hav7n 5 936 Opublikowano 29 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 Tak wiem. Nie jaram sie mocno tym pomyslem, myslalem ze moze sie skusze przy okazji premiery DA jako ze jest to jedyna gra od EA ktora mnie interesuje. Nastepna jest nowy Mass Effect Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 To teraz trzeba czekać aż Easye przesiądzie się na xboxa xD Dla mnie szkoda hajsu i ogolnie bez sensu cała ta subskrypcja, ale faktycznie dla osób grających głownie w gry EA, ciekawa opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 Dobrze zrozumiałem, 15zł miesięczne za nieograniczony dostęp do całkiem świeżych gier EA? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 29 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 za 90zl rocznie dostep do roznych gier od EA ktore wyladuja w Vault (z czasem beda dorzucac nowe a stare nie beda znikać) do tego early access itp a także 5 dniowe triale full wersji nowości.. (jeśli dobrze skumałem) koszt mniejszy niż takiego plants vs zombies a przez rok wpadnie pewnie dużo więcej gier, do tego ogramy Dragon Age i Fife, przekonując się czy warto czy nie wysupłać na to kasę.. no nie wiem, seems ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 29 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 Tak wiem. Nie jaram sie mocno tym pomyslem, myslalem ze moze sie skusze przy okazji premiery DA jako ze jest to jedyna gra od EA ktora mnie interesuje. Nastepna jest nowy Mass Effect No to Ci się nie opłaca. To jest dobra opcja dla maniaków BF i sportówek od EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 Maniacy BF nie będą czekać aż ten pojawi się w subskrypcji tylko kupią nówkę w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 (edytowane) do tego early access itp a także 5 dniowe triale full wersji nowości.. (jeśli dobrze skumałem) Tutaj mała poprawka - dostęp do pełnej wersji pięć dni wcześniej, ale przez wyznaczony czas, ustalany konkretnie dla tytułu (np. pograsz tylko przez 2 godziny). @hav3n Możesz wziąć w listopadzie na miesiąc EA Access za 5$, kupić DA za 54$ (zniżka 10%). Wyjdziesz dolar na plusie jeszcze OLO Edytowane 29 lipca 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 29 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2014 (edytowane) Wszystkich zaskoczyło dzisiejsze ogłoszenie Electronic Arts. Firma ogłosiła, iż wkrótce wystartuje z nową usługa cyfrowej dystrybucji o nazwie EA Access, która dostępna będzie wyłącznie na Xbox One. Płatna subskrypcja pozwoli na nieodpłatny dostęp do wybranych gier oraz zniżek na inne tytuły i dodatki. EA Access będzie czymś więcej niż zewnętrzną aplikacją pozwalającą na zakupy z katalogu wydawcy. Wygląda na to, że to jeden z owoców partnerstwa EA z Microsoftem, dzięki czemu EAA będzie pomostem pomiędzy graczami i usługą Xbox LIVE z benefitami. Poza gratisowymi tytułami (którymi na starcie będą FIFA 14, Madden NFL 25, Battlefield 4, Peggle 2) oraz 10-procentowymi zniżkami na gry i dodatki, subskrypcja będzie nieść za sobą pewien bardzo interesujący przywilej. Pięć dni przed premierą nowych produkcji EA, gracze opłacający abonament będą mogli sprawdzić jej wersję demonstracyjną, której zawartość będzie zależeć od rodzaju gry. Pierwszymi tytułami wykorzystującymi tę możliwość będą Madden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15 oraz Dragon Age: Inquisition, dając się posmakować przez co najmniej dwie godziny. Co najciekawsze, postęp dokonany w rozgrywce nie będzie znikał i będziemy mieć do niego dostęp po zakupie kopii cyfrowej lub fizycznej ostatecznej wersji gry. Powyższe atrakcje przypominają odrobinę mieszankę Oferty Tygodnia z Games with Gold, czyli atrakcje oferowane przez Microsoft w ramach subskrypcji Xbox LIVE Gold. Pytanie, czy będzie się opłacać utrzymywanie obu abonamentów w takim układzie? Według mnie tak, gdyż EA Access wyceniono na 5 dolarów za miesiąc i 20 dolarów przy opłaceniu całego roku z góry. Niemało i niedużo, zależnie od tego, jak często będzie aktualizowana biblioteka dostępnych na platformie gier. Jednak patrząc na to, że 20 dolarów do ledwie jedna trzecia ceny nowej gry w Stanach Zjednoczonych, to interes wydaje się być co najmniej opłacalny, szczególnie dla wyznawców kultu „kupki wstydu”, ogrywających osuszone już tytuły z ponad rocznym opóźnieniem. EA Access na razie znajduje się na etapie testów beta, aczkolwiek już wkrótce aplikacja EA Access Hub ma trafić do Xbox LIVE, a wraz z nim możliwość opłacania subskrypcji. Zanim jednak zaczniecie skakać z radości, muszę Was oblać kubłem zimnej wody. Państwami, dla których potwierdzono oficjalny start, są Australia, Austria, Kanada, Francja, Niemcy, Irlandia, Włochy, Meksyk, Nowa Zelandia, Hiszpania, Wielka Brytania oraz Stany Zjednoczone. I chociaż komunikat informujący o tym smutnym fakcie twierdzi, że kolejne terytoria już są w drodze, to pozostaję sceptyczny póki nie pojawią się szczegóły odnośnie Polski. Szczerze przyznam, że dla mnie, jako fana sportówek, to kusząca oferta i dzięki temu sprawdziłbym w akcji gry, których prawdopodobnie nigdy nie kupiłbym nawet za grosze (czyli Madden czy nowy NHL, albo NBA Live). Będę uważnie śledzić jak to się rozwinie, ale $5 za miesiąc to żaden majątek, a gdybym dzięki temu mógł pograć przez miesiąc w takiego BF4 czy coś nowszego, to jestem na tak Edytowane 29 lipca 2014 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) @Wrog Chodzilo mi bardziej o early access ale jak to jest tylko na kilka godzin to niech spadaja Jak jestescie w programie preview dasha to powinniscie dostac kod na sciagniecie apki. Edytowane 30 lipca 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Maniacy BF nie będą czekać aż ten pojawi się w subskrypcji tylko kupią nówkę w dniu premiery. Podobnie jak maniacy sportowek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 chcesz kupić samą nową fifę czy bf - zrobisz to bez takiego abonamentu abonament jest bardziej: dla janusza co bierze konsole, chce mieć w co pograć fifa / bf itp. - placi i ciora dla achievement huntera co za 15 zl nabije sobie GS na paru gierkach od EA dla ludzi co nie kupią fulla NBA, NFL, UFC, NFS, Plantsów itp. ale chętnie obczają za 5 dolców bo i tak pewnie takie gierki im się znudzą po 2 dniach - ewentualnie aby mieć w co grać jak wpadnie kumpel Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 No zakladajac, ze bedziesz mogl wykupic miesieczny abonament, a biblioteka bedzie tak duza, to jak najbardziej tak! Placisz 15 zl i masz mozliwosc pogrania z kumplami w wiele szpil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 A ja pozwolę się spytać jak zostać zaproszonym do Preview oraz czy jest mozliwośc oddania kodu na dostęp do EA ACCESS? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) Ktos musi ci wyslac zaproszenie z apki na Xbonie. Edytowane 30 lipca 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Bundle z Titanfallem powoli już znikają ze sklepów? Chciałem sobie wczoraj zamówić,wchodzę na saturn.de - Termin dostaw nieznany, gamestop - brak. Tak samo w wielu innych sklepach, a innych zestawów z kinectem i jakąś grą brak, tylko Fifa 14. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Tych bundli wiecznie nie będzie, więc bardzo możliwe, że zostaną wyparte przez inne... Na allegro możesz ich jeszcze trochę znaleźć i w niektórych polskich sklepach, ale za jakiś czas całkowicie znikną z oferty Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) Tych bundli wiecznie nie będzie, więc bardzo możliwe, że zostaną wyparte przez inne... Na allegro możesz ich jeszcze trochę znaleźć i w niektórych polskich sklepach, ale za jakiś czas całkowicie znikną z oferty No właśnie problem w tym, że przebywam obecnie w Niemczech, a innych bundli póki co nie ma i do Września raczej nie będzie. :| Edytowane 30 lipca 2014 przez Oski918 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Ktos musi ci wyslac zaproszenie z apki na Xbonie. W takim wypadku jeżeli znalazłaby się dobra dusza, to byłbym wdzięczny mój gamertag : Tooptek Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 (edytowane) Dodalem Ciebie do znajomych i wyslalem zaproszenie Jezeli chodzi o EA Access to nie jestem pewien czy dostaniejsz bo powinienes byc dodany do preview od przyszlego miesiaca.... Edytowane 30 lipca 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
FigossPL 16 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Jeśli można prosić o dodanie do preview to ja również się zgłaszam , strasznie mnie to ciekawi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Wielkie dzięki Dodalem Ciebie do znajomych i wyslalem zaproszenie Jezeli chodzi o EA Access to nie jestem pewien czy dostaniejsz bo powinienes byc dodany do preview od przyszlego miesiaca.... Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Jeśli można prosić o dodanie do preview to ja również się zgłaszam , strasznie mnie to ciekawi :-) Dodalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolverinexxx 1 Opublikowano 30 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2014 Pytanie z innej beczki. Kupiłem roczny abonament GOLDA, a tu mi żonka mówi, że co miesiąc pobierają jej z karty po 32 zł, też za GOLDA. Jak to odkręcić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 rozwiesc sie bo miala przed toba tajemnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 31 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2014 Fajny montaż reklamowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi