Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Możesz kupić nowego bo MS obniża ceny :> 

Polski oddział firmy Microsoft poinformował w przesłanej wiadomości prasowej o obniżce cen starego modelu konsoli Xbox One. Od teraz orientacyjne ceny detaliczne dla poszczególnych zestawów przedstawiają się następująco:

Xbox One 500GB (1099 zł)

Xbox One 500GB w kolorze białym (1099 zł)

Xbox One 500GB z grami EA SPORTS FIFA 15 i Forza Motorsport 5 (1099 zł)

Xbox One 500GB z grą EA SPORTS FIFA 15 (1099 zł)

Xbox One 500GB z grą Assassin’s Creed Unity (1099 zł)

Xbox One 500GB z grą Halo Master Chief Collection (1199 zł)

Xbox One 500GB w kolorze czarnym z grą Quantum Break (1199 zł)

Xbox One 500GB w kolorze białym z grą Quantum Break (1199 zł)

Xbox One 500GB z grą LEGO The Videogame (1199 zł)

Xbox One 500GB z grą EA SPORTS FIFA 16 (1199 zł)

Xbox One 500GB z sensorem Kinect (1599 zł)

Xbox One 500GB z sensorem Kinect i grą Wiedźmin 3 (1599 zł)

Xbox One 1TB z grą Halo 5 Guardians (1149 zł)

Xbox One 1TB z grą Forza Motorsport 6 (1199 zł)

Xbox One 1TB z grą Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (1299 zł)

Xbox One 1TB z grą Rise of the Tomb Raider (1399 zł)

Xbox One Elite 1TB (1399 zł)

Xbox One 1TB z grą Tom Clancy’s The Division (1399 zł)

Xbox One 1TB (1399 zł)

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=100195

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Xbox One 1TB z grą Halo 5 Guardians (1149 zł)

Xbox One 1TB (1399 zł)

WTF?

Opublikowano

Pewnie ten droższy to ELITE

Opublikowano

Generalnie cena golasa 1TB to jakiś babol bo inaczej tego wyjaśnić się nie da. Elite 1TB ma taką samą cenę jak zwykła z dyskiem 1TB.

Opublikowano

Elite - super cena. Jakbym miał teraz kupować to nawet bym się nie zastanawiał.

Opublikowano

No to chyba bedzie trzeba kupić, szkoda ze s nie ma w czarnym kolorze :/ chyba ze jednak przekonam sie do białego :)

Opublikowano

Ceny już obowiązują w MM/Staurnach. Wczoraj widziałem Elite za niecałe 1400zł. W dodatku mają sporo towaru ekspozycyjnego, który można kupić za niecałe 800zł (500GB).

Możesz podać więcej szczegółów o tym towarze ekspozycyjnym za 800 zł? Chodzi o odnowione konsole czy o co ?

Opublikowano

No to mam zagwozdke. Niby na 22 zamowilem Ske ale teraz sie nad elitem zastanawiam. Jak zyc...

Opublikowano

Elite lepszym rozwiązaniem imo

Opublikowano

Caly Internet przeszperalem i tak jak piszesz biore Xbox One Pro... znaczy sie Elite. Lipa tylko, ze na miejscu nie maja i musze czekac do jutra na dostawe. Mam nadzieje, ze sie nie zawiode. Nie mam pojecia jak przyzwyczaje sie do dodatkowych przyciskow na padzie i czy wygodnie bedzie mi sie ich uzywalo ale lepiej miec niz nie miec. 

Opublikowano

Ceny z dupy w Auchan 1TB + 2/3 gry za 999zl a oni wyskakują 1099zl za łysą 500GB

Edytowane przez Kriss_Hietala

Opublikowano

Panowie. Na dniach będę sprzedawał swoją konsolę Xbox One i będę jednak celował w model "S" - nie wytrzymałem ciśnienia, nic nie poradzę.  :dunno:

W tym miejscu mam do was jedno pytanie. Jak przygotować konsolę do sprzedaży? W sensie przywrócenia ustawień fabrycznych i usunięcie swojego konta z konsoli. Na chłopski rozum - przywracam ustawienia fabryczne i nie loguję się już na swoje konto = konsola gotowa do sprzedaży bo pusta. Kupuję "S" i loguję się na swoje konto = pobieram co trzeba i jest dokładnie tak jak było? Czy muszę robić coś więcej? 

No i rejestracje - na stronie Microsoft mam chyba zarejestrowaną swoją konsolę - to można później zmienić - no nie wiem, wyrejestrować ją i zarejestrować nową? Lubię kiedy wszystko gra i jest tak jak powinno być.

Opublikowano

Przywróc ustawienia fabryczne, konsola się wyczyści i tyle. Jeśli chcesz zostawić kupującemu jakieś gry cyfrowe ze swojego konta, to ustaw konsole jako domową i usuń konto.

Na nowej wszystko sobie ściągniesz od nowa, włącznie z sejwami do gier.

Opublikowano

Mam pytanko.Wbiłem triala 14 day Gold,kod wszedl bez problemu ale wychodzi na to ze konto jest bez Golda i prosi o wykupienie subskrypcji.Wtf?

Opublikowano

No masz trial na granie online ale gier na tym nie sciagniesz z 360

Opublikowano

Nici z emulatora, o którym pisał maciekww28. Microsoft nie wyraził zgody na jego publikację na XOne, zapewne bojąc się reakcji Nintendo.