Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

We Francji masz takie same gniazdka i takie samo napięcie, sprzęt działa identycznie. Nie ma czegoś takiego jak specjalne wersje przeznaczone na rynek francuski, niemiecki czy polski. Po prostu czasem trafi się gorzej działający egzemplarz.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

mad max juz dziala normalnie na nowym dashu, jakby to kogos interesowalo

Opublikowano

Mad Max XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mam straszliwą, trudną do opanowania chcicę na Xbox Elite Controller. Czy cos juz blizej wiadomo na temat dokladnej daty premiery w naszym kraiku tegoż i ceny?

Opublikowano
  • Autor

Mam straszliwą, trudną do opanowania chcicę na Xbox Elite Controller. Czy cos juz blizej wiadomo na temat dokladnej daty premiery w naszym kraiku tegoż i ceny?

możesz zamówić w empiku za 599zł  :pawel:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na serio nie spodziewałbym się szybko obniżek cen, bo podobno są pozytywnie zaskoczeni zainteresowaniem i przynajmniej na początku sprzedaż może przerosnąć oczekiwania MS.

Opublikowano

Kupiłbym ale za mniejszą cenę. Pro graczem w multi nigdy nie byłem a do singla nie potrzeba elite. Według mnie cena większa niż 300 zł za pada, myszke czy klawiature to przegięcie

Opublikowano
  • Autor

jakby ktoś był zainteresowany kupnem konsoli limitowanej halo 5 albo którymś z tych dwóch padów Locke'a albo Master chiefa, a zauważył że w żadnym polskim sklepie nie ma, to może zadzwonić do polskiego microsoft store i zamówić przez nich. Zapłata będzie w euro a wysyłka będzie darmowa.

Opublikowano

Ciekawym ile zażyczy sobie ów sklep za Xbox Elite Controller i czy w ogóle będzie sprzedawał to u nas. Empik to sie zawsze straszliwie cenił. Chlubny wyjątek to Dżirsy Remaster Edyszyn...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

gearsy za 99zł mad max a 125zł i rare replay za 79zł to była "pomyłka". Normalne cen yw empiku to teraz 149zł(drożej niż cyfra 136zł), 250zł i 129zł.

Opublikowano

Sam swego czasu zakupiłem w empiku gyrosy za 99 i Rare za 69:-)

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

gearsy to nie była pomyłka

no chyba nie do końca. gears był za 99zł,ale przy kasie mi nabijali 149zł.. jak się upomniałem o cenę na pudełku(99zł) to dali rabat 50zł. to była ostatnia sztuka w sklepie. następne już za 149zł. To chyba taka kontrolowana pomyłka, by napędzić sprzedaż. :P
Opublikowano

Mapowanie przycisków na starych kontrolerach juz zaimplementowane:

XGlFPQQ.png 

Opublikowano

Nie można przypisać dwóch klawiszy pod jeden, nie ma profili mapowania dla danej gry - jak zmienisz konfigurację to masz ją w każdej grze i uwaga: w daszu też.

Na chwilę obecną jest to "sztywna" zmiana dla mnie nie do przyjęcia

Opublikowano

No to chu,jowka, ale profile na bank beda bo mówili o tym w ostatnim filmiki odnośnie elite controllera

Opublikowano

Byl uptade dasha i jak to teraz paperdala to glowa mala XDDD. Nawet ten dziwiek przy zmienianiu kart nie nadaza XD.

Zmienili rozmiar kafli w zakladce community, to na duzy plus bo sa bardziej czytelne i wiadomo kto co zrobil ;)

No i ta predkosc, nawet snap przyspieszyl :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ciekawe, czy dalej Guide się tak sypie i wyłącza całkowicie konsolę zamiast się zresetować. Wyrzucanie z grupy bez żadnego powiadomienia też strasznie irytujące.

Opublikowano

Działają wam filmiki udostępnione przez znajomych? U mnie odpala się na 2-3 sekundy i łapie friza

Mam to samo.

Opublikowano

pewnie dash tak zapier.dala ze chce w 3 sek odtworzyc caly filmik

Opublikowano

Odpaliłem przed chwilą i nie ma żadnej aktualizacji konsoli w preview.

Ja też i u mnie była, oczywiście aktywowana ręcznie. 500+ MB.

Opublikowano

Odpaliłem przed chwilą i nie ma żadnej aktualizacji konsoli w preview.

Przez system i aktualizacje, nie przez preview.