Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Hum daj sobie spokoj z tym scierwem. Serio.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Jak lubie fps to crysis 2 to mega słaba gierka, dawno nie grałem w tak nudna gre

Podejrzewam ze cześć 3 to jeszcze większy kał

Opublikowano

Wolałbym jakiegoś bdb indyczka bo TR ograny w wersji na x360, no ale nie ma co narzekać:)

Ogralem Lare na premiere X360 a pozniej na PS4. Mowie Wam, gra jest za(pipi)iata. Warta ogrania.

Co do Crysisa 3 to gralem na PS3 bo bylo kiedys w Plusie, ale gra byla nie grywalna. Mocne spadki fpsow odrzucily mnie od tego raka.

Opublikowano

Serio takie dno, gorsze od dwójki? 

Może chociaż graficzka fajna lub acziki proste? :kaz:

Opublikowano

Grafika fajna ale na pc. Reszta to dno w tej grze.

Opublikowano

gralem w crysisa 3 na pc nasa i pomimo ze grafa goty to nie moglem sie nawet dla niej zmusic, wytrzymalem bodaj 3h z tym kalem

Opublikowano

Jak wytrzymałeś 3h, to wymiękłeś chyba tylko przed napisami końcowymi. Tak słyszałem ;)

Opublikowano

wiadomo ze nie za 1 posiedzeniem, rozłożyłem to na pare tygodni ;)

Opublikowano

A już miałem nadzieję, że jednak będzie w miarę zjadliwe pif paf, za darmo. :frog: 

Opublikowano

jelonek :dunno: ale Lara osom. właśnie na tvn oglądam :D myślałem czy brać w ostatniej promocji ale miałem co ogrywać + czułem że pewnie dadzą w goldzie na One przed premierą nowych przygód. 

Opublikowano

nic ciekawego. Chociaż jelonka sprawdzę resztę miałem bądź mam i grałem. Battlestation miałem kupione na x360 więc i tak bym mógł we wstecznej kompatybilności pograć :P

Opublikowano

Chlopaki, wiem ze bylo to tlumaczone minimum trylion razy, ale poprosze ostatni raz. Co mam zrobic, aby moc dodawac gry z xbox 360 na jedynym?

Opublikowano

nic, jeśli grę miałeś na swoim profilu którego używasz na xo to gry dodają się z automatu

gry i aplikacje - gry - max w prawo - do instalacji

oczywiście masz preview? bo oficjalnie bc jeszcze nie ma

@edit:

no chyba że gadasz o gierkach z gwg - pobierz przez xbox.com

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Tak, chodzilo mi o gog i udalo sie niby poprzez www. Kolejne pytanie, czy jest jakas lista kolejkowania gdzie widoczne sa pobrane wczesniej gry z gog? Sprawdzalem liste zakupow i nic tam takiego nie widnieje.

Opublikowano

Ostatnio kupowalem metro na 360ke przez xbox.com i poszlo bez problemu, a teraz jak probuje dodac 2ke to pisze mi zebym uzupelnil dane karty, wtf?

Opublikowano

U mnie bylo to samo. W sensie, aby pobrac druga czesc musialem wpisac dane karty, ale pozniej wyswietlala sie infornacja ze za free. Pierwszej nie testowalem, gdyz golda mam od wczoraj.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano

Też tak mam czasami. Nie wiem z czego to wynika. Zawsze można dodać opcję płatności na potrzeby pobrania cebuli, po czym ją usunąć.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

tak jest bo m$ to kut.asy - zauważcie że gry które są za darmo pobierzesz bez problemów ale gry które mają opcję kup za 0.00 już nie za bardzo

te drugie wymagają (nie zawsze) dodanych danych z karty płatniczej

Opublikowano

A co za problem podpiąć kartę pod konto. Przecież nikt Wam kasy pobierać nie będzie :P 

Opublikowano

Ale będzie korciło do kolejnych zakupów:)

Opublikowano

Ja mam podpietego paypala i zawsze przechodzi kupno :cebula:

Opublikowano

Pusty paypal też może być.

Opublikowano

i co z tego? i tak musisz na paypalu dodać kartę żeby u m$ przeszła weryfikacja

ja swojej nie mogę dodać bo nie ma na niej uruchomionej płatności online a placówka która wydała mi kartę nie włączy mi tego