Cottage 343 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 a to nie bylo tak ze musialo byc konto zalozone/odpalone na x360 zeby dodawac gry z tej konsoli? Nigdy nie miałem konta na X360, a mimo tego bez problemu zakupiłem Dirt 3 poprzez stronę WWW. Inna sprawa, że miałem ten sam komunikat co Cottage przy Thiefie, Crisis 3 i GoW 3... Od czego to zależy? Nie mam zielonego pojęcia To co dzwonić do specjalistów z M$? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Jest marketplace dostępny przez www? Chodzi mi w szczególności o sklepik z grami na X360 z poziomu strony internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) To co dzwonić do specjalistów z M$? Nie trać nawet na nich czasu, kiedyś pisałem już w tej sprawie na czacie z amerykańskim supportem Microsoftu i nie potrafili mi pomóc. To trzeba poruszyć gdzieś wyżej... Edytowane 13 listopada 2015 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Wszystko jest na xbox.com Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 To co dzwonić do specjalistów z M$? Nie trać nawet na nich czasu, kiedyś pisałem już w tej sprawie na czacie z amerykańskim supportem Microsoftu i nie potrafili mi pomóc. To trzeba poruszyć gdzieś wyżej... Wyżej tzn gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Najlepiej tweetować do Phila ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Wszystko jest na xbox.com A dokładniej? Bo klikam w zakładkę Gry, a tam 10 gier raptem. Klikam w sklep, potem Gry na X360 a tam 6 tytułów. Ubogo trochę. EDIT OK, mam. Strasznie nieintuicyjna ta strona. Edytowane 13 listopada 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Spencer, Nelson, Ybarra Można też spróbować szczęścia na oficjalnym forum Xboxa, aczkolwiek też tam pisałem w tej sprawie i poza lakonicznym komunikatem o weryfikacji sprawy przez kogoś z Xbox Staff nie dowiedziałem się niczego więcej. Z drugiej strony może po wprowadzeniu BC bardziej zainteresują się tym tematem... Edytowane 13 listopada 2015 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Przy próbie dodania dirta3 na xbox.com wywala mi komunikat o dodaniu karty kredytowej, jak to ominąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Dodać paypala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Dodać kartę Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 już dodałem paypala i ściągam dirta, miodzio, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Witajcie. Mam taką malutką sprawę. Otóż zawiesił mi się jeden Aczik w "Need For Speed". Nie jestem łowcą aczików, aczkolwiek w sumie brakuje mi 105 pkt do calaka, wiec stwierdziłem czemu nie, zwłaszcza że te 100pkt zrobię wciągu 2 dni i wtedy stanę na nieszczęsnych 5 pkt za "Tam dom twój, gdzie auto twoje", które teoretycznie powinno dostać się na samym początku gry. Ja nie dostałem. Ma ktoś pomysł jak to przeskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 wpadnie za pare dni pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Witajcie. Mam taką malutką sprawę. Otóż zawiesił mi się jeden Aczik w "Need For Speed". Nie jestem łowcą aczików, aczkolwiek w sumie brakuje mi 105 pkt do calaka, wiec stwierdziłem czemu nie, zwłaszcza że te 100pkt zrobię wciągu 2 dni i wtedy stanę na nieszczęsnych 5 pkt za "Tam dom twój, gdzie auto twoje", które teoretycznie powinno dostać się na samym początku gry. Ja nie dostałem. Ma ktoś pomysł jak to przeskoczyć? Będzie w ciągu kilku dni - miałem tak z wieloma achievami z Titanfalla np. - pojawiały się po kilku dniach. Nie mam pojęcia od czego to zależy. Czy prac konserwacyjnych na serwerach, czy czegoś jeszcze innego. Ale jak aczik masz dostać, to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Czy jest możliwość wydawania komend konsoli bez Kinecta np. Przez headset ? Robienie screenów to patologia, wolałbym juz powiedzieć take Screenshot. Edytowane 13 listopada 2015 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Pisze w sprawie kumpla, moze Ktos bedzie mogl pomoc. Otoz: Nie wie jak przenieść zawartość ze starego dysku wewnetrznego Xone na nowy 2tb, na oryginalnym dysku jest zapisany system i musi zrobić klona na nowy dysk, a jego komp go nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 A jak w ogole sprawdzić jakie gry mam z x360? Nie mialem tej konsoli, ale kilka dodałem z Golda i zadna mi sie nie pojawila do instalacji. Sam wyszukalem dirt3 jedynie i sie instaluje Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Podbijam pytanie jak wyżej - miałem konsolę X360 i miałem kilka gier a od kilku miesięcy dodawałem nowe przez stronę - gdzie sprawdzić ich listę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Historia zakupów na stronie konta MS? Cytuj Odnośnik do komentarza
Graczdari 297 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Tak swoją drogą, to dobyłem dziś Elitarnego pada, i po powrocie do domu, zabiorę się za jego testowania. Grałem już na nim podczas Gamescomu i było spoko, ale jednak to nie to samo co w domu na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Czy jest możliwość wydawania komend konsoli bez Kinecta np. Przez headset ? Robienie screenów to patologia, wolałbym juz powiedzieć take Screenshot. Nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 W nowym dashu źle nalicza albo nie nalicza wcale czasu gry w gamehubie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 kiedy nowa aktualizacja dla insiderów? bo ten dash to pomyłka, nie działa jak rtm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi