Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Od regionu zależy język w dashu i wersja językowa gry, czasami warto żonglować przy zakupach cyfrowych ale wtedy trzeba mieć adres i walutę danego kraju.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Przepraszam za posta pod postem ale czy moze jakis z szanownych uzytkownikow ktory kupil Dark Souls III na Xboxa podzielil by sie kodem na pierwsze Soulsy?
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Gdzie byliście jak grę dawali w GwG albo sprzedawali po 17 zł na XBL ?
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Ja mam xboxa od czerwca, wtedy massive chalice było więc mnie soulsy ominęły...ale gierka już dawno ukończona na PC więc mi nie zależy.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Platforma Microsoftu kojarzona była często z kosmicznie wysokimi cenami – teraz powinno się to zmienić. Classics 99 to nazwa, która treściwie opisuje, co zaplanował Microsoft dla polskich graczy – xboksowe klasyki za 99 złotych. Gry dostępne będą w dużych sieciach typu Empik, Saturn czy Media Expert. Ich lista ma rosnąć z czasem, ale na początek otrzymamy dziewięć następujących tytułów: Dead Rising 3 Gears of War: Ultimate Edition Forza Horizon 2 Forza Motorsport 5 Rare Replay Ryse Son of Rome ScreamRide Sunset Overdrive, Zoo Tycoon http://www.cdaction.pl/news-44923/classics-99--polacy-dostana-serie-gier-na-xbox-one-za-99-zlotych.html
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l O fajnie, akurat forze horizon 2 miałem kupić, a mocno gra trzymała cenę.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l słuchawki z xboxa360 będą działać z x one? pewnie nie. dla pewności jeszcze się zapytam, konsola kupiona w niemczech niczym negatywnym nie będzie skutkować?
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Które słuchawki? Konsola kupiona w Niemczech będzie normalnie działać w Polsce i można na niej korzystać z dowolnego konta.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/connect-compatible-headset http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/accessories/stereo-headset-adapter Ten stary nie, nowszy być może po użyciu przejściówki 2,5 mm na 3,5 mm.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Koledzy, pad kupiony w media daję na gwarancje do sklepu czy kontaktuje sie z microsoftem?
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Kontaktuj się z MS. Mi wymienili pada prawie rocznego bo mi gałka na jedna stronę lekko ściągała.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Kupilem pada w media exepert, juz raz reklamowalem u MS i dostalem gorszego jak im odeslalem Ok, probowalem przez strone to mi wyskoczyla kwota 59 euro, zanioslem do sklepu.(czas oczekiwania do miesiąca Edytowane 18 kwietnia 20169 l przez S_600
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Może ma pada bez FejSLiftingu, pady z wejściem na Stefana, mają poprawione bumbery i chodzą jak masło osełkowe, te pierwsze mogą sprawiać wrażenie oporu.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Stawiają znacznie większy opór niż te w padach od x360. To sie jakoś z czasem wyrobi?