli się mylę, ale w tym nowym padzie podłączając zwykle słuchawki powinien z nich lecieć dźwięk z gry? Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Czy wszystkie sejwy są w chmurze ? Chciałbym zrobić factory reset i nie wiem czy mam przerzucać sejwy (o ile się da) czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi