Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

W tamtym tygodniu tak miałem przez chwile, później wróciło wszystko do normy

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie pada po tuningu z wejściem na słuchawki. Czy na podpiętych słuchawkach pod wejście jack 3.5mm jest dźwięk z gier? Chodzi mi o granie w singlu bez mikrofonu. No i czy tylko stereo czy też przestrzenny?

Opublikowano

Warto brac Ori Definitive Edition (cena 17,99zl). Ogralem podstawke , duzo dają nowego contentu ?

Opublikowano

Nie warto. Nowego kontentu jest na jakieś 30min.

Opublikowano

Pany widzieliście gdzieś tanio golda na 12msc bo na allegro najtańszy widzę za 169zł a reszta 180zł :/

Opublikowano

podrozalo, ja jeszcze zdazylem na allegro wziasc za 142 za 13msc ze dwa msc temu

Opublikowano

figuś jak od lat wydajesz na plusa to nie wierzę że cie nie stać :D

Żonkoś, za plusa płaciłem ostatnio 159zł, a za golda 99,70zł

Opublikowano

Przebijam, ja załadowałem 26 miesięcy Golda za 160 albo 170 zł  :reggie: Do końca stycznia 2017  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Przebijam, ja załadowałem 26 miesięcy Golda za 160 albo 170 zł  :reggie: Do końca stycznia 2017  :yao:

Rosyjska zdrapka? Serwis OLX.PL od Pana z Warszawy? :-) Ja też się u niego wyposażyłem w pełne dwa lata.  :reggie:

Opublikowano

Jakiś czas temu była likwidacja jakiejś sieciówki i wszystko wyprzedawali za pół darmo, w tym i zdrapki.

Opublikowano

Były zestawy, co nie było Hs, stosowna informacja powinna być na pudełku. Tak samo jak z padami z wejściem na Jacka, jak miałem swego czasu xone wersja Forza, było info na pudełku że zestaw zawiera pada z wejściem na Jacka plus Hs.

Opublikowano

Panowie, dołączyłem do zacnego grona posiadaczy tegoż sprzętu.

Co muszę wiedzieć na sam początek?

Jakieś tipy dot. przenoszenia konta, rejestracji konsoli itd. mile widziane :D

Opublikowano

Może odnośnie sterowania: dawny przycisk start (Manu) działa w menu jak prawy przycisk myszy i otwiera wybór dodatkowych opcji odnośnie zaznaczonego kafelka. No i dwa razy szybko świecący przycisk Xbox podczas gry otwiera menu boczne z dostępem do osiągnięć, party itp. oraz robieniem screena pod Y i nagrywaniem pod X (w opcjach konsoli możesz wybrać długość nagrywania).

Konto bierzesz z 360 i możesz z konsoli dowolnie zmieniać region, bo regiony X360 i Xone są niezależne.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Możesz zmienić region w każdej chwili więc to bez znaczenia.

Opublikowano

Tez tak czasami macie ze jak chcecie nagrac klipa lub zrobic screena i klikacie szybko dwa razy logo xbox to mimo ze obraz sie przyciemnia to nie wyskakuje ta zakladka po lewej i nie moge zrobic zrzutu? Nie jestem w preview jak cos