Opublikowano 18 czerwca 20168 l jest spora przepasc bo 3/4 osob ma ps4, jednak zawsze znajda sie osoby chetne na kupno i sprzedaz chociaz pewnie nie pojdzie to tak szybko jak na ps4
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Jest forumek, gametrade, allegro...zawsze gdzieś sprzedasz/wymienisz.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l w Halo Wars 2 też nie będą mogli naprzeciw siebie grać posiadacze Win10 i XONE. Mam nadzieję że taka będzie tendencja dla wszystkich gier z Xbox Play Anywhere Najlepszy byłoby rankingowy PvP oddzielnie, ale możliwość wspólnego coopa w trybach singlowych po zaproszeniu.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l I tak pewnie będzie. Normalne, że w FPS'ach czy RTS'ach nie będzie wspólnej gry PvP.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l No a kto przy zdrowych zmysłach chciałby grać w halo wars 2 na padzie przeciwko kolesiowi z klawiaturą i myszką ? xD
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Autor jest gdzieś jakaś aktualizowana lista wszystkich dostępnych we wstecznej kompatybilności gier?
Opublikowano 20 czerwca 20168 l taki Borderlands ze wstecznej ma strasznego laga przy sterowaniu, imo nie grywalne to
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Siema,kupiłem wczoraj x one i chciałbym o coś zapytać technicznego. Podpowiecie jaki dział do tego typu pytań?
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Polecam działy: Xbox One: http://www.psxextreme.info/forum/231-xbox-one/ orazXbox One - Hardware, Software, Scena Xbox - http://www.psxextreme.info/forum/232-xbox-one-hardware-software-scena-xbox/ Mam nadzieję, że pomogłem.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Bo ja wiem czy lag..to gra z x360, ma 30 fps a podczas rozpierduchy dropi do 20. emulacja to nie streaming, tu nie ma lagów. No chyba, że porównujesz do handsome edition remaster w 60fpsach, no to wtedy faktycznie róznica ogromna
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Handsome Edit też ma spadki fps. Nieraz mam wrażenie, że gram w 30-40 klatkach.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Zawsze podziwiam ludzi namiętnie młucących w Borderlandsy na konsolach (pozdrawiam Square), po tym jak ogrywałem B2 w 60fps/1080p jeszcze na moim GTX660 to nie wyobrażam sobie tej słodkiej, wartkiej i kolorowej akcji w mniejszej płynności.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ja na wstecznej odpaliłem Halo Reach oraz Gearsy 3 - i jest lag jak cholera... a raczej jest to spadek FPS, zamiast 30 jest 24/25, przez to czujemy takie opóźnienie..tzn tak przypuszczam
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Zamiast 30klatek jest 24/25? Coś kręcisz. U mnie jak byk jest 27 i pół.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l 24 to już 'płynny obraz', gry chodzą zwykle w 30, a przecież mogłyby w 24 ? no niestety nie, bo wtedy masz 'lag' w postaci mniejszego czasu na reakcjęcieżko jest uzyskać dokładnie to samo co na 360tce jedynie emulacją programową :https://youtu.be/Q7lMDjzfMsA?t=660https://youtu.be/-aq1XrD6RII?t=108wydaje mi się, że tylko framerate może powodować odczucie opóźnienia, jeśli ktoś ma inne informacje - to mnie poprawcie Edytowane 22 czerwca 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 22 czerwca 20168 l No framerate w reachu jest ciągle poniżej 30 fps, i chyba tego nie poprawili
Opublikowano 22 czerwca 20168 l no szkoda, bo ja bardzo czekałem na Ricza i się też zawiodłem - odpaliłem 1 misję, lag jak bym to streamował z chin
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Jaki lag? Po Halo 5 jak odpalilem Reach na Legendary, to do przeciwnikow strzelalem jak do slupow granicznych, z lagiem na pewno nie byloby tak latwo.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l jest lag w bordach na 100%, ale w takim Dead Space jakoś go nie odczułem.
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Panowie - czy na XO wyszedł jakikolwiek boks? Fight Night lub inne, pochodne?
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Autor To celebrate the release of Warzone Firefight next week, the full game of Halo 5: Guardians will be available to download and play FOR FREE to all Xbox Live Gold members from June 29 to July 5 as part of Xbox Live’s “Free Play Days” program. Additionally, Halo 5: Guardians will be on sale for 50 percent off during this same time. There’s no better time to join the Spartan ranks! ale będzie świeżaków do mielenia