wrog 608 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Każdy sejw jest z automatu w chmurze. Jeśli byłeś online, to sejw leży w chmurce sobie. @wyżej Tak, bumpery są znacznie lepsze w odświeżonym kontrolerze. Tak jak MS informował - lepiej wykrywają wciśnięcie na całej długości. Po podłączeniu słuchawek do gniazda jack słyszy się zarówno dźwięk gry, jak i czat. Można sobie w opcjach (Ustawienia->Akcesoria-> dany kontroler) regulować głośność zarówno audio, jak i czatu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 A jak wygląda sprawa jakości dźwięku gry odtwarzanego przez wejście w padzie? Różni się w jakiś sposób w stosunku do podpięcia tych samych słuchawek do TV? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Nie różni. Na chwilę uruchomiłem sony wpiete w tv i w pada. Jakość bez zmian ale melomanem nie jestem; ). Nie kupowałem oficjalnego headsetu to nie porównam ale głośność na sony 2.0 mogę regulować w ustawieniach jak i na słuchawkach. Gra głośno i da się zrobić że nawet za głośno; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Ktos testowal remote play w windowsie 10 ? To dziala tak jak z Vita, ze mozna odpalic gre z wlaczonego Xa bedac w zupelnie innej lokalizacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Są jakieś modele XONE, nowszy/starszy? Lepsze chłodzenie itd? Czegos unikac? Jaka cena za golego Xone jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Są jakieś modele XONE, nowszy/starszy? Lepsze chłodzenie itd? Czegos unikac? Jaka cena za golego Xone jest ok? mam premierowego xbona, cichy że słychać go jedynie jak instaluje z plyty, nic sie nie przegrzewa - nie bylo zadnych usprawnien w konstrukcji, jedynie dopasiony pad właśnie wyszedł cena myślę że ok 1100-1200 ale mogę się mylić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Była promocja w agito, za nóweczkę 1149zł bez gierek, ale pełen komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Są jakieś modele XONE, nowszy/starszy? Lepsze chłodzenie itd? Czegos unikac? Jaka cena za golego Xone jest ok? 1100 -1250 . Xone nie ma gorszych modeli. Możesz poczekać na wersje z większym dyskiem i nowym padem ale do niej będziesz musiał ze 300 - 400 zł dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Najtaniej widziałem xone za 1350 z HAlo MCC. albo 1400zł z wiedźminem 3. Mowa oczywiście o nówkach. Czysty xbox bez gier powinien kosztować ok 1250zł, ale taniej niż 1400 nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Byłem dzisiaj w Oszą i tam jest za 1190 zł pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Ya killin' it Microsoft Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Jak darmowe to dobra wiadomosc. Jeszcze podstawki nie ukonczylem, MS takie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Pytanie tylko jaka cena i content... Zapewne dodadzą z jeden obszar i jedną świątynię na koniec. Tak czy siak - warto będzie znowu zagrać. E: Darmowe? O tym nikt nie pisał. Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Raczej DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 To i tak bardzo ok, dobre gierki trzeba wspierac Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 a będzie dlc? bo widziałem newsa o definitive edition... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 a będzie dlc? bo widziałem newsa o definitive edition... Oczywiście, że będzie DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Chętnie przygarnę zaproszenie do "Preview'' od któregoś z Zielonych Braci Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 zaakceptuj zapro na xbl (znajomi) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Ok potestowany nowy pad w rozmowie grupowej. Podobno słychać mnie było bez zarzutu wyraźnie. Też spokojnie w opcjach mogłem ustawić priorytet na grupę i grać jednocześnie rozmawiając. Tak więc jeżeli goldy sony działają to każde inne też przez jacka zadziałają. Minus jeden mam nie można ustawić głośności mikrofonu nigdzie albo nie znalazłem. Czasem muszę szeptać i wtedy chciałbym zwiększyć "wykrywalność" mojego głosu A co do goldów to oczywiście żadne ekstra przyciski nie działają czyli wyciszenie rozmów czy priorytet czata to jak nie podłączasz przez usb nie działa. Mimio że przez jacka to i tak trzeba mieć na on słuchawki aby mikrofon działał bo inaczej to zwykłe słuchawki bez mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Chętnie przygarnę zaproszenie do "Preview'' od któregoś z Zielonych Braci Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Chętnie przygarnę zaproszenie do "Preview'' od któregoś z Zielonych Braci Poszło nic nie dostałem zaakceptuj zapro na xbl (znajomi) zrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 zanim dojdzie zapro do preview może to trochę potrwać także tego luz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi