Rayos 3 187 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 (edytowane) Przy okazji ostatniej cebularskiej promocji na amazonie kupilem prepaida na 10 dolców do XBL. Wklepałem go i mam teraz 10 dolców na koncie, ale... jak mogę z nich skorzystać? Ktoś pomoże? Dobra, ogarnąłem chyba, ale nie chce mi działać przy gierkach z X360 Edytowane 2 sierpnia 2016 przez Rayos Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Zmieniasz region, jak masz kartę lub paypala to zmieniasz płatność, wybierasz 10$ i kupujesz. Na grach z x360 jest region więc musisz mieć konto na usa Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Musisz zmienic region na USA. Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Na grach z x360 jest region więc musisz mieć konto na usa O widzisz, dzięki. W takim razie nie kupię sobie cyfrowego pierwszego DOOMa, ale kupiłem wolfa old blooda dzięki raz jeszcze! Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Cortana na pytanie czy possie mi kutasa odpowiedziała że nie może wykonać tego zadania...uja nie przyszłość Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 (edytowane) Groove w ogóle w Polsce nie działa Niestety masz rację, nie działa nawet odtwarzanie muzyki z OneDrive i zmiana regionu konsoli w żaden sposób nie pomaga. Jedyne wyjście to migracja konta na któryś z regionów obsługiwanych przez Groove, bo usługa cały czas opiera się na zabezpieczeniach regionalnych. Z drugiej strony jakiś cudem mogłem odtworzyć 2 MP3-ki wrzucone na OneDrive'a dwa lata temu przed migracją konta z UK oraz jedną MP3-kę wrzuconą rok temu, już po migracji. Wszystkie inne pliki były już zignorowane przez Groove. Na dodatek sama apka jest uboższa od swojego pecetowego odpowiednika i nie wspiera muzyki z zewnętrznych źródeł, a ponadto straciła wsparcie dla streamowania. Póki co trzeba czekać na kolejne aplikacje. Szkoda, że tym samym Forza Horizon 3 nie będzie obsługiwać w naszym kraju customowej stacji radiowej z OneDrive'a. Edytowane 2 sierpnia 2016 przez Vexilium Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 jak wam działa ten nowy dasz? u mnie problemy z uruchamianiem gier (cyfra i płyty) po zmianie sortowania w gry i aplikacje nie pokazuje gier (dobrze że mam przypięcia - w innym przypadku restart konsoli) bzdura z przełączaniem profili - teraz trzeba zalogować się na drugi profil i później przełączyć, na starym tylko przełączenie i profil sam się logował na plus pasek postępu pobierania na głównej Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Bez większych problemów - jeden zabawny bug, jak otwieram forumek w przeglądarce i chcę coś napisać w polu tekstowym nowego posta, to zaczyna mi pisać pod okienkiem na tekst, muszę jeszcze raz kliknąć na pole tekstowe i wtedy jest ok. Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 U mnie sam dasz chodzi okej, natomiast sklep tak muli że aż przykro do niego zagladać Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 W zestawie z xbonem miałem tą starszą wersję pada, bez wejścia na jacka 3,5. Teraz kupiłem tego nowszego, z owym wejściem i ten pad ma zauważalnie dłuższy klik na XYAB. Ma ktoś też taki zestaw, żeby porównać u siebie? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 mam taki zestaw i nie mam pojęcia o czym mówisz Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 3 sierpnia 2016 Opublikowano 3 sierpnia 2016 mam taki mix i tak samo w obu mam, jeśli chodzi o głębokość wciskania XYAB bo chyba o to chodzi, pewnie kwestia wyrobienia pada. 1 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 (edytowane) EDIT: Jeśli kogoś to ciekawi - można jednak w naszym kraju skorzystać z subskrypcji Groove Music. Wystarczy zmienić w konsoli region i język na amerykański oraz mieć podpiętą kartę kredytową/debetową pod amerykański adres. Jakimś cudem usługa nie sprawdza wtedy głównego regionu danego konta. Dzięki temu aktywowałem darmowy miesięczny okres próbny i mam dostęp do utworów z music passa... ale muzyka z OneDrive'a wciąż nie działa. Ot, cały Microsoft Sam Groove jest dość biedną usługą w porównaniu do Spotify. Jeśli ktoś słucha specyficznej muzyki, nie znajdzie tam wiele interesujących kawałków. Edytowane 4 sierpnia 2016 przez Vexilium 3 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 jak nazywa się klawisz z "okienkami" na xboxowym padzie? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Lewy przycisk myszy A tak serio to nie ma on chyba nazwy dla mnie dalej to guziki to start i select Cytuj
Rayos 3 187 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 jak nazywa się klawisz z "okienkami" na xboxowym padzie? View ten na prawo to Menu 1 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 to na prawo to hamburger Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 https://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/cat/sekretxbox/categoryID.594448300 po wpisaniu #mojax1 konsola 500gb odnowiona za 849zł Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Opublikowano 5 sierpnia 2016 Już trzeci dzień jakiś update. Kurde, niech się ogarną ;/. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 (edytowane) Nie wyrobili sie w preview to teraz hotfiksują. Cieszcie sie, ze chociaż aktualizacje otrzymaliście. Lumie zaliczyły obsuwę z 2 sierpnia na chyba któregoś września. Edytowane 6 sierpnia 2016 przez Kriss_Hietala Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 #teaminstanton Nah, wyłączam prąd do wszystkich konsol na noc (wk,urwiają mnie te wszystkie światełka), nie chce mi się za każdym razem wybierać specjalnej opcji z menu żeby wyłączyć poprawnie Xboksa. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 WIadomo kiedy bedzie update do directx 12? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 WIadomo kiedy bedzie update do directx 12? w listopadzie zeszłego roku. Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 6 sierpnia 2016 Opublikowano 6 sierpnia 2016 No to nie zauważyłem przeskoku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi