Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Jak lubie fps to crysis 2 to mega słaba gierka, dawno nie grałem w tak nudna gre Podejrzewam ze cześć 3 to jeszcze większy kał
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Wolałbym jakiegoś bdb indyczka bo TR ograny w wersji na x360, no ale nie ma co narzekać Ogralem Lare na premiere X360 a pozniej na PS4. Mowie Wam, gra jest za(pipi)iata. Warta ogrania. Co do Crysisa 3 to gralem na PS3 bo bylo kiedys w Plusie, ale gra byla nie grywalna. Mocne spadki fpsow odrzucily mnie od tego raka.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Serio takie dno, gorsze od dwójki? Może chociaż graficzka fajna lub acziki proste?
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l gralem w crysisa 3 na pc nasa i pomimo ze grafa goty to nie moglem sie nawet dla niej zmusic, wytrzymalem bodaj 3h z tym kalem
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Jak wytrzymałeś 3h, to wymiękłeś chyba tylko przed napisami końcowymi. Tak słyszałem
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l A już miałem nadzieję, że jednak będzie w miarę zjadliwe pif paf, za darmo.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Tomb Raider! <3 Ta gra chodziła mi po głowie od dawna. Promocję na Live ominąłem, a mój PC nie wyrabiał przy tej grze. MS taki dobry <333
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l jelonek ale Lara osom. właśnie na tvn oglądam myślałem czy brać w ostatniej promocji ale miałem co ogrywać + czułem że pewnie dadzą w goldzie na One przed premierą nowych przygód.
Opublikowano 25 sierpnia 20159 l nic ciekawego. Chociaż jelonka sprawdzę resztę miałem bądź mam i grałem. Battlestation miałem kupione na x360 więc i tak bym mógł we wstecznej kompatybilności pograć
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Chlopaki, wiem ze bylo to tlumaczone minimum trylion razy, ale poprosze ostatni raz. Co mam zrobic, aby moc dodawac gry z xbox 360 na jedynym?
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l nic, jeśli grę miałeś na swoim profilu którego używasz na xo to gry dodają się z automatu gry i aplikacje - gry - max w prawo - do instalacji oczywiście masz preview? bo oficjalnie bc jeszcze nie ma @edit: no chyba że gadasz o gierkach z gwg - pobierz przez xbox.com Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez maciekww28
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Tak, chodzilo mi o gog i udalo sie niby poprzez www. Kolejne pytanie, czy jest jakas lista kolejkowania gdzie widoczne sa pobrane wczesniej gry z gog? Sprawdzalem liste zakupow i nic tam takiego nie widnieje.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l RARE REPLAY za 69,99 zł http://www.empik.com/rare-replay-microsoft,p1113440879,multimedia-p
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Ostatnio kupowalem metro na 360ke przez xbox.com i poszlo bez problemu, a teraz jak probuje dodac 2ke to pisze mi zebym uzupelnil dane karty, wtf?
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l U mnie bylo to samo. W sensie, aby pobrac druga czesc musialem wpisac dane karty, ale pozniej wyswietlala sie infornacja ze za free. Pierwszej nie testowalem, gdyz golda mam od wczoraj. Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez bebbop
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Też tak mam czasami. Nie wiem z czego to wynika. Zawsze można dodać opcję płatności na potrzeby pobrania cebuli, po czym ją usunąć. Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l tak jest bo m$ to kut.asy - zauważcie że gry które są za darmo pobierzesz bez problemów ale gry które mają opcję kup za 0.00 już nie za bardzo te drugie wymagają (nie zawsze) dodanych danych z karty płatniczej
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l A co za problem podpiąć kartę pod konto. Przecież nikt Wam kasy pobierać nie będzie
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l i co z tego? i tak musisz na paypalu dodać kartę żeby u m$ przeszła weryfikacja ja swojej nie mogę dodać bo nie ma na niej uruchomionej płatności online a placówka która wydała mi kartę nie włączy mi tego