Opublikowano 16 sierpnia 20168 l https://xbox.uservoice.com/forums/251652-xbox-store/suggestions/6180510-filter-games-by-date-added-price-etc https://xbox.uservoice.com/forums/251652-xbox-store/suggestions/7064237-sort-games-in-the-store https://xbox.uservoice.com/forums/251652-xbox-store/suggestions/6528167-there-should-be-a-sort-by-price-filter Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l do szału mnie już te aktualizacje codzienne doprowadzają, co nie włącze konsoli raz na zdien to update, no szlag mnie trafia
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l To po co się pchaliście do preview? Nie lepiej mieć spokój i raz na jakiś czas porządna aktualizacje? Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l właśnie, ale testujcie chłopaki tam dobrze żebyśmy elegancką aktualizację dostali. ehhh ciężkie życie gracza w zielonym obozie, Forza i Girsy w podobnym czasie, skąd na to czas i pieniądze trzeba było kupić playstation jak pan jezus powiedział. Jeszcze Mafia i gdzieś na jesieni dodatki do DKS3, a jeść trzeba Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Korzystanie ze sklepiku na PS4 może jest wygodne, ale po co tam wchodzić? Chyba tylko po to by gierki z Plusa ściągnąć, bo promocje tam to jest śmiech na sali jak porównamy to z Marketplace. No chyba na odwrót. Z plusa gów.no, a promocje właśnie mają całkiem fajne w ostatnim czasie. Bloodborne GOTY za 120zł zaraz po premierze był, Sony trochę pchnęło do przodu swoją ofertę gier w wersjach cyfrowych i na prawdę warto czasami zerknąć na ich promocje.
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Korzystanie ze sklepiku na PS4 może jest wygodne, ale po co tam wchodzić? Chyba tylko po to by gierki z Plusa ściągnąć, bo promocje tam to jest śmiech na sali jak porównamy to z Marketplace. Promocje tu i tu to jedno wielkie (pipi) jeśli porównamy z PC, czasami coś fajnego wpadnie i tyle, dzisiaj wbijam zobaczyć co nowego przecenionego na ten tydzień i 50ty raz znowu gry EA czyli stary BF, Fifa i NBA
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l No to wiadomo, ale z drugiej strony jakby były takie promocje jak na Stemie to w nic bym nie zagrał.
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Warto kupić one dla Forzy? Ktoś, kto grał w 6tkę i GT mógłby co nieco napisać o modelu jazdy? Horizon 3 wygląda świetnie, ale i coś symulacyjnego by się przydało
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l No ja kupiłem One dla Forzy i nie żałuję. W Horizon można sobie ustawić symulacyjny tryb jazdy i wyłączyć wszelkie wspomagacze, może to nie będzie do końca idealna Forza Motorsport, ale będziesz miał wybór i powinieneś sobie dopasować ustawienia do siebie.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Chce w koncu kupić One, zeby ograc te mistrzowskie exy i pytanie - brać matowego 1tb grubasa za 1k, czy droższego o kilka stówek one s? Czy oprócz obsługi 4k i hdr jest jeszcze jakiś bajer, który jest warty dopłaty?
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l no niby pad lepszy, będziesz mógł go pod pieca podłączyć bezprzewodowo bez dongli.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Sam sie nad tym niedawno zastanawialem i wyszlo mi ze cenowo roznica praktycznie znikoma przy zestawie z Battlefieldem na muve. Niby konsola prawie 1500 ale po odliczeniu abonamentu xboxlive na pol roku i BFa wychodzi troche ponad 1000. To juz wole zaczekac troche i brac Ske. Co zrobilem. Niby inne zestawy beda dostepne szybciej ale jakos mam dziwna ochote na cos w klimatach I WW. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez decoyed
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Jeżeli nie macie tv z obsługą hdr, nie będziecie pada pod pc przez bluetooth podłączyć i jak grubas będzie z padem z jack 3,5 to chyba lepiej grubasa. Cichszy, sprawdzony sprzęt.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Ale trzeba przyznać, że ta S'ka kusi. Jej wygląd to dodatkowy mocny atut oprócz Forzy, Halo, czy Gearsów Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez Masamune
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l S-ka prezenuje się bardzo fajnie i z chęcią bym wymienił, ale mało gram na xboxie, a i uwielbiam jego kulturę pracy Szkoda jedynie, że Microsoft nie dodał np. przycisku Share do pada, kombinacje aby zrobić screena czy film są mało wygodne. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez Moldar
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Sam sie nad tym niedawno zastanawialem i wyszlo mi ze cenowo roznica praktycznie znikoma przy zestawie z Battlefieldem na muve. Niby konsola prawie 1500 ale po odliczeniu abonamentu xboxlive na pol roku i BFa wychodzi troche ponad 1000. To juz wole zaczekac troche i brac Ske. Co zrobilem. Niby inne zestawy beda dostepne szybciej ale jakos mam dziwna ochote na cos w klimatach I WW. Live i tak trzeba bedzie przeciez sobie zostawic, a nawet jakby ktos chcial kupic multiplayerowa konsole wylacznie do singla to wszystkiego za wiecej niz 250 zl nie sprzeda. Gdybym mial brac One teraz 1 TB, badz 2 TB, to chyba bym na Ske mimo wszystko poczekal (choc biala w ogole mi nie pasowala). Stare konsole jeszcze spadna - za swoja odswiezana dalem niecale 850 zl, cena ich zakupu jest wyjatkowo niska, wiec mozliwe, ze beda jeszcze tansze. Dla mnie wybor jest prosty - albo po taniosci stara wersja dla paru gier, albo jak ktos chce wiekszy dysk i nie ma cisnienia niech czeka na promocje z Ska.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Sie chyba nie zrozumielismy. Ja nie chce tych 'dodatkow' opylac. Wiem, ze i tak bym je od razu kupil wiec cena niby tanszego fata wyszla by dla mnie podobnie. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez decoyed
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l no to raptem 250 zł roznicy, jak ktos chce Xa po tanioscie to juz wolalbym polowac na jakas okazje, uzywki - ostatnio przepadl mi X na gwarancji za 600 zl i wtedy to ma sens. Edytowane 17 sierpnia 20168 l przez easye
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Pewnie gdyby nie niechec do refurbished i uzywanych wynalazkow to tez bym sie skusil na fata za duzo mniejsza kase
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l No eska jest śliczna i idealnie by pasowała aby stać obok białej ps4. Nawet myślałem, aby kupić dla samego wyglądu. Ale jak wyszło, że jest głośniejsza to zrezygnowałem.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Pewnie gdyby nie niechec do refurbishedskad niechec ? moja dziala ciszej niz pierwsza premierowka, dodatkowo zdziwily mnie calkowicie nowe obudowy i nowy pad z wyjscie na miniJack.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l S jest śliczna, ale jeśli tylko wygląd ma być argument, to lepiej brać grubaskę. Tak jak wcześniej napisane, sprawdzony sprzęt o większej kulturze pracy.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Ja już mam 3 grubaska i znów ten sam problem z głośnym zasilaczem. Ale został mi jeden kiedyś w zapasie i będzie mała modyfikacja i będzie cichutko. Rozchodzi się o wentylator w zasilaczu, tam jest mało miejsca plus jak jest skręcony to wpada w rezonans.