TrueGrand 14 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Chłopaki jak wygląda sytuacja z grami na kinect dla 5 letnich dzieci, ogólnie dla dzieci ? Edytowane 26 października 2015 przez TrueGrand Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 mój pięcioletni chrześniak miałgdzieś kinecta. woli pograć w max the curse of brotherhood, project spark(Conker ) i forza motorsport 6 Cytuj
m0rph 8 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 (edytowane) Ja mam 1500 To jesteś chyba jedyny, gdyż po updacie z 22-go nie widziałem żadnego wpisu na forum pre, że ktoś ma inny wynik po zrobieniu testu. Jedynie testując poprzez Edge'a dostaje się poprawny wynik. Chłopaki jak wygląda sytuacja z grami na kinect dla 5 letnich dzieci, ogólnie dla dzieci ? Mam 3 i 8 latkę - Just Dance w każdej odsłonie mogą w kółko jechać - przy ostatniej odsłonie mają 160 utworów i muszę kijem gonić z salonu. Poza tym Sports Rivals w kręgle wyginają ile się da, demo Disney Fantasia od deski do deski już przerobiły i kolejny zakup mi się szykuje. Zaczyna się sprowadzanie koleżanek, rośnie respekt na dzielni itp Kinect w moim przypadku był jednym z najbardziej udanych zakupów w tym roku. Edytowane 26 października 2015 przez m0rph 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Nie wiem czy było, ale z ciekawości sprawdziłem czy nie ma jakiejś aktualizacji dla padów, no i okazało się że jest a nigdzie nie widziałem o tym info 1 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 O widzisz, ja nie pamiętam kiedy ostatnio aktualizowałem swojego pada - jak wrócę z pracy to też zarzucę aktualizacją. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 pisałem o tym niedawno. aktualizacja pod mapowanie przycisków. Ale fakt, na głównej o tym cisza. Nasi redaktorzy się opindalają. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 A to nie dla preview? Ja muszę zrobić dla jednego by się szybciej włączał. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Kupiłem ten dysk i tak się zastanawiam czy jest sens żeby pobierać wszystko z EA Access i dochodzę do wniosku, że nie ma sensu bo gry nie pozostaną dla mnie na zawsze a tylko na okres obowiązywania abonamentu - nie będę zatem pobierał tych Maddenów czy Fify 14 ... Do posiadaczy EA Access - macie wszystko z The Vault na swoich dyskach? :-) Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Ja nie mam bo nie mam dysku. Jakbym miał to bym zassał większość. Jestem dziwnym typem człowieka co lubi mieć kilkanaście gier na dysku i gram w wszystkie naraz. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Ja lubię mieć na dysku to co mam w planach ograć ale nienawidzę zacząć 3-4 gier i grać w jedna. Napoczete maks 2, a najlepiej to już tylko to w co aktualnie gram plus jakieś multi do tego. Jeżeli miałbym dysk to miałbym na nim tylko to co mnie interesuje, na pewno nie wszystko z Vault bo bez sensu mieć wszystko na dysku tylko dlatego ze dają. Nie gram = nie ściągam. Cytuj
chmura 16 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Wlasnie kupilem xbox one za 700zl mint condition, podobno ... w sumie nie planowalem ale trafilem na promocje, to po krotkiej naradzie sam ze soba postanowilem dac szanse nowe-starej generacji konsol http://dualkom.pl/microsoft-xbox/116-microsoft-xbox-one-500gb.html Cytuj
S_600 252 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Witamy wśrod braci, nawet trendowatych Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 Wlasnie kupilem xbox one za 700zl mint condition, podobno ... w sumie nie planowalem ale trafilem na promocje, to po krotkiej naradzie sam ze soba postanowilem dac szanse nowe-starej generacji konsol http://dualkom.pl/microsoft-xbox/116-microsoft-xbox-one-500gb.htmlGratki. BTW co to za strona? Zaufani? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 podejrzanie niskie ceny...to jakiś pośredniak paserów ? Cytuj
chmura 16 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 xD Pierwszy raz ta strone widze na tablicy orginalnie znalezione, moze lipa chodz jakies tam dane chlop posiada, napisze jak dojdzie. Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 26 października 2015 Opublikowano 26 października 2015 czy moze ktos mnie zaprosic do xbox preview program. chce wyprobowac nowego dashboarda:) Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Nowy dash i wsteczna kompatybilność dla wszystkich od 12 listopada Edytowane 27 października 2015 przez Ins 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Szybciusienko. Celowalem raczej w okolice koncowki miesiaca. Ciekawe, czy dodadza RDR do BC na premiere. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 można jakoś zablokować dodawanie do znajomych przez randomów albo chociaż wiadomości od obcych? Cytuj
czeskimaster 3 274 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Właśnie, mam podobny problem. Dodają mnie jakieś dziwne typy :-D. Ale chyba jak Ty też go nie dodasz do znajomych to.. Yyyy... Nie jesteście znajomymi? :-D Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Właśnie, mam podobny problem. Dodają mnie jakieś dziwne typy :-D. Ale chyba jak Ty też go nie dodasz do znajomych to.. Yyyy... Nie jesteście znajomymi? :-D To wtedy właśnie chyba jest jednostronnie. Tez mnie jakiś random obcokrajowiec dodał wczoraj i jak patrzyłem na listę to go nie było. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 27 ma pojawic sie kolejny apdejt dla preview userow. Cytuj
m0rph 8 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Rano już ściągałem więc potwierdzam, że jest do pobrania. W sumie, jeśli chodzi o NXOE jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, tak małą ilością bugów, jaka mnie spotkała, jak również szybkością ich naprawiania. Najpoważniejsze co mnie spotkało, to chyba tydzień, podczas którego Kinect był w zasadzie nie do użycia, jedyne co działało to Skype. Minęło kilka dni i wszystko co miało działać już działa, pozostała implemantacja Cortany, komend głosowych w naszym języku oraz poprawa działania czatu. Cała reszta, czyli obsługa dysku zewnętrznego, uruchamianie gier, samo granie w multi - nie zauważyłem żadnych poważniejszych potknięć. W tym czasie 2 razy zrobiłem cold boota (myślałem, że coś da przy nie działającym Kinekcie) i raz na własne życzenie zrobiłem przywrócenie do ustawień fabrycznych - tak o, żeby sprawdzić jak to działa. Co do Obserwowania (czyli tego dodawania) - wiele achievementów opiera się o "pobicie" wyniku znajomego - i wtedy właśnie wystarczy kogoś jednostronnie dodać do znajomych, aby wpadały. Edytowane 27 października 2015 przez m0rph Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 During Halo Live last night Microsoft announced all Halo 5 players will get Halo Reach via BC, for free. Ktoś może to potwierdzić ? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Jak wrócę z pracy to sprawdzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi