Figuś 21 173 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Blantmana pytaj, kupił przez oficjalny sklep MS i z tego co mówił bumpery działają na całej długości, najlepiej podbić do niego Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Póki co tylko przez sklep MS za 239 zł z gratisową dostawą w przeciągu 5-7 dni. Nie wiem skąd oni to wysyłają. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 NA allegro ich oficjalny sklep tak samo jak Sony ogarnia im Komputronik, ale czy ten oficjalny też to ni jestem pewny. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie... Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Ktoś z was trzymał tego pada w dłoni? Ja po samych opisach mam umiarkowane uczucia. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie... Przecież od zawsze wiele firm wypuszcza na wszystkie konsole kontrollery które dają innym przewagę i pewnie setki razy z takimi osobami grałeś po sieci - arcade sticki, kierownice, podrasowane pady itp. Bajery szmery za kilkaset PLN nie zrobią z przeciętniaka kosy. I tak wszystko sprowadza się do skilla. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez DonSterydo 1 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Najlepszy to był pad do x360 z chłodzeniem. ten był mega Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Bajery szmery za kilkaset PLN nie zrobią z przeciętniaka kosy. I tak wszystko sprowadza się do skilla. Amen. Mimo wszystko odnoszę wrażenie, że krótszy skok spustu, wymieniane analogi z większą czułością, czy programowane łopatki mogą mieć wpływ na rozgrywkę. Pytanie jest tylko - jak duży wpływ. Przykładem tego (przerysowanym oczywiście) jest multi Killzone 3 z kontrolerem Move vs DualShock. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...Już widzę jak janusze na onie kupują pada za parę stów:DTak jak Don pisał,od zawsze takie pady istniały dla trajhardow i praktycznie nic to nie zmieniło. Baw,przecież są gracze którzy grają na myszkach w multi Edytowane 12 sierpnia 2015 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...Już widzę jak janusze na onie kupują pada za parę stów:DTak jak Don pisał,od zawsze takie pady istniały dla trajhardow i praktycznie nic to nie zmieniło. Baw,przecież są gracze którzy grają na myszkach w multi Zaczynam właśnie moją przygodę z multi Halo 4. Uczę się grać DMR. Przesiadka z karabinów szturmowych czy SMG, którymi gram najczęściej na snajperkę pewnie trochę czasu mi zajmie, ale wyniki DMR osiągam lepsze niż Assault Rifle. Ale do rzeczy: gracze z wysokim poziomem i ze skillem robią po 300 punktów na mecz. Czyli więcej, niż cała przeciwna drużyna razem wzięta. Drużyna takich kolesi jak ja, którzy dopiero zaczynają. Wniosek jest taki: koksy z lepszym padem to będą koksy, ale bardziej. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Kris77 Cytuj
wrog 609 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Jak ktoś chciał, to już teraz mógł mieć pro elo MLG!!11 Scufa, więc to nic nowego. Sam pad niewiele da, jak ktoś gierki nie ogarnia. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez wrog Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Mnie cały czas zastanawia, jak duży wpływ będzie miał Elite Controller w multi... Oby nie skończyło się tak, że przewaga będzie znaczna i gracze ze zwykłymi padami będą dostawać po du.pie...Już widzę jak janusze na onie kupują pada za parę stów:DTak jak Don pisał,od zawsze takie pady istniały dla trajhardow i praktycznie nic to nie zmieniło. Baw,przecież są gracze którzy grają na myszkach w multi Zaczynam właśnie moją przygodę z multi Halo 4. Uczę się grać DMR. Przesiadka z karabinów szturmowych czy SMG, którymi gram najczęściej na snajperkę pewnie trochę czasu mi zajmie, ale wyniki DMR osiągam lepsze niż Assault Rifle. Ale do rzeczy: gracze z wysokim poziomem i ze skillem robią po 300 punktów na mecz. Czyli więcej, niż cała przeciwna drużyna razem wzięta. Drużyna takich kolesi jak ja, którzy dopiero zaczynają. Wniosek jest taki: koksy z lepszym padem to będą koksy, ale bardziej. No to szykuj się na Halo 5 bo tam po zmianach mechaniki uber gracze koszą jeszcze bardziej Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Co do promocji na Elite Controller na Amazonie UK to sklep wysyla maile ze cena byla nieprawidlowa i zamowienie zostalo skasowane XD. Ja wlasnie dostalem wiadomosc Edytowane 12 sierpnia 2015 przez hav3n Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Co do promocji na Elite Controller na Amazonie UK to sklep wysyla maile ze cena byla nieprawidlowa i zamowienie zostalo skasowane XD. Ja wlasnie dostalem wiadomosc A skoro zrobiłeś zamówienie i zapłaciłeś ? nie zobowiązuje ich do tej ceny. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Amazon jak zreszta każdy sklep zagraniczny zawsze pobiera hajs przy wysyłce Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Tak jak pisze kubson, kasy mi nie pobrali. Podobno jak sie do nich zadzwoni to daja £10 funtow znizki w ramach rekompensaty. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Ze strony ms 239 zł. Bumpery działają perfect. Darmowa dostawa 5 dbi roboczych kurierem ups z holandii Chodzi o ulepszony pad a nie elite;) Edytowane 12 sierpnia 2015 przez blantman Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Czym dokladnie sie te bumpery roznia? Mi srednio gra sie w Halo ze wzgledu na samo umiejscowienie bumperow (wzgledem pada od 360), nie podejrzewam zeby teraz pad od xone inaczej lezal w dloni? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Ponoć wciskają sie na całej długości, Ja tam z nowymi bumperami nie miałem problemów bo nawet na 360 podobnie je wciskałem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Wciskają się na całej długości. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Pograłem wczoraj trochę w Max'a i chyba faktycznie kolejny dobry 2D platformer od MS Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Max jest swietny xboty jak mogliscie jeszcze nie ograc to czem predzej ograjcie zanim wyjda masakratory z koncowki roku Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 No też to muszę nadrobić... Ale jakoś nie mogę się zebrać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Akurat gra jest idealna pod krótkie sesje, więc można spokojnie grać między innymi produkcjami. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Na cdkeys.com była swojego czasu do wyrwania za ok. 20zl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi