Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

A co Ci maja ryc? Oni i tak robia ustawienia fabryczne w zepsutych egzemplarzach.

Ja nigdy nic nie usuwalem.

Opublikowano

Mam bardzo poważny problem. Jakiś czas temu wywaliło mi nie poprawne hasło (ominę całą procedurę resetowania hasła bo nie o to chodzi). Po głębszym dochodzeniu okazało się że ktoś logował się z USA. Pozmieniałem hasła do konta xbox i poczty.

Dzisiaj to samo, nie mogę zalogować się na maila (interia). Nie mogę zresetować hasła, bo nie przyjmuje pomocniczego maila ani zapytania. Wysłałem też smsa za 9zł ale dostałem odpowiedź że nie skonfigurowałem nr telefonu w ustawieniach poczty.

Maila do konta microsoftu też zmienić nie można (nie ma takiej opcji?) i tak koło się zamyka.

Nie da się nic kupić ani pobrać bo potrzebny jest kod zabezpieczeń z maila do którego nie mam dostępu.

Podejrzewam że ma to związek z wcześniejszymi zdarzeniami.

Teraz jak ktoś zmieni mi hasło xbox live to będzie pozamiatane, bo go nie zresetuję.

Co robić?

Opublikowano

Szybkie pytanko. Jak jest z saveami na Xbone? Czy jeśli grałem w niektóre gry na konsoli pożyczonej od brata,a teraz nadszedł czas na własnego Xboxa to te save'y da radę jakoś pobrać z chmury albo zgrać na jakiegoś pena?

Opublikowano

Powiedzcie szczerze czy te skalowanie rozdzialki w grach na 4k w konsoli "s" będzie rzeczywiście warte zamiany konsoli?są juz może jakieś graficzne porównania itp?

Opublikowano

Powiedzcie szczerze czy te skalowanie rozdzialki w grach na 4k w konsoli "s" będzie rzeczywiście warte zamiany konsoli?są juz może jakieś graficzne porównania itp?

to tylko skalowanie, jeśli chcesz skalowania, efektu hdr, mniejszej konsoli, większego dysku i paru bajerów to warto.

Opublikowano

Tu chodzi o emaila. Na konto microsoft loguję się bez problemu. Po prostu nie można nic kupić, zmienić nic w profilu.

Jutro dzwonię do interii, w celu weryfikacji danych, tylko nie pamiętam czy miałem cokolwiek wpisane bo to stary mail.

Opublikowano

Tu chodzi o emaila. Na konto microsoft loguję się bez problemu. Po prostu nie można nic kupić, zmienić nic w profilu.

Jutro dzwonię do interii, w celu weryfikacji danych, tylko nie pamiętam czy miałem cokolwiek wpisane bo to stary mail.

A jak chcesz cos kupic to co ci sie wyswietla?
Opublikowano

obecnie nie. kiedyś dali taką opcję, nie wiem co im szkodziła że znowu wyłączyli. z którąś aktualizacją pewnie znowu przywrócą.

Opublikowano

no bo tak było. można było ręcznie schować albo na przeczekanie i samo znikało. teraz to nawet dema się pojawiają i syfią historię gier w profilu.

Opublikowano

ale to temat łana więc co z tego że na x360 można od ładnych kilku lat :P nie wiem co ta opcja im przeszkadzała :dunno: głupia zagrywka z ich strony.

Opublikowano

Mam wrażenie, że oni specjalnie bezsensownie tną z menu jakąś dobrą funkcję, tylko po to, żeby później Major Nelson miał o czym pipeprzyc na YouTube. Tak było z rankingiem GS, pewnie będzie i z chowanie 0 GS.