Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Haven chyba czuje sie rozpie,rdolony po prostu ;)

Opublikowano

gdzie na ta chwile najbardziej opłaca się kupić xone? nie musi być bundle z gierkami

Opublikowano
Opublikowano

gdzie na ta chwile najbardziej opłaca się kupić xone? nie musi być bundle z gierkami

http://allegro.pl/xbox-one-500gb-fifa-16-ea-access-live-od-reki-i5740395222.html

Wcześniej sprzedawał PS4 cuh-12.. przed pojawieniem się tego modelu w naszych sklepach w atrkcyjnej cenie. Komentarze ma pozytywne nawet ktoś od nas z forum kupił.

Edytowane przez kes

Opublikowano

hmmm za 1500 mam białego z sunsetem w media expert wiec chyba na niego się zdecyduje.

chociaż z drugiej strony kusi mnie mocno ten saturnowski bundle z Forza

Opublikowano

powkurzam was, patrzcie jaka hamburgery maja promocje

ep2IZ94.jpg

Konsola + drugi pad + girsy + fallout 4 za 299$ xD

Opublikowano

W Polsce jedyna promocja jest obcięcie od ceny veta w MM gdzie rzeczy i tak wtedy kosztują tyle co w sieci... U nas ludzie za Malo zarabiają w stosunku do ich kwalifikacji oraz pracy jaka wykonują. To dziw, ze społeczeństwo siedzi nadal cicho, no ale cóż 25 lat wolności zobowiązuje...

Opublikowano

A co Starh, myślisz, że państwo polskie powinno nam dopłacać do poborów z tych pól naftowych co na Bałtyku mamy? ;)

Opublikowano

wyjdźmy na ulice niech świat zapłonie, może dożyjemy tańszego xboxa

Opublikowano

Pis wygra to da wszystkim nierobom, a bogatych będzie sie szlachtowac bez sądu i co tydzień bedzie black friday.

Opublikowano

Nie doń, tylko po co zaba wlejka oferty z uda...

Opublikowano

Kermit zyebal. mogl wrzucic oferte z Livem.

Opublikowano

Uwielbiam tą animację respawnu :D