Opublikowano 11 listopada 20159 l W X-komie dostaniesz za 179 z odbiorem osobistym. Zakupilem w poniedzialek, sprawdzone info Widzialem jeszcze w Karen/Komputronik, ale dyszke drozszej. Edytowane 11 listopada 20159 l przez bebbop
Opublikowano 11 listopada 20159 l Jest już Wiedźmin 2 i Alan Wake na liście wstecznej kompatybilności na X1 ? Skorzystam z okazji i również spytam o gry ekskluzywne z 360, które zostały wydane w nowym sprzęcie ? Pytam, bo niedługo zakupie Xa i chce ograć wszystkie zaległości na jednym sprzęcie, czy to z 360, czy odświeżone wersje.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Alana nie ma na liście BC. WAHT? Przecież niedawno w temacie była lista gdzie Alan się znajdował. ;/
Opublikowano 11 listopada 20159 l Działa Wam włączanie konsoli przez appkę Xbox jak konsola jest w trybie instant-on? Ostatnio przestało działać.
Opublikowano 11 listopada 20159 l U mnie dziala, ale smigam na starym dashu. Sprawdzal ktos ta darmowa gre Gems of War? Dobre to jest
Opublikowano 11 listopada 20159 l Sprawdzalem, faktycznie mocno podobne do puzzle questa, gra sie naprawde przyjemnie.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Pisiadacie może słuchawki Logitech g430?chciałem sie dowiedzieć czy są one dobre i opłaca się je kupić
Opublikowano 11 listopada 20159 l http://majornelson.com/2015/11/11/global-rollout-of-the-new-xbox-one-experience-on-nov-12/
Opublikowano 11 listopada 20159 l Sprawdzalem, faktycznie mocno podobne do puzzle questa, gra sie naprawde przyjemnie. grę robiło studio od PQ zakłada ktoś forumkową gildię?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Jeśli dobrze liczę to u nas Nowy dash będzie do pobrania o 9 naszego czasu a Wsteczna zgodność ruszy o 21 ?
Opublikowano 11 listopada 20159 l Czy w tej wersji jest już pad z wejściem jack? http://www.mediaexpert.pl/konsole-stacjonarne/konsola-microsoft-xboxone-500gb,id-316933#tab_description
Opublikowano 11 listopada 20159 l Jeśli dobrze liczę to u nas Nowy dash będzie do pobrania o 9 naszego czasu a Wsteczna zgodność ruszy o 21 ? Tak, różnica jest 9 godzin.
Opublikowano 11 listopada 20159 l Sprawdzalem, faktycznie mocno podobne do puzzle questa, gra sie naprawde przyjemnie.grę robiło studio od PQ zakłada ktoś forumkową gildię? Ja się chętnie przyłącze
Opublikowano 12 listopada 20159 l Gems of War jest świetne ale ogrywam sobie je na iPhonie, chociaz wersje na łana rowniez sprawdze
Opublikowano 12 listopada 20159 l Patrzyłem rano. Będąc obecnie w preview z listy gier do instalacji zniknęły mi wszystkie pozycje z 360tki, także coś się dzieje, mam nadzieję, że gdy wrócę po robocie będzie można już instalować GoW3 (Suteq ) Chyba trzeba się z końcu zaopatrzyć w dysk zewnętrzny... Powoli zaczyna brakować miejsca. Edytowane 12 listopada 20159 l przez Hum
Opublikowano 12 listopada 20159 l Rozgladam sie za XO w dobrej cenie. Czy na dzien dzisiejszy najlepszy wyjsciem jest kupno bundle xone z Tomb Raiderami i dyskiem 1tb za 1599zl? Czy lepiej sie powstrzymac i liczyc na dobre promo przed swietami? [emoji38]