Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Od regionu zależy język w dashu i wersja językowa gry, czasami warto żonglować przy zakupach cyfrowych ale wtedy trzeba mieć adres i walutę danego kraju.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Przepraszam za posta pod postem ale czy moze jakis z szanownych uzytkownikow ktory kupil Dark Souls III na Xboxa podzielil by sie kodem na pierwsze Soulsy? :lapka:

Opublikowano

Gdzie byliście jak grę dawali w GwG albo sprzedawali po 17 zł na XBL :P?

Opublikowano

Ja mam xboxa od czerwca, wtedy massive chalice było więc mnie soulsy ominęły...ale gierka już dawno ukończona na PC więc mi nie zależy.

Opublikowano

classics99_177vk.jpg

Platforma Microsoftu kojarzona była często z kosmicznie wysokimi cenami – teraz powinno się to zmienić.

Classics 99 to nazwa, która treściwie opisuje, co zaplanował Microsoft dla polskich graczy – xboksowe klasyki za 99 złotych. Gry dostępne będą w dużych sieciach typu Empik, Saturn czy Media Expert. Ich lista ma rosnąć z czasem, ale na początek otrzymamy dziewięć następujących tytułów:

• Dead Rising 3
  • Gears of War: Ultimate Edition
  • Forza Horizon 2
  • Forza Motorsport 5
  • Rare Replay
  • Ryse Son of Rome
  • ScreamRide
  • Sunset Overdrive,
  • Zoo Tycoon

http://www.cdaction.pl/news-44923/classics-99--polacy-dostana-serie-gier-na-xbox-one-za-99-zlotych.html

Opublikowano

słuchawki z xboxa360 będą działać z x one? pewnie nie. 

dla pewności jeszcze się zapytam, konsola kupiona w niemczech niczym negatywnym nie będzie skutkować?

Opublikowano

Które słuchawki?

Konsola kupiona w Niemczech będzie normalnie działać w Polsce i można na niej korzystać z dowolnego konta.

Opublikowano

Koledzy, pad kupiony w media daję na gwarancje do sklepu czy kontaktuje sie z microsoftem?

Opublikowano

MS daje na akcesoria gwarancję 90 dniową.

Opublikowano

Kupilem pada w media exepert, juz raz reklamowalem u MS i dostalem gorszego jak im odeslalem :) Ok, probowalem przez strone to mi wyskoczyla kwota 59 euro, zanioslem do sklepu.(czas oczekiwania do miesiąca :)

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Zdefiniuj "ciężko".

Opublikowano

Może ma pada bez FejSLiftingu, pady z wejściem na Stefana, mają poprawione bumbery i chodzą jak masło osełkowe, te pierwsze mogą sprawiać wrażenie oporu.

Opublikowano

Stawiają znacznie większy opór niż te w padach od x360.

To sie jakoś z czasem wyrobi?