Opublikowano 19 sierpnia 20159 l http://majornelson.com/2015/08/19/games-with-gold-get-10-free-xbox-one-games-before-2016/
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Jak on te 10 tytułów zliczył? Sierpień - grudzień to 5 miesięcy po 2 gry.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l A dobra nie doczytałem...chodziło o użyhtkowników x360 żeby brali gry z golda do xone do końca roku. Oraz dodatkowo gry z x360 będą od września czy listopada? wypuszczane od razu z dostępnością na xone.
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Ale tu chodzi o same gry z Xone - są 2 miesięcznie. Łącznie z grami na X360 to 20 do końca roku
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l Gdzie mozna kupic udoskonalonego pada do One`a, tego z ulepszonymi bumperami? Widzial go juz ktos z Was? W sklepie ms oficjalnym wysyłają z holandii na całą Europę
Opublikowano 20 sierpnia 20159 l Panowie gdzie na necie kupujecie xbox live gold allegro czy jakieś keye albo twory podobne? Ja zawsze zaopatrywałem sie w lokalnym sklepiku 50zł za 3 miesiace ale dzisiaj w każdym sklepie wywalili cene 75-79 cebulionów i szukam tańszej opcji. Podajcie jakiegoś linka do sprawdzonego sklepu z ludzkimi cenami
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Ja daje 115zl za rok. Szkoda kasy na 50 zl na 3mc. Biorę z cdkeys.com albo keye.pl
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Teraz na keyach za rok chcą chyba że 135 zł. Na allegro od nich 118 zł.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Panowie gdzie na necie kupujecie xbox live gold allegro czy jakieś keye albo twory podobne? Ja zawsze zaopatrywałem sie w lokalnym sklepiku 50zł za 3 miesiace ale dzisiaj w każdym sklepie wywalili cene 75-79 cebulionów i szukam tańszej opcji. Podajcie jakiegoś linka do sprawdzonego sklepu z ludzkimi cenami Voila http://allegro.pl/xbox-live-gold-12-miesiecy-automat-pl-eu-us-rok-i5614533700.html
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l uuu a jeszcze dwa tyg temu jak patrzyłem to było 122zł a na allegro mieli po 118zł u nich chyba też warto http://allegro.pl/xbox-live-gold-12-miesiecy-eu-us-automat-24-7-i5604627372.html
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Wlasnie co z tym pobieraniem gierek z 360 od razu na one? Bedzie to dopiero razem z b/c?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Tak. When Xbox One Backward Compatibility launches in November, all future Xbox 360 Games with Gold titles will be playable on Xbox One. Edytowane 21 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Wpierw było, że : od przyszłego miesiąca gry dodawana w ramach games with gold na x360 będą od razu na liście wstecznej kompatybilności dla graczy z preview a od listopada dla wszystkich. później zmiana była na "W momencie wystartowania nowego dashboarda i wstecznej kompatybilności dla wszystkich gry z gwg x360 będą na starcie kompatybilne w programie x360 on xone. Poczekamy do września i zobaczymy.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l Zawsze było tak jak napisał Hum. 20x pytacie się o to samo i sami mieszacie już co jest 5.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l BC i ficzery z tym związane ruszają w listopadzie dla wszystkich. To co jest teraz dostępne jest dla preview wiec swojego rodzaju testy, a nie oficjalny start usługi. Bez kitu jak cebula jest w co niektórych silna.
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Pytanie do znawców w sprawie wstecznej kompatybilności - kiedy będę mógł kupić Mafię II w wersji na X360 i pograć w nią na swoim Xbox'ie One? Czy muszę kupić wersję pudełkową czy wersja cyfrowa też będzie działała? Gdzie mogę sprawdzić listę działających w tej usłudze gier i od kiedy usługa ma zacząć działać? Czy jeżeli podczas promocyjnych wtorków będzie przeceniona Mafia II w wersji cyfrowej i zakupię ją za pośrednictwem strony - w momencie kiedy usługa wejdzie w życie będę mógł ją pobrać na XO?Pozdrawiam i nie krzyczcie na mnie, że temat przewałkowany wzdłuż i w poprzek. Proszę?:-)A może ktoś ma wypieszczoną, bardzo zadbaną i przede wszystkim kompletną edycję kolekcjonerską tej gry na X360 na sprzedaż? Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez Folion
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Wersje cyfrowe i pudelkowe będą działać. Warunkiem jest dodanie gier do listy kompatybilności. Na razie SA 24gry.w listopadzie pewnie będzie wysyp i dadza 50-70. Do końca roku ma ich być 100. Listę tytułów masz na stronie xbox.com. Kliknij w banner. "play x360 games on your xone".
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Powiedzcie zieloni bracia, ta zdrapka będzie działała z x1 ? http://img09.staticclassifieds.com/images_tablicapl/284449061_1_1000x700_x-box-live-gold-3-miesiace-legnica.jpg
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Tak, wszystkie zdrapki sa uniwersalne, jedynie ważny jest region z którego sa brane
Opublikowano 22 sierpnia 20159 l Przy Goldzie region nawet nie ma znaczenia (przynajmniej przy tych tradycyjnych 1, 3, 12). Edytowane 22 sierpnia 20159 l przez wrog
Opublikowano 23 sierpnia 20159 l Potrzebuję wsparcia i Waszej oceny: Planuję kupić półkę pod tv by się zmieściły wszystkie konsole - pod X360, PS3 i przede wszytkim pod XOne. Półkę będę sam projektował, ale ze względu na ograniczone miejsce i konieczność zachowania symetryczności mogę uzyskać dziurę i wielkości 41,5 cm x 15 cm (szerokość X wysokość) na każdy sprzęt. Długa będzie na ok 40 cm z przodu i z tyłu bez osłony, a więc tu będzie miała przewiew. No i właśnie o oddychanie XOne mi chodzi. Ona ma główną wentylację od góry. Czy pozostawienie ok 6 cm od góry i po 4 cm po bokach będzie wystarczające? Nie chciałbym przegrzać mojej głównej zabawki do grania.