Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

jest spora przepasc bo 3/4 osob ma ps4, jednak zawsze znajda sie osoby chetne na kupno i sprzedaz chociaz pewnie nie pojdzie to tak szybko jak na ps4

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

w Halo Wars 2 też nie będą mogli naprzeciw siebie grać posiadacze Win10 i XONE. Mam nadzieję że taka będzie tendencja dla wszystkich gier z Xbox Play Anywhere

Najlepszy byłoby rankingowy PvP oddzielnie, ale możliwość wspólnego coopa w trybach singlowych po zaproszeniu.

Opublikowano

I tak pewnie będzie. Normalne, że w FPS'ach czy RTS'ach nie będzie wspólnej gry PvP.

Opublikowano

No a kto przy zdrowych zmysłach chciałby grać w halo wars 2 na padzie przeciwko kolesiowi z klawiaturą i myszką ? xD

Opublikowano

taki Borderlands ze wstecznej ma strasznego laga przy sterowaniu, imo nie grywalne to

Opublikowano

Siema,kupiłem wczoraj x one i chciałbym o coś zapytać technicznego. Podpowiecie jaki dział do tego typu pytań?

Opublikowano

Polecam działy:

Xbox One: http://www.psxextreme.info/forum/231-xbox-one/

oraz

Xbox One - Hardware, Software, Scena Xbox - http://www.psxextreme.info/forum/232-xbox-one-hardware-software-scena-xbox/

Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Bo ja wiem czy lag..to gra z x360, ma 30 fps a podczas rozpierduchy dropi do 20. emulacja to nie streaming, tu nie ma lagów. No chyba, że porównujesz do handsome edition remaster w 60fpsach, no to wtedy faktycznie róznica ogromna :D

Opublikowano

Handsome Edit też ma spadki fps. Nieraz mam wrażenie, że gram w 30-40 klatkach.

Opublikowano

Zawsze podziwiam ludzi namiętnie młucących w Borderlandsy na konsolach (pozdrawiam Square), po tym jak ogrywałem B2 w 60fps/1080p jeszcze na moim GTX660 to nie wyobrażam sobie tej słodkiej, wartkiej i kolorowej akcji w mniejszej płynności.

Opublikowano

Ja na wstecznej odpaliłem Halo Reach oraz Gearsy 3 - i jest lag jak cholera... a raczej jest to spadek FPS, zamiast 30 jest 24/25, przez to czujemy takie opóźnienie..tzn tak przypuszczam  :frog:

Opublikowano

Zamiast 30klatek jest 24/25? Coś kręcisz. U mnie jak byk jest 27 i pół.

Opublikowano

24 to już 'płynny obraz', gry chodzą zwykle w 30, a przecież mogłyby w 24 ? no niestety nie, bo wtedy masz 'lag' w postaci mniejszego czasu na reakcję

cieżko jest uzyskać dokładnie to samo co na 360tce jedynie emulacją programową :
https://youtu.be/Q7lMDjzfMsA?t=660
https://youtu.be/-aq1XrD6RII?t=108

wydaje mi się, że tylko framerate może powodować odczucie opóźnienia, jeśli ktoś ma inne informacje - to mnie poprawcie :)

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

No framerate w reachu jest ciągle poniżej 30 fps, i chyba tego nie poprawili

Opublikowano

no szkoda, bo ja bardzo czekałem na Ricza i się też zawiodłem - odpaliłem 1 misję, lag jak bym to streamował z chin  :whyyy:

Opublikowano

Jaki lag? :P Po Halo 5 jak odpalilem Reach na Legendary, to do przeciwnikow strzelalem jak do slupow granicznych, z lagiem na pewno nie byloby tak latwo.

Opublikowano

jest lag w bordach na 100%, ale w takim Dead Space jakoś go nie odczułem.

Opublikowano

Panowie - czy na XO wyszedł jakikolwiek boks? Fight Night lub inne, pochodne?

Opublikowano
  • Autor

To celebrate the release of Warzone Firefight next week, the full game of Halo 5: Guardians will be available to download and play FOR FREE to all Xbox Live Gold members from June 29 to July 5 as part of Xbox Live’s “Free Play Days” program. Additionally, Halo 5: Guardians will be on sale for 50 percent off during this same time. There’s no better time to join the Spartan ranks!

ale będzie świeżaków do mielenia :ohboy: