Gość DonSterydo Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 (edytowane) Biorąc pod uwagę, że pewnie z 90% użytkowników nie kupuje zdrapek tylko same kody, to ciężko będzie udzielić odpowiedzi. Tym bardziej, że to zależy też od tego jak starą zdrapkę kupisz, ale raczej jest to więcej niż 2 lata, niektóre pewnie dłużej w sklepach leżą. Edytowane 2 sierpnia 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Kiedy premiera w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 5 września Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Kupiłem wczoraj Xa Panowie, miód , Ps4 leży teraz smutna heheh 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Za chwilę sierpniowy update, który zmieni cały system friendsów, a we wrześniowym kolejne atrakcje (mocno prawdopodobne, że przyspieszą czasy instalacji gier) - więc będziesz z miesiąca na miesiąc bardziej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Za chwilę sierpniowy update, który zmieni cały system friendsów, a we wrześniowym kolejne atrakcje (mocno prawdopodobne, że przyspieszą czasy instalacji gier) No raczej nie. Przynajmniej nic takiego nie pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Dlatego poczekajmy na potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza
DanPlut 1 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Kakus ja kupiłem 3 tygodnie temu X-a i też uważam, że jest lepiej dopracowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Za chwilę sierpniowy update, który zmieni cały system friendsów, a we wrześniowym kolejne atrakcje (mocno prawdopodobne, że przyspieszą czasy instalacji gier) No raczej nie. Przynajmniej nic takiego nie pisali. W zadaniach dla uczestników Preview proszą już teraz o sprawdzenie czasów instalacji w kilku grach, więc coś z tym robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Kakus ja kupiłem 3 tygodnie temu X-a i też uważam, że jest lepiej dopracowany. Mam podobne odczucia ja kupiłem kilka miesięcy temu. Wygląd , który w prasie, internecie odstraszał w tej chwili jest atutem XO. Dlaczego ? Bo jest zimny i pasuje do każdego stylu wystroju( chyba, że ktoś ma dywany na ścianie to wtedy może być problem imho;) Jeżeli chodzi o menu- po dłuższym czasie użytkowania mi bardziej pasuje to od XO, aczkolwiek w sklepie brakuje mi podziału-dema-gry-dodatki( tak żeby były wyświetlane wszystkie możliwe pozycje. Graficznie ja różnic nie widzę, może dlatego , że nie jestem rozdzielczofilem Jednak żeby nie było zbyt kolorowo, tak w jednej jak i drugiej konsoli brakuje funkcji dodatkowych oprócz grania. Fajnie by było móc obejrzeć coś na Xbox Video OSOBIŚCIE lubię kombajny multimedialne.... Możliwe, że marudzę...a tak apropos aktualizacji, przeczytałem gdzieś , że XO będzie odtwarzał filmy w 3D czy to prawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 Tak, filmy 3D beda od nastepnego uptade Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 w sklepie brakuje mi podziału-dema-gry-dodatki( tak żeby były wyświetlane wszystkie możliwe pozycje. Co masz na myśli? Na głównej stronie sklepu z grami widzisz nowe gry, dodatki (osobna zakładka) i ostatnie demka. Kiedy rozwiniesz zawartość (trzy kropki na dole), to masz po kolei wszystko według daty premiery aż do listopada zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 2 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2014 No wlasnie. Ja jestem minimalista i wolalbym zamiast tych obrazków zakładki:Games add-ona demos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 konfa M$ - 12 sierpnia, godz 14 cest na FB pojawiło się odliczanie: wiadomo że będzie jeszcze SO, Halo, COD, QB. Mają być jakieś nowe zapowiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 (edytowane) Inne chińskie gierki z targów w Chinach: C-Wars: Mercenary Ops 2: Mercury: Edytowane 3 sierpnia 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Ciekawe czy pokażą się w Europie...? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2014 Niektóre może tak, ale raczej nie wszystkie. Te MMO RPG z poprzednich stron ma wyjść w USA w 2015 chociażby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 (edytowane) nvm Więc ok, idzie obniżka ceny najpewniej. Edytowane 4 sierpnia 2014 przez Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Dlaczego dziwne? Przecież Xbox One jest już w zestawie bez Kinecta Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Chodzi mu pewnie ze nie pokazali zestawu z Kinectem ''od 450 euro'' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Empik powrzucal na strone oferte xboxone konsole i akcesoria, do tego gierki w dobrych cenach: kinect sport rivals za 139 zl i ryse z dlckami za 169 imo cena ok. Moze bedzie gdzies taniej do wyrwania. Maciomaniak jak z premiera w polszy? Organizujesz cos w koncu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Maciomaniak jak z premiera w polszy? Organizujesz cos w koncu? Cały czas nad tym pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 To pisz jak cos, ja mam centrale ms prawie pod domem to moge ich gnebic psychicznie. Moga mnie moze kojarzyc, codziennie rano na spacerku z pieskiem, moj pies stawia kloca im pod oknami na pasie Zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 Empik powrzucal na strone oferte xboxone konsole i akcesoria, do tego gierki w dobrych cenach: kinect sport rivals za 139 zl i ryse z dlckami za 169 imo cena ok. Moze bedzie gdzies taniej do wyrwania. Maciomaniak jak z premiera w polszy? Organizujesz cos w koncu? No nawet cena akcesoriów jest znośna , ale nowe gry mają już mocno "empikowe" ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza
kakus 13 Opublikowano 4 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2014 1. HELP .. jak dodać konto PayPal ??. Mam mojego XBL na Polskę, oczywiście nie ma jeszcze XBL w Polsce wiec wybralem GB, chciałem dodać konto PayPal ale system pyta mnie o miejsce zamieszkania i kod miasta, czy jak wklepę jakiegoś fake czy MS może zawiesić mi konto ? 2. Czy jesli kupię doładowanie np 100zł to przeliczy mi to na funty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi