Opublikowano 18 października 20159 l Czy mam sie obawiac teraz jakichs utrat saveow itp. jak wbije w nowy dash z preview, czy juz na tyle zapdatowali, ze moge to obczic bez problemu ?
Opublikowano 18 października 20159 l Czy mam sie obawiac teraz jakichs utrat saveow itp. jak wbije w nowy dash z preview, czy juz na tyle zapdatowali, ze moge to obczic bez problemu ? Ja miałem małe problemy - nie uruchomiło się Halo 4 z opcji kontynuowania kampanii. Gra wracała do menu głównego. Pojedyncze misje wchodziły bezproblemowo. W Titanfall gra pokazywała, że nie są zainstalowane 2 pakiety DLC. Wszystkie 3 pakiety DLC oczywiście miałem zainstalowane. Usunięcie lokalnego save i wczytanie z chmury w Titanfall pomogło. A jeśli chodzi o Halo, to niestety okazało się że to nie gra dla mnie, więc poleciała na pewien serwis aukcyjny. I nie wiem czy sposób z usunięciem save pomoże. Z innymi grami nie miałem problemów.
Opublikowano 19 października 20159 l Czy mi się wydaje czy w nowym dashu nie ma możliwości ukrycia gry z listy pobierania typu wersje beta/dema? Pamiętam, że w starym usunąłem jedną grę, teraz chciałem kilka wersji beta i nigdzie nie widzę tej opcji.
Opublikowano 19 października 20159 l W tych nowych parach z wejściem na słuchawki jest podobno pewien wał - po podłączeniu dźwięk z TV nie wycisza się trzeba to robić ręcznie. Ktoś może potwierdzić?
Opublikowano 19 października 20159 l Czy mi się wydaje czy w nowym dashu nie ma możliwości ukrycia gry z listy pobierania typu wersje beta/dema? Pamiętam, że w starym usunąłem jedną grę, teraz chciałem kilka wersji beta i nigdzie nie widzę tej opcji. Faktycznie nie ma takiej opcji, ale kojarzę, że to na razie wina wersji beta i potem mają się tym zająć.
Opublikowano 19 października 20159 l Ściągnąłem jakąś nową aktualizacje do dasha , wyskoczył błąd systemu jak się wgrywała E200000000EF00000000, zresetowałem ja i teraz jak włączam to nie chce mi się wgrać system zatrzymuje się na logo xbox one, tez tak macie ?
Opublikowano 19 października 20159 l Ok juz chyba w porządku, pewnie pobrał w tle tą aktualizacje jak był ten zielony ekran
Opublikowano 19 października 20159 l W tych nowych parach z wejściem na słuchawki jest podobno pewien wał - po podłączeniu dźwięk z TV nie wycisza się trzeba to robić ręcznie. Ktoś może potwierdzić? przeciez dokladnie tak samo jest w przypadku starych padow. Nawet na supporcie M$ jest naipsane, ze podpiecie sluchawek do pada nie sprawi, ze TV sie wyciszy
Opublikowano 19 października 20159 l codziennie mam aktualizację 400-500MiB. przydałby się jakiś changelog.
Opublikowano 19 października 20159 l Ja w sobotę miałem aktualizację 450mb. Zapewne poprawiają błędy, wprowadzają powoli jakieś rzeczy pod finalną wersję.
Opublikowano 19 października 20159 l W tych nowych parach z wejściem na słuchawki jest podobno pewien wał - po podłączeniu dźwięk z TV nie wycisza się trzeba to robić ręcznie. Ktoś może potwierdzić? przeciez dokladnie tak samo jest w przypadku starych padow. Nawet na supporcie M$ jest naipsane, ze podpiecie sluchawek do pada nie sprawi, ze TV sie wyciszy E to oni są sto lat za murz wróć soony... :(
Opublikowano 19 października 20159 l No tragedia w ch,uj az przez chwile myslalem zeby sprzedać konsole bo sam tv sie nie wycisza po podłączeniu słuchawek do pada
Opublikowano 19 października 20159 l Przez ponad miesiąc nie śledziłem żadnych newsów, jest już nowy dash dla preview ?
Opublikowano 19 października 20159 l Przez ponad miesiąc nie śledziłem żadnych newsów, jest już nowy dash dla preview ? nie, m$ całkowicie wycofał opcję preview
Opublikowano 19 października 20159 l Mam wrażenie czy z menu znikł friendslistowy ranking achivementowych dziffeczek?
Opublikowano 19 października 20159 l codziennie mam aktualizację 400-500MiB. przydałby się jakiś changelog. Pod tym linkiem masz wszystkie informacje http://forums.xbox.com/xbox_early_access/update_preview/update_preview_forums/nxoe_1509/f/5543.aspx. Tutaj wszystkie pozostałe dyskusje http://forums.xbox.com/xbox_early_access/update_preview/update_preview_forums/nxoe_1509/default.aspx. Edit. http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-xbox-one-controller-more-coming-during-f/1100-6431527/ Edytowane 19 października 20159 l przez subek
Opublikowano 19 października 20159 l No tragedia w ch,uj az przez chwile myslalem zeby sprzedać konsole bo sam tv sie nie wycisza po podłączeniu słuchawek do pada Nie tragedia, ale lekka nie wygoda. Hmm ciekawe czy można napisać gdzieś w tej sprawie - w końcu M$ słucha opinii graczy.
Opublikowano 19 października 20159 l No tragedia w ch,uj az przez chwile myslalem zeby sprzedać konsole bo sam tv sie nie wycisza po podłączeniu słuchawek do pada Nie tragedia, ale lekka nie wygoda. Hmm ciekawe czy można napisać gdzieś w tej sprawie - w końcu M$ słucha opinii graczy. Znam ten ból, uruchamiam tv, konsole, podpinam jak człowiek słuchawki do pada i jak dzikus muszę iść do sąsiadki po pilota zeby wyciszc tv