bartiz 1 611 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Czyli jednym słowem raj dla cebulowych żołnierzy na tym xboxie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Ale tylko z jednym cebulakiem możesz więc tez bym nie przesadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 611 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 To na czym polegają te cebulowe konta z Allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Cholera go wie, trzeba by bylo jakieś handlarza spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 To na czym polegają te cebulowe konta z Allegro? na tym, że zawartość na tych kontach jest kupowana za pomocą skradzionych kart kredytowych albo kart zrobionych na słupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 przysięgam, że już 10 raz instaluję jakiś je,bany w dupę update koło 400mb do k,urwy nędzy co tu się odpierdala jeszcze jeden i jak Spencera kocham zostaję fanbojem Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Ja to się boję odpalać konsoli po tygodniu bezczynności. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 no to jest troche zenada btw ostanio xbox strasznie glosno zaczal mi chodzic ;/ jak uruchamiam gre to odglos prawie odlatujacego samolotu, podczas samej gry zazwyczaj jest spokoj, Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 To był mój 15 000 post :[ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcadi 0 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Witam , mam pytanko dawno nie mialem zadne konsoli i postanowilem jutro kupic uzywanego xboxa one , z grami w wersji cyfrowej ,sprzedawca mi powiedzial ze usunie swoje konto z konsoli i tutaj pytanie wciaz bede mogl grac w te gry .czy musze od razu kupic gold live .? mam na mysli ze jak on usunie swoje dane z konsoli , konto microsoftu a ja zrobie nowe czy te gry 14 sztuk tam beda i czy bez przeszkod bede mogl w nie grac . Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Gry raczej przepadną. Chyba, że zostawi konto i zmieni hasło, ale w sumie to nie wiem nawet. Co jakis kolejny update? Chyba dwa dni temu instalowałem aktualizację. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 Chyba tylko dla preview ja od ostatniego nie miałem nic Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Updejty w Preview wychodzą nadal (ostatnio dwa w ciągu kilku dni), ale teraz na szczęście wydłużyli okres zanim jest wymuszone pobranie, więc u mnie spokojnie w Instant-On się wszystko robi. Witam , mam pytanko dawno nie mialem zadne konsoli i postanowilem jutro kupic uzywanego xboxa one , z grami w wersji cyfrowej ,sprzedawca mi powiedzial ze usunie swoje konto z konsoli i tutaj pytanie wciaz bede mogl grac w te gry .czy musze od razu kupic gold live .? mam na mysli ze jak on usunie swoje dane z konsoli , konto microsoftu a ja zrobie nowe czy te gry 14 sztuk tam beda i czy bez przeszkod bede mogl w nie grac . Jak ta konsola jest ustawiona na jego koncie jako domowa, to wszystkie gry, a nawet Gold (jeśli ma), będą działały na każdym innym koncie, które używa tej konsoli, nawet bez obecności jego Gamertaga. Jeśli jednak przepisze konsolę domową to wszystko stracisz. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 może już było ale nie znalazłem . Mam mały problem na stronie ms wpisuje kod rabatowy te 45 zł przy kupnie nastepnej gry i mi cena się nie zmienia. nadal tak samo jak przed wpisaniem. Czy rabat mam zły czy zmienia sie cena dopiero na ostatniej stronie transakcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 Na ostatniej w podsumowaniu masz miejsce na kod rabatowy - tam gdzie jest zaplac. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) coś jest nie tak w takim razie z kodem bo u mnie cały czas do ostatniej strony (do kup teraz) zła cena mimo wpisania kodu ... Napisze do supportu Edytowane 30 sierpnia 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2016 A chcesz kupić preorder? Bo z tego co pamiętam te kody są tylko na preordery. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) tak już załatwione kod nie działał ale szybko na czacie ms udało się dzisiaj załatwić . Za(pipi)ista obsługa klienta. Edytowane 31 sierpnia 2016 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Co prawda to prawda. Obsługa klienta na infoliniach MS to najwyższa klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Też miałem problem i prawie mi rowa wylizali tacy mili. Kazał mi grać w gierkę kiedy oni rozwiązywali problem z zakupem <3. Kiedyś miałem problem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 swoją drogą zabawne . Kod mój nie działał nie mogli mi wygenerować nowego więc dali mi 45 zł na zakupy w store na konto . nie można tego wykorzystać do preorderu pudełkowego ale mogę kupić co chce w store cyfrowym. gry na razie nie kupiłem z preorderu ale 45 zł wykorzystam. Wspaniały sklep ciekawe czy sony też tak umie Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Sony by tobie kazało doplacic 45zl za skorzystanie z usług infolinii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Sony dawało 1dzien ps+ w rekompensate Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Jakbyście musieli rozmawiać na czacie ms z kimś to polecam panią Monike. Lepsza niż kinga playstation bo daje pieniądze i sama dzwoni do ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2016 Wyciekło info na temat najnowszego update'u na konsolę. Póki co tylko dla Preview, więc wszyscy inni powinni spać spokojnie ŹRÓDŁO: https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/50hn0o/major_nelson_clubs_looking_for_group_and_more/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi