MaZZeo 14 181 Opublikowano 8 czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Ja oddam kod na 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Można gdzieś sprawdzić na jaki kraj zakładało się konto? Bo mi wypier.dala błąd ale z tego co pamietma zakładalem na polske moje drugie konto z którego teraz korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 No mi też wyskakuje komunikat, że nie mogę wziąć udziału - może są wyłączone konta, które kiedyś robiły migrację z innych krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Moje konto było migrowane z UK, ale mimo tego otrzymałem kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Moje konto również kiedyś migrowałem z UK i nie miałem żadnego problemu z kodem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Ja miałem założone konto na USA, potem migracja na PL i również dostałem kod. Jeżeli ktoś jest chętny to oddam zniżke na 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Oddam kodzik na 120 jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 No mi też wyskakuje komunikat, że nie mogę wziąć udziału - może są wyłączone konta, które kiedyś robiły migrację z innych krajów. Dokładnie tak wygląda moje konto, migrowałem je kiedyś. Nie szanują starych wyjadaczy, co XBL mieli jeszcze zanim w kraju był :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Może trzeba mieć na Xone ustawiony region PL XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Też macie w preview jakąś duża aktualizację? Czyżby to już te zapowiadane zmiany w dashu? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 (edytowane) Zmiany w dashu na plus. Instalacja i kafelki z grami o wiele bardziej czytelne. Choć nieco jeszcze jakby brak w tym płynności, głównie przy przeskakiwaniu między zakładkami. Cortany jeszcze nie próbowałem - nie działa na polskim dashu i zapewne prędko się to nie zmieni. Edytowane 8 czerwca 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 Polski dash to ja odpalam tylko do zakupów albo Diablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Specjalnie przełączyłem się na region brytyjski i niestety Cortana na chwilę obecną działa tragicznie. Rozpoznaje jedynie podstawowe polecenia i kompletnie nie rozumie chociażby nazw gier. A jak już rozpoznała komendę 'play Forza' to uruchomiła w zamian Assassin's Creed Sporo roboty przed Microsoftem w tym zakresie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 A spróbuj powyzywać cortanę. Pamiętam jak wyszła vista beta/preview/alpha/insider i bawiłem się ta wbudowaną funkcja sterowania głosem. Nic nie rozumiało, w końcu rzuciłem "pie*dol się!" i system to zrozumiał jako "shutdown"...w sumei celnie póxniej dla jaj powyzywałem i np udało mi się znaleźć bluzgi na wylogowanie się, komenda "ssij" np oprózniałą kosz... najciekawsze było to,że nie był to jednakowy wybryk a była spora powtarzalnośc, rozpoznawało bluzgi jako normalne komendy i często wykonywało to samo. Na początku myślałem, że to po prostu jednorazowy wybryk, bo może zabrzmiało podobnie do innej komendy...ale było 90% szans, że rozpozna komendę na wylogowanie się. Fajne na 5minut do pośmiania się, ale użytecznośc zerowa. W takim cs:go, league of legends czy docie to pewnie jak zacżałbym bluzgać to by mnie od internetu odłączyło Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 Jak mam 57zl na koncie xbox live ze zdrapek i kupie rocket league za 62zl to mi pozostale 5zl pobierze z konta bankowego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2016 dokladnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Czy u osób będących w preview po ostatnich zmianach w dashu konsola w trybie uśpienia nie pobiera danych gier/aplikacji oraz aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 U mnie konsola ostatnio pobiera gry/aktualizacje z 50% prędkości. Router zsynchronizowany na 41546kb/s a xone gora 20-22Mb/s pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 Działa Wam dobrze Live? Bo mnie rozłącza. Grałem w Rocket League i po kilku meczach nie umiałem się połączyć bo pisało że jestem offline. Teraz w Kalimba wyskoczyło mi info że jestem znów offline i czy chcę kontynuować? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 gralem jakies 2h temu i wszystko chodzilo bdb Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 (edytowane) Coś się od wczoraj dzieje złego z Live - w Rocket League mnie rozłączało, a w Overwatch wywalało z gry. Edytowane 12 czerwca 2016 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 Drodzy Koledzy, potrzebuję porady : Mój Xbox One ma problem z połączeniem Xbox Live przez wi-fi.wg google i supportu MS coś takiego ma wielu userów, ale nikt nie wie jak to rozwiązać- gratulacje dla producenta.... Niby łączę się z wi-fi - i próbowałem na różnych sieciach, nawet na hotspocie z telefonu.Niby "all services are available " Niby widzę listę znajomych...a jednak nie mogę zagrać w nic online, a po prawej stronie dasha widnieje napis " Connect to Xbox Live ".proszę o pomoc, wyrywam sobie już włosy z głowy denerwując się na złośliwość rzeczy martwych, jestem raczej pałerjuzerem, wykonałem chyba wszystkie możliwe restarty i resety ... ale to nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 Od samego początku mam Xboxa podpiętego do neta przez wi-fi i wszystko śmiga aż miło. Rano nawet grałem w Rocketa. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 12 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2016 Po kablu mam dzisiaj jakies problemy. Wlaczam konsole i pisze brak polaczenia, musze router zresetować i dopiero lapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi