Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo "you might" i instaled titles to prawie jak skasowanie wszystkich savow i gier na dzień dobry.

Dobrze ze nie przetlumaczyles "crushes" ze gruba sąsiadka nagle się w Tobie zakocha.

Dobrze że przetłumaczyłem "local data loss"

Opublikowano (edytowane)

Zakładając czarny scenariusz -> usunięcie save'ów localnie...to nie będzie ich można pobrać z chmury ?

Jeśli wszystkie save'y idą do chmury to na pewno będzie można.

Ja tylko piszę co może się zdarzyć zanim coś komuś może nie zadziałać albo coś zniknie z twardziela.

Druga sprawa to taka że podałem linka pod zdjęciem gdzie pisze jakie gry na chwile obecną mogą już nie działać w preview przykładowo choćby Destiny: The Taken King.

Także piszę że co niektóre tytuły mają obecnie problemy w niektórych miejscach z poprawnym wyświetlaniem grafiki przykładowo Forza 6. Jak i problemy z czatem oraz padem itd...

Polecam poczytać zanim się będzie marudziło :D

http://www.windowscentral.com/heres-whats-broken-first-wave-new-xbox-one-experience-preview

Oficjalnej daty premiery jeszcze nie ma i myślę że do tego czasu naprawią większość tych sporych problemów. 

Edytowane przez Salwador
Gość DonSterydo
Opublikowano

No bo to jest beta, czego sie spodziewaliscie na miesiac, dwa przed premiera.

Opublikowano

tak. jeśli po wejściu do EAA ze swojego konta nie pyknie to wystarczy zalogować się na konto które kupiło abonament, dodać do ściągania i wrócić na siebie

.

.

. profit :sorcerer:

Gość krzysiekp44
Opublikowano

Osiągnięcia będą wyświetlane tak jak dotychczas, czy będzie to wyglądało tak jak w Win10? Pokazywali już?

Opublikowano (edytowane)

@up

Acziki na profilu:

mWd3Dws.jpg

Acziki w snapie:

blSZub9.jpg

Wiecej zdjec. Wszystko zapozyczone z reddit.

rCVLYDq.jpg

1JS49ST.jpg

ChGfoFa.jpg

6Q355hR.jpg

6OFMZHD.jpg

Edytowane przez hav3n