Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 U was też się Nat z umiarkowanego zmienił na otwarty w nxe? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Szkoda tylko ze cena pewnie jak za nerke :3 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 taka popier.dolona wersja kinecta, teraz nie będziesz skakał przed kamerką tylko niczym samus latał jak oparzony po chacie strzelając z reki do robo-pająków Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 Ok, nie tyle co mi się ekran rozjechał a tylko to menu snap po lewej z friendsami etc. W appce byłą nawet ankieta czy mamy z tym problem. CO ciekawe,zrobiłem od nowa kalibrację i musiałem na tv zmniejszyć jasnośc z 50 do 30 by to czarne oko znikło. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 To tak w skrócie Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 października 2015 Opublikowano 6 października 2015 brak słów, przepiękny Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 U was też się Nat z umiarkowanego zmienił na otwarty w nxe? Ja po aktualizacji nie mogę wykonać testu dla wielu graczy. Nat otwarty. MA ktoś może jeszcze ten problem ? Nowy dash spoko, nawet. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 U mnie nie działa pół aplikacji, apka Preview chce bym się zapisał do testów, notoryczny brak znajomych, brak socjalu, pusty sklep, nie pobiera sejwów online, nie można sprawdzić statusu Xbox live. Sieć działa, testy połączenia ok. Co ciekawe na drugim profilu wszystko hula Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Hololensy mogą być dla mnie nawet lepsze od oculusa jako dodatkowy feature do gier. Wyobraźcie sobie,że gracie w jakiś horror, a hololensy po zeskanowaniu pokoju w pewnym momencie sprawiają, ze coś zerka na nas lub wychodzi z naszej szafy. Świetna sprawa i nie odcina nas tak od świata jak oculus. Co do nowego dasha - Fajnie, ze wreszcie można zmieniać np. Piosenki w Snapie na yt bez konieczności robienia full screena, ale wygląda to trochę dziwnie. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Hololensy mogą być dla mnie nawet lepsze od oculusa jako dodatkowy feature do gier. Wyobraźcie sobie,że gracie w jakiś horror, a hololensy po zeskanowaniu pokoju w pewnym momencie sprawiają, ze coś zerka na nas lub wychodzi z naszej szafy. Do tego nie potrzeba lensa. Wystarczą grzyby albo RCki. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 Co do aplikacji na Windows 10 to fajną sprawą jest party. Testowałem właśnie pierwszy raz z laptopa i normalnie działa. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 października 2015 Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) Chyba dostałem NXE, bo ściąga mi się update systemu 1gb. @edit Zainstalowałem, odpalam i ło karwa jak to zapier.dala. Wszystko szybciutko, jedynie czasem na kartę z grą w sklepie trzeba czasem dłużej poczekać(kilka sekund), a tak to moment. Szybkie, wygodne podręczne menu, fajna zakładka aktywności i co dla mnie świetne to zdecydowanie lepsza karta gry w sklepie. Lepiej jest to uporządkowane, jak są dlc to można je przewijać na karcie gry, super sprawa. Tylko jeszcze muszą dotłumaczyć polską wersję bo Osiągnięcia mam po rusku, tak samo jak Mój profil. Chodzi oczywiście o opcje, a nie konkretne zakładki. Polecam. 10/10 Edytowane 7 października 2015 przez suteq Cytuj
subek 60 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Gratuluję, bo ja to chyba jestem w grupie "forever pending". Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Można już ściągać oraz grać w BF:StarWars. Wystaczy zmienić region na Australie a nasepnie w demach poszukać gry Cytuj
subek 60 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Jutro powinna do mnie dotrzeć Forza 6, jak ktoś chętny na online mój ID subeek Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 nowy dash w preview crashuje mad maxa przy wyborze profilu, jesli kogos by to obchodzilo 1 Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 (edytowane) nowy dash w preview crashuje mad maxa przy wyborze profilu, jesli kogos by to obchodzilo Crash-uje dosyć często także podczas uruchamiania innych gier jak i biegania po markecie. Wywala z party itd...Tak jak wspomniałem już wcześniej. Jest to BETA więc mogą takie buble wyskakiwać Ps: :D:D Edytowane 9 października 2015 przez Salwador Cytuj
subek 60 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Chłopaki nie narzekajcie tylko raportujcie wszystkie błędy, czym więcej raportów tym szybciej je usuną. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Nie polecam padów Razera przynajmniej po zakupie Razer Ozna. Drogie jednorazówki. Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Nie polecam padów Razera przynajmniej po zakupie Razer Ozna. Drogie jednorazówki. Przy Razer Onza to masz racje. Miałem i padł mi a dokłądnie gały. Za to przy Razer Sabertooth. Pad już nie awaryjny, śmigał i był wygodny. Wiec jest nadzieja i ten bedzie dobry a może nawet i lepszy. Osobiście polecam poczekać na opinnie innych graczy. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 I tak pewnie wypadnie blado przyelite i jak ktos ma cisnienie na zmodyfikowane pady to raczej nic go nie pobije Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 u mnie ten nowy dasz to lipa problemy z instalacją - poszło za 4 razem konsola praktycznie non-stop offline, nie pobiera listy znajomych, sklep nie działa, sejwy tylko offline nie działa striming na w10, często wywala do dasza przy przeglądaniu sklepu czy korzystania z appek odpalam preview i mam pytanie czy chcę się zapisać do testów xd co ciekawe, na drugim koncie tych problemów nie ma Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 To może usuń konto i pobierz je ponownie? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 już sprawdzałem, nie pomogło Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Hardline w EAA 14.10 czyli w przyszłą środę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi