kubson 3 189 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 (edytowane) Tak.[*] nie wiem czy król spencer ci to wybaczy Edytowane 26 maja 2016 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 (edytowane) ...jeśli nie 4K, to po co Sony coś mocniejszego niż PS4 ? na tej konsoli jest zwykle 1080p@30, do tego poziom graficzny U4 czy Driveclub w zupełności wystarcza. Xbox One ma trochę gorzej, ale wypuszczanie nowego klocka żeby...dorównał ps4 i dawał zawsze 1080p to trochę śmiech na sali. Sony i MS nie mają powodu by robić tylko pół kroku do przodu, jeżeli upgrade konsol ma coś dać, to powinien wnieść nową jakość, czyli 4K. Nawisem mówiąc monitor 4K kupisz za 1500zł, TV tego typu też nie kosztuje tyle co dobry LCD w czasach wymiany 'kineskopów' na 'płaskie'.Ceny są dosyć niskie w przedziale 40-50 cali http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=telewizor%204k&bmatch=base-relevance-ele-1-5-0516&buyNew=1&offerTypeBuyNow=1 Edytowane 26 maja 2016 przez II Noxx II Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Sony wypusza nowe PS4 bo chca ludziom wciskac VR do czego standardowa konsola jest za slaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Nie siedzę w temacie VR, ale z tego co wiem to PS4 ma mieć do tego dedykowaną przystawkę ? Jeśli się mylę to fail z mojej teorii Do szybkiej komunikacji miedzy konsolą a peryferiami tego typu wystarczy USB 2.0, a 3.0 to już kosmos. Gdyby Kinect dla 360 miał swój własny hardware typu cpu (i nie był droższy...), to nie uświadczylibyśmy nawet laga w grach.Dalej twierdzę że upgrade konsol jest potrzebny tylko do celowania w 4K Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Gdyby Kinect dla 360 miał swój własny hardware typu cpu (i nie był droższy...), to nie uświadczylibyśmy nawet laga w grach. Ma własne CPU a nawet RAM. Lag spowodowany był głównie przepustowością USB 2.0 i mimo wszystko za małą mocą konsoli. Co do plotek o nowych wersjach XO to ploteczki tylko, w tym roku pewnie slim i może wersja mini bez napędu. XO Scorpion w przyszłym roku czemu nie, ta generacja jest wyjątkowo słaba, okulary VR nie wyrabiają na ps4/xo więc to główny powód nowych wersji konsol + 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Tak.[*] nie wiem czy król spencer ci to wybaczy Slimka to pewniak i nie chcialem za duzo kasy stracic, a i tak mialem wszystko ograne i Scale dopiero w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2016 Nie no jasne, nie ma sensu trzymać ps4 i xone razem imo bo sa zbyt podobne do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 27 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2016 Do zimy 2017 jeszcze jest trochę wiec sie nagrasz, a pozniej przesiadka na nowego xboxa Mówisz, że nie krócej? To by było chociaż jakieś pocieszenie. Czy na 50 cali telewizorku te 4K odróżnimy od 1080p? Jakoś nie mam zamiaru zmieniać TV po 3 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Probowal ktos cos kupowac dzisiaj przez strone internetowa xboxa? Chcialem ds jedynke we wstecznej, ale mi ze transakcja nie moze byc zrealizowana czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Ja kupowalem gierki w zeszlym tygodniu, chyba nawet jedna w tym. Wszystko bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Kupowałem na początku tygodnia DS1, bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Może zły region? Jak była gra w gwg nie mogłem pobrać. Mam region USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Musisz próbować kilka razy. U mnie też nie chciało pójść, ale zaskoczyło za 15 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 28 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2016 Na Chromie próbowałem kupić RDR'a i cały czas wyskakiwał mi błąd. Przełączyłem się na Edge i bezproblemowo dokonałem zakupu. MS zaczyna sabotować inne przeglądarki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 XO dostał drugą obniżkę od premiery, teraz oficjalna cena 299$, chyba na E3 zobaczymy slima Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 tak nieco z innej beczki. działa wam zakładka "osiągnięcia" na xbox.com? od jakiegoś czasu jak chcę na stronie podejrzeć achivy to muli i nic więcej. na chromie i IE. inne zakładki bez problemu. na stronie głównej po lewej przy kliknięciu na ostatnie gry działa, ale też nie wszystkie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 Mi też muli, ale po dłuższej chwili się wczytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 1 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2016 po 8 minutach ale weszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 2 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2016 Na Xbox Live dostałem wiadomość o możliwości zapisania się do testowania "Latest Xbox One Experience" w ramach programu Preview. Testy zaczną się pewnie tuż po E3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2016 Niewiem czy ktoś wrzucał. Hawken będzie na Xboxa One: Gra jest świetną arcade'ową rozwałką w mechach. Zarzuty wobec niej to głównie to, że mecha nie czuć i kontrolujemy go jak człowieka. (pipi) prawda. Polecam. Na PC zdechło przez system paytowin. Może na One rozwiążą to lepiej. Jak macie mokra na widok mechów to obczajcie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Już w tym tygodniu w ramach programu Preview na konsoli pojawi się Cortana (oczywiście nie dla polskiego dasha), odświeżony wygląd kolekcji gier, wyszukiwanie znajomych z Facebooka i łatwiejsze udostępnianie nagranych materiałów z gier. Prawdopodobnie to nie koniec usprawnień czekających nas w najbliższym czasie. Więcej info u Majora Nelsona. Edytowane 6 czerwca 2016 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 451 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 a nie miał być w tym patchu z cortana możliwość puszczania własnej muzyki w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 Coś wspominali, ale jak widać jeszcze nie są z tym gotowi. Może na E3 podadzą więcej konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2016 (edytowane) Kiedy cortana w PL? Ile lat mamy czekać? 20? a nie miał być w tym patchu z cortana możliwość puszczania własnej muzyki w tle?Widocznie to zbyt wymagające i xbox scorpio dostanie codopiero. Edytowane 6 czerwca 2016 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi