Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

właśnie, ale testujcie chłopaki tam dobrze żebyśmy elegancką aktualizację dostali.

ehhh ciężkie życie gracza w zielonym obozie, Forza i Girsy w podobnym czasie, skąd na to czas i pieniądze  :smutas: trzeba było kupić playstation jak pan jezus powiedział. 

Jeszcze Mafia i gdzieś na jesieni dodatki do DKS3, a jeść trzeba 

Edytowane przez D.B. Cooper
Opublikowano

Korzystanie ze sklepiku na PS4 może jest wygodne, ale po co tam wchodzić? Chyba tylko po to by gierki z Plusa ściągnąć, bo promocje tam to jest śmiech na sali jak porównamy to z Marketplace.

No chyba na odwrót. Z plusa gów.no, a promocje właśnie mają całkiem fajne w ostatnim czasie. Bloodborne GOTY za 120zł zaraz po premierze był, Sony trochę pchnęło do przodu swoją ofertę gier w wersjach cyfrowych i na prawdę warto czasami zerknąć na ich promocje.

Opublikowano

Korzystanie ze sklepiku na PS4 może jest wygodne, ale po co tam wchodzić? Chyba tylko po to by gierki z Plusa ściągnąć, bo promocje tam to jest śmiech na sali jak porównamy to z Marketplace.

Promocje tu i tu to jedno wielkie (pipi) jeśli porównamy z PC, czasami coś fajnego wpadnie i tyle, dzisiaj wbijam zobaczyć co nowego przecenionego na ten tydzień i 50ty raz znowu gry EA czyli stary BF, Fifa i NBA  :bad:

Opublikowano

Warto kupić one dla Forzy? Ktoś, kto grał w 6tkę i GT mógłby co nieco napisać o modelu jazdy? Horizon 3 wygląda świetnie, ale i coś symulacyjnego by się przydało

Opublikowano

No ja kupiłem One dla Forzy i nie żałuję. W Horizon można sobie ustawić symulacyjny tryb jazdy i wyłączyć wszelkie wspomagacze, może to nie będzie do końca idealna Forza Motorsport, ale będziesz miał wybór i powinieneś sobie dopasować ustawienia do siebie.

Opublikowano

Chce w koncu kupić One, zeby ograc te mistrzowskie exy i pytanie - brać matowego 1tb grubasa za 1k, czy droższego o kilka stówek one s? Czy oprócz obsługi 4k i hdr jest jeszcze jakiś bajer, który jest warty dopłaty?

Gość Orzeszek
Opublikowano

no niby pad lepszy, będziesz mógł go pod pieca podłączyć bezprzewodowo bez dongli. 

Opublikowano (edytowane)

Sam sie nad tym niedawno zastanawialem i wyszlo mi ze cenowo roznica praktycznie znikoma przy zestawie z Battlefieldem na muve. Niby konsola prawie 1500 ale po odliczeniu abonamentu xboxlive na pol roku i BFa wychodzi troche ponad 1000. To juz wole zaczekac troche i brac Ske. Co zrobilem. Niby inne zestawy beda dostepne szybciej ale jakos mam dziwna ochote na cos w klimatach I WW.

Edytowane przez decoyed
Opublikowano (edytowane)

S-ka prezenuje się bardzo fajnie i z chęcią bym wymienił, ale mało gram na xboxie, a i uwielbiam jego kulturę pracy :)

Szkoda jedynie, że Microsoft nie dodał np. przycisku Share do pada, kombinacje aby zrobić screena czy film są mało wygodne.

Edytowane przez Moldar
  • Minusik 1
Opublikowano

Sam sie nad tym niedawno zastanawialem i wyszlo mi ze cenowo roznica praktycznie znikoma przy zestawie z Battlefieldem na muve. Niby konsola prawie 1500 ale po odliczeniu abonamentu xboxlive na pol roku i BFa wychodzi troche ponad 1000. To juz wole zaczekac troche i brac Ske. Co zrobilem. Niby inne zestawy beda dostepne szybciej ale jakos mam dziwna ochote na cos w klimatach I WW.

Live i tak trzeba bedzie przeciez sobie zostawic, a nawet jakby ktos chcial kupic multiplayerowa konsole wylacznie do singla to wszystkiego za wiecej niz 250 zl nie sprzeda. 

Gdybym mial brac One teraz 1 TB, badz 2 TB, to chyba bym na Ske mimo wszystko poczekal (choc biala w ogole mi nie pasowala).

Stare konsole jeszcze spadna - za swoja odswiezana dalem niecale 850 zl, cena ich zakupu jest wyjatkowo niska, wiec mozliwe, ze beda jeszcze tansze.

Dla mnie wybor jest prosty - albo po taniosci stara wersja dla paru gier, albo jak ktos chce wiekszy dysk i nie ma cisnienia niech czeka na promocje z Ska.

Opublikowano (edytowane)

Sie chyba nie zrozumielismy. Ja nie chce tych 'dodatkow' opylac. Wiem, ze i tak bym je od razu kupil wiec cena niby tanszego fata wyszla by dla mnie podobnie.

Edytowane przez decoyed
Opublikowano (edytowane)

no to raptem 250 zł roznicy, jak ktos chce Xa po tanioscie to juz wolalbym polowac na jakas okazje, uzywki - ostatnio przepadl mi X na gwarancji za 600 zl i wtedy to ma sens.

Edytowane przez easye
Opublikowano

S jest śliczna, ale jeśli tylko wygląd ma być argument, to lepiej brać grubaskę. Tak jak wcześniej napisane, sprawdzony sprzęt o większej kulturze pracy. 

Opublikowano

Ja już mam 3 grubaska i znów ten sam problem z głośnym zasilaczem. Ale został mi jeden kiedyś w zapasie i będzie mała modyfikacja i będzie cichutko. Rozchodzi się o wentylator w zasilaczu, tam jest mało miejsca plus jak jest skręcony to wpada w rezonans.