Kris77 435 Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Konfigurator padów już działa https://xboxdesignlab.xbox.com/ Tylko że nie w Polsce... Dopiero gdzieś w 2017 będzie u nas... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 czerwca 2016 Opublikowano 14 czerwca 2016 Wątpię żeby to do nas zawitało. Za mały rynek na takie bajery. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Wątpię żeby to do nas zawitało. Za mały rynek na takie bajery. Na razie tylko USA i Kanada chyba, w 2017 inne kraje. Jak będzie w Europie to dlaczego ma nie być w Polsce? Takiego całego białego pada z szarymi gałkami to nie ukrywam, chętnie bym przygarnął. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Wątpię żeby to do nas zawitało. Za mały rynek na takie bajery. Na razie tylko USA i Kanada chyba, w 2017 inne kraje. Jak będzie w Europie to dlaczego ma nie być w Polsce? Takiego całego białego pada z szarymi gałkami to nie ukrywam, chętnie bym przygarnął. Bo MS traktuje Polskę jak trzeci świat (premiera konsoli rok później czy brak polonizacji exów) chodź zostaje cień szansy bo Polski odział robi różne akcje (gry za 99 czy te punkty na zniżki na konsole) 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Wątpię żeby to do nas zawitało. Za mały rynek na takie bajery. Na razie tylko USA i Kanada chyba, w 2017 inne kraje. Jak będzie w Europie to dlaczego ma nie być w Polsce? Takiego całego białego pada z szarymi gałkami to nie ukrywam, chętnie bym przygarnął. Chodzi o to że aby uruchomić taką customową ofertę to jednak jakiś tak rynek zbytu musi być. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 no spoko, to samo możesz zrobić tu http://www.controllerchaos.com/xbox-one-build-your-own.html albo tu https://thecontrollershop.com/lab.php?xboxOne Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 15 czerwca 2016 Opublikowano 15 czerwca 2016 Ms traktuje polske jako 3ci swiat. My jestesmi biedni dla nich dlatego nie możemy kupowac/wynajmowac filmów i muzyki. No bo po co placic za film jak można obejrzeć na cda albo pobrać z torrentow? Takich klientów ms nie chce. Stad tez dali dla biedaków promocje gry za 99zl. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 MS traktuje nas tak jak na to zasłużyliśmy. Jestem jedynym wśród swoich znajomych co kupuje i kolekcjonuje filmy czy książki. I jedynym co kupuje gry. Wszyscy moi znajomi tylko ściągają torrenty czy to z filmami czy grami a pdf z książkami wynajdują skądś. 90 % polaków jak może mieć za darmo z internetu to tak woli. Dodatkowo polska to teraz w dużej mierze kraj playstation. Wątpię aby baza użytkowników Xboxa była duża. Ja tam nie dziwie się olewaniu naszego rynku i skupieniu na rynkach na których naprawdę zarabiają pieniądze. Jak czytam nawet to forum to wszędzie cebula kombinatoryki. Czy to z kontami allegro czy to z kluczami tanimi na steam np z rosji. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Wszyscy by kupowali gry na premierę to może byłoby inaczej, a tak to ehh. Być może Polska to kraj PlayStation bo PS Polska nie ma swoich fanów w totalnej du,pie, nie wiem. Nigdy nie pojmę tłumaczenia wielkich korporacji zachowaniem klienta. To oni mają się starać o klienta, nie my o nich. 4 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 MS traktuje nas tak jak na to zasłużyliśmy. jaki głupi tekst jakoś wszystkim się opłaca robić wsparcie, reklamy, spolszczenia itp tylko MS sie nie opłaca - ojejku nasza wina, kochane MS nie może nam nic sprzedać Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 No jak większość kupuje konta na allegro to to nie wina użytkowników ? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 (edytowane) Tak samo jak na PlayStation kupują konta na alle a porównaj wsparcie MS'u w PL a Sony. I nie wmawiaj nikomu że sobie zasłużyliśmy bo niby czym? Mało zarabiali w czasach X360? Edit: Kruku dobrze prawi że to oni mają się starać o klienta - polać mu! Edytowane 16 czerwca 2016 przez Kyo Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 (edytowane) Ms ma wyyebane wszedzie tam gdzie mowi sie w innym jezyku niz angielski Edytowane 16 czerwca 2016 przez hav7n Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 MS traktuje nas tak jak na to zasłużyliśmy. Jestem jedynym wśród swoich znajomych co kupuje i kolekcjonuje filmy czy książki. I jedynym co kupuje gry. Wszyscy moi znajomi tylko ściągają torrenty czy to z filmami czy grami a pdf z książkami wynajdują skądś. 90 % polaków jak może mieć za darmo z internetu to tak woli. Dodatkowo polska to teraz w dużej mierze kraj playstation. Wątpię aby baza użytkowników Xboxa była duża. Ja tam nie dziwie się olewaniu naszego rynku i skupieniu na rynkach na których naprawdę zarabiają pieniądze. Jak czytam nawet to forum to wszędzie cebula kombinatoryki. Czy to z kontami allegro czy to z kluczami tanimi na steam np z rosji. A czego MS się spodziewał wydając XO rok po premierze Sony w naszym kraju? Więc to raczej MS sam sobie zasłużył i Polacy wybierają tych co oferują nam więcej. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 To ostatnie zdanie to tak wierutna bzdura, że aż przykro czytać. MS dostał po (pipi)e, bo w świadomości januszy utarło się, że One blokuje używki. Sprawdź lepiej profile PS Polska/Xbox Polska: ludzie pytają czy gry z obecnej generacji zadziałają na Ps3/X360. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 (edytowane) co ma piernik do wiatraka? Tam wala się od komentarzy dzieci z podstawówki a każdy janusz może wejść do pierwszego lepszego cexa albo na allegro i zobaczyć jakie są używki. Edytowane 16 czerwca 2016 przez simonldz Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Janusz nie wejdzie, bo on już swoje wie. Nie łudź się, gracze autentycznie HC to mniejszość. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Szkoda, ze poblokowali kupowanie gier z innych regionów. Kolejna zaleta xone nad ps4 utracona. No ale coz, nikt mnie nie zmusza do kupowania gier. Nie mogę kupić od ruskich, to Bedę teraz po prostu kupować mniej. To nie artykuł pierwszej potrzeby. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 No i jak MS ma brać polski rynek na poważnie jak banda cebulaków woli sobie kupić u ruskich i im podbijać statystyki? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 ja bardzo szanuję swoje pieniążki, jeśli jest taka możliwość to kupuję identyczny produkt za dużo niższe kwoty ori na pl był za 69zł, u ruskich za 25zł preorder titanfalla 2 za zwykłą wersję 288, rynek indyjski 204 wolę to niż konta z allo Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 w dalszym ciągu kasa leci do ms zamiast do januszy z allegro czy do piratebaya. Jak kupuje telefon sprowadzając z alibaby to tez okradam pośredników na allegro i oficjalnych dystrybutorów meizu/xiaomi w pl ? Cytuj
Mustang 1 776 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Szkoda, ze poblokowali kupowanie gier z innych regionów. Kolejna zaleta xone nad ps4 utracona. No ale coz, nikt mnie nie zmusza do kupowania gier. Nie mogę kupić od ruskich, to Bedę teraz po prostu kupować mniej. To nie artykuł pierwszej potrzeby. Nie odpalałem ostatnio konsoli, serio zablokowali? W jaki sposób? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 16 czerwca 2016 Opublikowano 16 czerwca 2016 Sprawdzają kto jest hostem - oczywiście mowa o sposobie ze zmianą vpn. Teraz jest nowy sposób - Xbox gift Cards z ruskiego sklepu Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 17 czerwca 2016 Autor Opublikowano 17 czerwca 2016 w Halo Wars 2 też nie będą mogli naprzeciw siebie grać posiadacze Win10 i XONE. Mam nadzieję że taka będzie tendencja dla wszystkich gier z Xbox Play Anywhere Cytuj
Merlot 0 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 A jak wygląd rynek używanych gier na One? Widziałem na gametrade, że jest przepaść jeśli porównać z wystawionym grami na ps4. Mimo to są chętni na kupno, wymianę ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi