Gość Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Mógłby ktoś sprawdzić czy da się w tej chwili zarejestrować konsolę? Od wczoraj cały czas wyświetla się ten powyższy komunikat. Bardzo bym prosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Logujesz się na konsoli swoim profilem Microsoft i z automatu konsola rejestruje się / przypisuje do Twoich danych Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Chyba nie rozumiem, albo Ty coś źle zrozumiałeś. Jeśli jest tak jak piszesz, to w jaki sposób sprawdzić od kiedy startuje mi gwarancja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 To nowa konsola czy używana? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 https://account.microsoft.com/devices Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Wielkie dzięki Maciek, już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 12 listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 fajna sprawa te kluby. Dzieki temu wiem ze xboxa w Polsce ma więcej niz 10 osob. I CO TERAS EASYE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 (edytowane) MS powinien zejść z 10% do 5% z rzadkimi achievement'ami - ludzie tak "kończą" kupione gry, że w niektórych 30-50% osiągnięć jest rzadkich Edytowane 12 listopada 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Dobra wkurzyłem się na xboxa. Uruchomiłem instalacje gry ze ściąganiem patcha i przełączyłem na film. Po 1,5 h przełączam na konsole a tam instalacja zatrzymała się na 75 % jakiś błąd. Teraz czekam aż dociagnie łatkę do gry 9 gb. Pamiętacie te czasy patchy 60 mb do gry? Ja już powoli zapominam.... P.s. te kluby to fajna sprawa. Można się ustawiać na granie w jakieś gry. Bardzo podobne do społeczności na ps4. Jest jakiś oficajlny klub forumowy poza tym huma czy to ten oficjalny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Najlepiej zapisać się do tego Wroga, Xbox Polska czy jakoś tak, a nie rozdrabniać się na kilka różnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Jaki tam oficjalny XD Któregoś razu sam szukałem forumowego klubu, a że nie było, to założyłem i rozesłałem zaproszenia, ale wtedy chyba jeszcze tylko ludzie w preview mieli dostęp do klubów. Zresztą te kluby ani razu do niczego mi się nie przydały... są bo są. Nie wiem, może komuś to pomaga znaleźć ludzi do grania, poza tym nie widzę zastosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Najlepiej zapisać się do tego Wroga, Xbox Polska czy jakoś tak, a nie rozdrabniać się na kilka różnych. Po prostu POLSKA. Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Jaki tam oficjalny XD Któregoś razu sam szukałem forumowego klubu, a że nie było, to założyłem i rozesłałem zaproszenia, ale wtedy chyba jeszcze tylko ludzie w preview mieli dostęp do klubów. Zresztą te kluby ani razu do niczego mi się nie przydały... są bo są. Nie wiem, może komuś to pomaga znaleźć ludzi do grania, poza tym nie widzę zastosowania. Ostatnio mnie jeden gosc namierzyl bo nie mial z kim w BF1 pograc, wiec sie przydaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Mam dziwny problem ze znajomymi online. Myślałem, że to przez wczorajsze problemy z live, ale dziś na stronie statusu niby już wszystko ok. Mianowicie na xone od wczoraj rana tak jakby się zfreezowali znajomi, ciągle mam ich 59 i cały czas pokazuje, że robią jedną i tą samą czynność. Jak wchodzę w wiadomości to z tymi co pisałem pokazuje niby dobrze kto jest online (sprawdzane z kędziorem, którego na liście nie było obline, w wiadomościach już był). Na aplikacji mobilnej pokazuje mi ciągle 0 znajomych online, a na aplikacji xbox na laptopie pokazuje mi tylko, że 2 klubach ktoś jest. Miał ktoś podobnie? Jakieś pomysły jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 No jak wczoraj był problem z XBL to po prostu poczekaj samo się zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Chciałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 13 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2016 Miałem to samo wczoraj. Najlepszym wyjściem póki co jest uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Mozna podlaczyc mysz i klawiature przez bluetooth do xos? Chodzi o mysz/klawiature od Apple. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 A obojętnie jaka klawiatura i mysz? Mogę się poświecić i kupić jakaś mechaniczną z logitech mx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 microsoft wireless 800/1000 działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Maus chcesz bawić się excelem na xbox one ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Nie, ale nie wyobrażam sobie gry w BF1 bez klawiatury i myszy. Przyjdzie 22-23 to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 Nie, ale nie wyobrażam sobie gry w BF1 bez klawiatury i myszy. Przyjdzie 22-23 to sprawdzę. No to sobie wyobraź albo kup kompa bo nie da się grać na takim kombie w gry na konsolach (z pewnymi wyjątkami). Zresztą po ch,uj chcesz grać na myszce na konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2016 FPP (BF1 przykladowo) dla mnie istnieja tylko na myszce i klawiaturze. Przepraszam Bartek. Jeszcze konsola nie przyszla, a juz czuje, ze sie uwsteczniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi