Gość DonSterydo Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Nowy dash i wsteczna kompatybilność dla wszystkich od 12 listopada Tak szybko? Czytając dyskusje na temat preview powiedziałbym, że gotowe będzie raczej w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) Oh jak wspaniale. @Don W preview od jakis 2-3 tygodni nie widze zadbych bledow. Jedynie brakuje mi opcji ukrywania gier na liscie do pobrania ale raczej to powinno byc max w premiere. Edytowane 27 października 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 To może jakiś stare posty czytałem. Jak tak to luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Jeszcze sporo roboty przed nimi. Community nadal bieda, są problemy z łączeniem z XBL, nie ma apki od osiągnięć na pełnym ekranie. Trochę mnie zaskoczyli tym terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza
m0rph 8 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 W sumie, jakby sobie przypomnieć, jak wyglądała beta windy 10 na kilka tygodni przed premierą, to wychodzi na to, że bez problemu wszystko załatają i jeszcze czymś zaskoczą Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Osiągnięcia teraz się sprawdza w profilu. Nie liczyłbym żeby apka dedykowana na cały ekran wróciła. Biorąc pod uwagę jak ten dash chodził dwa tygodnie temu, to jest teraz całkiem nieźle. Mają jeszcze dwa tygodnie, więc spokojnie naprawią błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 (edytowane) błędów jest cała masa...i nie widać by się starali je poprawić. oj zaspamuję im skrzynkę bug reportami... Edytowane 27 października 2015 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Właśnie, mam podobny problem. Dodają mnie jakieś dziwne typy :-D. Ale chyba jak Ty też go nie dodasz do znajomych to.. Yyyy... Nie jesteście znajomymi? :-D sęk w tym że teraz to działa na zasadzie trochę twittera. mogę kogoś dodać, widzę jego profil, co robi itd. ten ktoś dopóki mnie nie doda to nie widzi mnie. najgorsze w tym wszystkim są te yebaniutkie spammerskie pomioty. świeże konto, +500 w śledzeniach i mass msg z jakimś gównem. ostatnio niemal codziennie dostaje takie wiadomości. poprzedni system był lepszy, dawał większą kontrolę. teraz brak konieczności potwierdzenia znajomości daje jakąś tam wygodę ale jednocześnie stwarza problemy spamu. zablokowali by masowe wiadomości i by się uspokoiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Wydaje mi sie ze w ustawieniach prywatności możesz ustawić ze chcesz otrzymywać wiadomości tylko od znajomych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 27 października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 października 2015 Dokladnie, w ustawieniach mozesz sobie ustawic od kogo chcesz otrzymywac wiadomosci. Jesli dostaniesz wiadomosc ze spamem to kliknij "report" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 kubsę, lord, dzięki pany pogrzebałem i poustawiałem wszystko na znajomych tylko. nie pomyślałem żeby tam zajrzeć, człek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 Ostatnio rzeczywiście pojawił się problem ze spamem, też dostałem już kilka wiadomości tego typu. Wszystkie raportuję i blokuję te osoby, ale liczę na MS, że się upora z botami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 28 października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 października 2015 "liczę na MS, że upora się z botami" żeś dobrał słownictwo też mam nadzieję bo od ostatnich 2 tygodni się nasiliło. ostatnio niemal codziennie dostawałem ten syf. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Był jakiś nowy update dla preview w nocy ? Aplikacja youtube resetuje mi konsole, wczoraj wszystko śmigało bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Jest, właśnie mi się pobiera 450MB Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 Co to za update xone 3,5GiB ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 pewnie podkładka pod nowego dasha itd jeśli już nie to Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 To mogliby w gratisie dla preview dać BC wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Był jakiś nowy update dla preview w nocy ? Aplikacja youtube resetuje mi konsole, wczoraj wszystko śmigało bez problemu. U mnie to samo. Edit. Dość powszechny problem https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/3qmm81/my_xbox_one_keeps_turning_off_when_i_click_on_the/ Edytowane 29 października 2015 przez subek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 wciąż ucina snapa i 99% aplikacji z lewej/prawej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 (edytowane) Ściągnąłem ten nowy update i konsola ... nie chce mi się załadować ;/ Gdy ją uruchamiam ciągle znajduje się w trybie uruchamiania (chodzi o zielone tło z napisem xbox one i logiem + 3 białe migające kropeczki). Ktoś wie jak to naprawić ? Próbowałem odłączyć sprzęt od zasilania, podłączyć i jeszcze raz włączyć, ale to nic nie dało. PS. Jestem w programie preview. Oprócz tego do xone mam podpięty dysk zewnętrzny 2tb. Edit. Jak odpaliłem konsolę 6 raz to zostawiłem ją na 30 minut, żeby tak się ładowała i w końcu się udało Edytowane 29 października 2015 przez Janush Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 1,2gb i jest nowy dash, nie mogę się odnaleźć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 29 października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 października 2015 @Janush, następnym razem odłącz zewnętrzny hdd Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Niemiecka strona Dr. Windows podała listę startową tytułów objętych wsteczną kompatybilnością na Xbox One. Póki co należy do niej podchodzić z dystansem, ale wygląda całkiem realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 30 października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 października 2015 Deus Exa chetnie bym przytulil przed kolejna czescia, gdyz nie mialem jeszcze okazji zagrac. To samo z Bayonetta. Dead Space (najlepsza czesc) oraz Bioshocki rowniez ciesza. Szkoda, ze nie wyrobili sie z RDR. Lista wydaje sie byc legitna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi