Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlatego chętniej przygarnąłbym kod od kogoś komu niepotrzebny jest :)

Halo 5: Guardians faktycznie jest takie złe, że nawet nie ma tematu swojego na forumku? i dodatkowo jest do kupienia w pudle nówka za 75zł...

Edytowane przez Koleś88
Opublikowano

Ale jak masz na jego koncie eaa i ustawisz je na domowe to i tak będziesz musiał się zalogować na jego konto aby pobrać gry. Do grania w nie już nie jest potrzebne zalogowanie. Do tego Ty na swoim nie odpalisz tych 10h triala gier, tylko na jego koncie to będzie działać. Trochę chaotycznie napisałem, ale pewnie zrozumiesz. 

A powiedzcie mi te kody zniżkowe  -45 przy kupnie gier są do wykorzystania tylko w sklepie microsoftstore czy też np jakiegoś cyfraka na live za to kupię?

Opublikowano

Ale jak masz na jego koncie eaa i ustawisz je na domowe to i tak będziesz musiał się zalogować na jego konto aby pobrać gry. Do grania w nie już nie jest potrzebne zalogowanie. Do tego Ty na swoim nie odpalisz tych 10h triala gier, tylko na jego koncie to będzie działać. Trochę chaotycznie napisałem, ale pewnie zrozumiesz.

A powiedzcie mi te kody zniżkowe -45 przy kupnie gier są do wykorzystania tylko w sklepie microsoftstore czy też np jakiegoś cyfraka na live za to kupię?

Ok, dzięki
Gość Orzeszek
Opublikowano

hymm, ktoś mi coś sprawdzi? Gold mi sie skończył i chciałem coś sprawdzić przez store przeglądarkowy i widzę opcję 1 miesiąc próbny za 0zł, niestety jak przechodzę do tranzakcji to wywala błąd. ktoś to sprawdzi jak ma taką opcje czy to działa?