Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jak wyjdzie coś fajnego to klikasz guide i X, wtedy zapisuje Ci ostatnie 30 sekund. Można jakoś dłużej, ale ja nie wiem jak to robić. Do znajomych dodajesz kogo chcesz, nawet Spencera czy Nelsona, będziesz wyświetlany u nich jako stalker. Jak ktoś Cie doda to tak samo będzie wyświetlany u Ciebie, nie ma przymusu dodawania go. Nazywajmy rzeczy po imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Za jakieś 1,5 miecha E3 co obstawiacie? gow4 singiel nowa forza, horizon 3? halo wars 2 crackdown 3 może scalebound recore sea of thieves xbox slim? W tym roku z plotek/przecieków na temat E3 wyjątkowo cicho, chętnie bym zobaczył kontynuację dead rising, ryse czy sunseta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Kolejne części tasiemców to pewniak, ale też miałbym ochotę na kolejne Dead Rising oraz coś zupełnie nowego. Co do hardware z jednej strony możliwy jest jakiś Slim, z drugiej odpowiedź na PS4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) O sequalu Dead Rising było juz info i niby ma być na UE 4 ex czy nie ex gralbym mocno Edytowane 24 kwietnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Na E3 obstawiam: demo singla Girsa, pokaz Halo Wars 2, Horizon 3, zapowiedź większej bety Crackdown 3, zapowiedź State of Decay 2. Scalebound, Sea of Thieves raczej nie będzie. Podejrzewam, że poczekają jak gry będą w bardziej zaawansowanej fazie. Baaaaardzo mocno trzymam kciuki za Sunset Overdrive 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Mogliby coś więcej z Recore pokazać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 obstawiam, że pokażą małą skrzyneczkę, którą podepniemy pod konsolę przez usb. Będzie tam drzemać duża moc zapewniająca skok jakościowy, to będzie odpowiedz na PS4K. Zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Mogliby coś więcej z Recore pokazać. Ta gra w chwili zapowiedzi nie istniała więc nie liczyłbym na to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Mogliby coś więcej z Recore pokazać. Ta gra w chwili zapowiedzi nie istniała więc nie liczyłbym na to. Ja też chciałbym więcej Recore - liczę na rozgrywkę! Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Folion Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 O sunsecie zapomnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Cicho tam siedzieć glonojadzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) Akurat właśnie SO2, Sea of Thieves i Recore to to na co najbardziej czekam... ileż można grać w Gearsy, Halo i Forzę. Choć i tak pewnie będę te trzy ostatnie brać na premierę. Edytowane 24 kwietnia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 pokazaliby jakieś nowe dobre ip, a nie sequele sequeli Also pomysł ze skrzyneczką pod USB tak kretyński, że nie chce mi się go komentować xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Akurat właśnie SO2, Sea of Thieves i Recore to to na co najbardziej czekam... ileż można grać w Gearsy, Halo i Forzę. Choć i tak pewnie będę te trzy ostatnie brać na premierę. Girsy 4, Halo Wars 2 i Horizon 3 oczywiście day zero Z takimi sztosami się nie czeka. Sea o Thieves i Recore nie wyjdą w tym roku więc mi w chwili obecnej wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 (edytowane) SoT, Recore bankowo wyleca na 2017, do tego Crackdown w tym roku to tylko beta, Scale juz przelozone i pewnie chca z tego zrobic hit na Swieta przyszlego roku. Na E3 nie spodziewam sie cudow, moze poza oczywistymi zapowiedziami jak Horizon 3 czy Halo 6 () pokaza cos z SoD2 albo Dead Rising 4. Raczej nie bedzie duzych nowych IP albo rebootow dawnych serii jak Banjo czy Perfect Dark. Edytowane 24 kwietnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Zapowiadać sobie mogą, kwestia co wyjdzie w przeciągu roku. Pucowanie przez 2 lata screenami i gifami średnio mnie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 dead rising 4 czy sunset 2 ale nie spodziewam się cudów w nowych zapowiedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 to co sie dzieje w ciagu ostatnich dwóch dni z xbox live to (pipi)owizna do kwadratu Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Dobrze że dwa dni temu mi się skończył gold i przedłużać nie mam zamiaru Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 Czy w sklepie internetowym MS - Microsoft Store da radę kupić doładowanie konta XBL, chodzi mi o PLNy by kupić coś na konsoli? Jeśli tak to gdzie? Możliwe, że brat będzie miał jakiś kod do wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 Nie można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 Dzięki. Szkoda bo ceny mają raczej z kosmosu. Nawet gry co miały być w cenie "wiosennej" dalej po >200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 Źle przeczytałem. Myślałem, że chodzi Ci o Marketplace. Nie wiem czy w ich sklepie internetowym można kupić doładowania, ale jeśli tak, to na 99% płaci się tyle jaka jest wartość nominalna. Poszukaj kodów doładowań na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 Wiem, że na Allegro trafię lepiej, ale jak się ma jakąś kasę do wykorzystania na tym storze akurat tylko to od razu pomyślałem o jakimś doładowaniu konta Xbox. Inne ceny po zbóju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 25 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2016 (edytowane) Taka ciekawostka.. Przeglądając dzisiaj sklep na konsoli wlazłem w Games with Gold a tam był "Defense Grid 2" zaraz obok Sunseta oraz Wolfa. Ale po około 10 sekundach gra już znikła. Czyżby mały błąd ale także zajawka tego co może być przyszłym miesiącu? Edytowane 25 kwietnia 2016 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi