Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

XDzoRGe.jpg

IMO zmiany na lepsze  :) Fajny podzial, bardzo dobrze sie prezentuja daty premier i liczba graczy :)

Edytowane przez hav3n
  • Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Poczekaj aż odpalisz Dead Rising 3 z kumplem w coopie...

a do nawigacji www polecam smartglass - telefon/tablet zamienia się w touchpad z laptopa i zastępuje klawiaturę, apka twitcha, broadcast i upload filmów do YT to już wogóle jest bajka

Edytowane przez kermit
Opublikowano

Moim zdaniem dash jest nieco przekombinowany i przeładowany na One, a jeśli nie chce się korzystać z Kinecta, to nie wszystko jest intuicyjnie i szybko dostępne. Kolega chciał mnie zachęcić do tej konsoli, ale po pierwsze mnie nie interesuje wersja z Kinectem, po drugie nie potrzebuję szczególnie aplikacji, wiec jak na razie przekonuje mnie pad i parę gierek, a odrzuca gorsza jakość multiplatform.

Opublikowano (edytowane)

Dead Rising jest IMO najlepsza gra startowa tej generacji :) Masa zabawy w coopie jak I samemu - na dobre wciagnelo mnie szukanie kolejnych blue printow I rozjezdzanie zombii walcem. Szczerze polecam. Jak bedziesz mial okazje wyrwac Ryse za dobra cene to tez polecam bo graficznie gra miazdzy. Gameplayowo ostrzegam - wydmuszka ale z zaskakujaco dobra historia I bohaterami :)

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Jak bedziesz mial okazje wyrwac Ryse za dobra cene to tez polecam bo graficznie gra miazdzy. Gameplayowo ostrzegam - wydmuszka ale z zaskakujaco dobra historia I bohaterami :)

Odpowiednio dozowany (max. act dziennie) jest całkiem strawny , mam nadzieje że ewentualny sequel będzie jednak lepszy pod względem gameplayu ;)

Opublikowano

A może ktoś wie czemu Kinect mnie nie słyszy jak do niego mówie?

Sam Kinect działa, Skype działa, test Kinecta przechodzi, ale gdy powiem komende Xbox Select to nic się nie dzieje :/

Może mam coś odznaczone?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Da się gry z GwG dodać do kolejki z poziomu strony www nie mając Xone?

Opublikowano

Dodałem sobie Halo przez stronę internetową (pokazywało mi tam 0,00$). Po włączeniu konsoli gra była w zakładce Ready to Install w My Games & Apps (taka historia pobierania na Xbox One). Wcisnąłem install i zaczęło pobierać.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tylko mi pokazuje, że usługa nie jest dostępna w naszym regionie - muszę zmienić proxy w przeglądarce?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Faktycznie, wystarczyło region zmienić. Dzięki :)

Opublikowano

może ktoś sprawdzić? takie coś znalazłem a siedzę w pracy: (jeśli to prawda to  :ninja: )

I noticed there was an update on the music app, and it now lets me browse and play any song, video etc. I don't have a credit card attached to my account, and last time i tried to sign up to free trial it wanted one added. I just got latest os update a few hours ago. 
Opublikowano

może ktoś sprawdzić? takie coś znalazłem a siedzę w pracy: (jeśli to prawda to :ninja: )

I noticed there was an update on the music app, and it now lets me browse and play any song, video etc. I don't have a credit card attached to my account, and last time i tried to sign up to free trial it wanted one added. I just got latest os update a few hours ago.

Na 360 update zdejmuje konieczność posiadania golda przy apkach, więc na One pewnie też

Poza tym Smartglasses w języku polskim (na iOs na pewno)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ale tu pewnie chodzi o płatną muzykę/video. Nawet jeśli to prawda, to pewnie szybko zablokują "dziurę".

Opublikowano (edytowane)

15 piosenek mozna sobie posluchac za free...czyli nic sie nie zmienilo...

Czekam na apke Spotify :)

Edit: jest juz kafel do transmisji konfy na E3 :) Oczywiscie wszystko zacznie smigac 9 Czerwca.

Edytowane przez hav3n