Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi taki podział po prostu odpowiadał przy przeglądaniu sklepu i tyle

Mnie taki też odpowiadał, ale twórcy indie płakali przecież, że ich nie widać i że dzielą ich na lepszych i gorszych. Zaraz znowu MS by po (pipi)e dostawał, że te gierki z komórek chowają gdzieś.

Opublikowano

IMO podzial na gry Arcade i ''duze'' byl dobry. Dodac do tego kategorie typu dema, coming soon czy new releases i bylo by git. Po co jakies staff picksy czy inne top played? Zebym widzial ze ludzie graja w Fife i Destiny 365 dni w roku?

Opublikowano

Jakich bundli możemy się spodziewać w tym roku na święta? Myślicie, że w MS w końcu zaakceptowali istnienie Europy i powalczą o nasz kontynent? Trochę boli mnie dupa, że amerykanie dostaja ciekawe promocje, a na nas zlewaja ciepłym moczem.

Opublikowano (edytowane)

Jakich bundli możemy się spodziewać w tym roku na święta? Myślicie, że w MS w końcu zaakceptowali istnienie Europy i powalczą o nasz kontynent? Trochę boli mnie dupa, że amerykanie dostaja ciekawe promocje, a na nas zlewaja ciepłym moczem.

Ten bundle 1TB z Halo;MCC w końcu do nas dotarł? Od 16 czerwca trochę czasu minęło...Jeśli do tej pory nie ma tego bundla to masz odpowiedź odnośnie nowych bundli...

@EDIT

Widzę iż bundle 1Tb z forza i Rise of the Tomb Raider jak i ELite 1TB SSHD+elite controller są....a pierwszego bundla z nowym padem i 1Tb dyskiem dalej nie ma...

Edytowane przez Kriss_Hietala
Opublikowano

Ten bundle 1TB z Halo;MCC w końcu do nas dotarł? Od 16 czerwca trochę czasu minęło...Jeśli do tej pory nie ma tego bundla to masz odpowiedź odnośnie nowych bundli...

@EDIT

Widzę iż bundle 1Tb z forza i Rise of the Tomb Raider jak i ELite 1TB SSHD+elite controller są....a pierwszego bundla z nowym padem i 1Tb dyskiem dalej nie ma...

Jakie ceny tych bundle? Sprawdzałeś na stronie xboxa czy jakieś inne źródło?
Opublikowano

Sprawdzałem na ceneo, są w komputroniku. Elite bundle z elite padem to 1999zł(bez gry).

Forza 1Tb to 1799zł

Rise of The Tomb raider to 1699zł

Biorąc pod uwagę iż swojego Xboxa 500GB dorwałem za 1400zł z wiedźminem 3(odliczając koszt gry, używki to ok 1280-1300za konsole. Tak więc te wersje 1TB nie mają zbytnio promocyjnych cen.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tylko jest jeden szczegół, nie uwzględniasz różnicy w cenie wynikającej z większego dysku - to zawsze co najmniej 200 zł więcej.

Opublikowano

niby tak,ale bundle 500Gb z grą to 349$ co w Polsce miało dobrą cenę 1350-1400zł + gra

1TB powinien być w okolicach 1599zł a chodzi po 1799zł. WIększe promocje są na 500GB, często gry były "za free" jak widziałem ofertę bez gry w tej samej cenie co z grą. Ten Elite bundle to chyba znośna cena, bo obstawiałem 2199zł a tu 200zł mniej. W końcu sam pad to 600zł a konsola 1Tb to najtaniej 1699zł.

Opublikowano

Xbox w limtowanej edycji Forza 6 wygląda pięknie, ale u nas, jak zauważyliście jest 200zł drożej. Zmowa sklepów czy jak? 399$ powinno byc 1599zł. Elite wypada tanio w porównaniu z innymi bundlami 1tb.

Opublikowano

pierwotnie miałem kupić ps4 399$, czyli 1599zł...

było u nas 1599zł+ w3+minecraft..ale potem cena podskoczyla do 1699, promocja była...po 2tyg czekanai w mediaexpert się rozmyslilem(w międzyczasie było e3, wsteczna kompatybilność etc)i anulowałem zamówienie i wzialem xone z w3 za 1400zl..a zaoszczędzone 200zl wydalem na EA access + xbox gold (79,99zł +122zł)

Opublikowano

Good deal z tą ceną za x-a z wieśkiem..

Sshd trochę kusi.. Szkoda że w x-e jak w ps4 nie da się zamienić legalnie dysku :(

Immo ceny powinny być mniejsze.. Czas leci, sprzęt się starzeje a ceny stoją.. Trochę waluty dają ciała.. Ale co zrobić

Opublikowano

stary router? miałem to samo rok temu po kupnie konsoli.. linksys miał z 4 lata, nie wyrabiał mimo że z x360 działał. kupiłem nowego asusa i bez problemu od razu nawet bez większych ustawień. ip zawsze miałem otwarty.