Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Van Helsing  :bad:

co ty chcesz od vh? przyjemny hacknslash :> a sacred, operation flashpoint to crapy niestety

thief ma zje.banego calaka ponoć na 40h bo od ch,uja zbierania znajdziek jest

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Czy działa Wam Xbox Live? Coś nie mogę się zalogować na swoje konto.

Opublikowano

VH spoko, ale sam ciągle czekam na Ryse.

Przeciez to chodzi po 45 zł na olx.

Opublikowano

teraz obadalem na youtube VH kurde calkiem spoko to wyglada, napewno sprawdze lubie gierki w rzucie izometrycznym

Opublikowano

VH spoko, ale sam ciągle czekam na Ryse.

Przeciez to chodzi po 45 zł na olx.

a gierka w goldzie po 2zł ;P
Opublikowano

W tym nowym menu Xbox One nie ma już trzydziestodniowego rankingu GS?

Nie na i nie będzie zlikwidowali

Opublikowano

W ogóle przeglądanie osiągnięć w mojej opinii jest teraz utrudnione. Jak klikam na osiągnięcia dopięte do paska to ZAWSZE uruchamia mi się ostatnio zamknięta aplikacja/gra i są wyświetlane jej osiągnięcia na małym okienku, które wjeżdża z prawej ...

Generalnie nie krytykuję, nowy "EKRAN/MENU STARTOWY/E" (dla pro gejmerów i mody na angielskie wstawki - nowy dash) jest tak czy siak świetny!

Opublikowano

Spytam w "żywym" temacie, save z X360 do chmury możemy kopiować, czy tylko przenosić?

Ja zawsze kopiowałem. O ile się nie mylę, to niektórych save chyba nie dało się przenosić i jedynie kopiowanie działało.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Strona xbox.com nie działa. Ktoś może potwierdzić? Bo nie wiem czy tylko u mnie :/

Opublikowano

W tym nowym menu Xbox One nie ma już trzydziestodniowego rankingu GS?

Nie na i nie będzie zlikwidowali

Biedny Ping  :whyyy:

Opublikowano

W ogóle przeglądanie osiągnięć w mojej opinii jest teraz utrudnione. Jak klikam na osiągnięcia dopięte do paska to ZAWSZE uruchamia mi się ostatnio zamknięta aplikacja/gra i są wyświetlane jej osiągnięcia na małym okienku, które wjeżdża z prawej

Hmmm, dziwne. U mnie gdy otwieram osiagniecia to otwiera sie lista 5 albo 6 ostatnich gier a jak mam odpalona jakas gre to wtedy osiagniecia do niej.

Opublikowano

Dobrze, dobrze, do tego czasu powinienem skończyć wszystkie mistrzostwa i dodatki

Opublikowano

Forza Horizon 3 w 2016 roku

To jakis random.

Opublikowano

Day1 :obama: 

Opublikowano

Ale fejk is fejk.

Opublikowano

Powoływać się na Tim Doga, to jak powoływać się na Zbyszka Keymarkera. To samo oszołomstwo, ino inna skala.

Opublikowano

ale jesteś tego absolutnie pewien czy jednak trzeba go prześwietlić? ja tam wolę powoływać się na plan wydawniczy T10 i PG :lapka:

lista za do spełnienia bo przecież gry i tak zapowiedziane.