Opublikowano 16 listopada 20168 l Zwykły czarny pad pasował by idealnie do takiego zestawu a tak to trochę (pipi)zka taka
Opublikowano 16 listopada 20168 l To granie myszką dla mnie psuje całą imersje, w takim Battlefieldzie zamiast wczuć się w klimat wojny to lata żołnierz tym karabinem po ekranie jak dzika świnia w pomidorach. Mi też jedzenie zupy łyżką psuje imersje i zawsze jem nożem i widelcem, bo lepiej wczuć się w degustację.
Opublikowano 16 listopada 20168 l Czy te śliczne kolorowe pady, np. taki ładny niebieski to są te modele ulepszone?
Opublikowano 16 listopada 20168 l Ale chyba jeszcze jakieś nowsze modele powychodziły wraz z premierą XOS? Czy kręcę coś?
Opublikowano 16 listopada 20168 l Tak. Te białe od s to już najnowsza partia. Poznasz je po jednoczęściowym panelu przednim, stare mają oddzielony przycisk quide w świecącym plastiku
Opublikowano 17 listopada 20168 l Czy te śliczne kolorowe pady, np. taki ładny niebieski to są te modele ulepszone? Tak, ja mam pomarańczowy. Od standardowych różni się też tym, że jest cały matowy (łącznie z krzyżakiem) i o wiele lepszy w dotyku. Polecam
Opublikowano 17 listopada 20168 l Czy te śliczne kolorowe pady, np. taki ładny niebieski to są te modele ulepszone?Tak, ja mam pomarańczowy. Od standardowych różni się też tym, że jest cały matowy (łącznie z krzyżakiem) i o wiele lepszy w dotyku. PolecamJeśli mowa o copper shadow, to on jest jeszcze stary. Nowe są białe, od niedawna czarne, niebieskie, 2 edycje gow i dawn shadow.
Opublikowano 17 listopada 20168 l O co loto z tym goldem za 1 dolka ?Nawet jak mam aktywnego golda? Czy to tylko dla bezgoldowców? Nie tu miałem napisać...za mały telefon na te moj paluchy Wiecie o co chodzi... Edytowane 17 listopada 20168 l przez Tomtu
Opublikowano 18 listopada 20168 l Nie wiedziałem gdzie zapytac to wale tutaj - jak to jest z grami kupionymi na innym koncie? Balon zostawia swoje konto, ściągam gierki z niego i mogę w nie grac normalnie na swoim profilu do momentu gdy nie skasuje jego konta z xboxa?
Opublikowano 18 listopada 20168 l Jego konto musi być ustawione jako domowe na konsoli. Wtedy nawet nie musisz się logować na jego konto. Wszystkie cyfrowe gry będą dostępne z Twojego konta w sekcji do pobrania.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Właśnie się dowidziałem, że Redux nie dość że ładniejsze na Xone niż na X360, to jeszcze obie części chodzą w betonowych 60 fps W takim razie chyba porwę się również na przejście jedynki jeszcze raz. Feels good man
Opublikowano 19 listopada 20168 l Jakie akumulatorki do pada polecacie? Nigdy nie potrzebowałem, może są jakieś którymi warto się zainteresować.
Opublikowano 19 listopada 20168 l Ja korzystam z GP ReCyko+ i też jestem zadowolony. Tym bardziej, że mam je chyba od 2012 roku, więc dobrych kilka lat już :O Edytowane 19 listopada 20168 l przez Masamune
Opublikowano 19 listopada 20168 l Mam problem: kupiłem w kolporterze doładowanie na xboxa.. babka mi coś wydrukowała, a tam jakaś strona, na której mam się zalogować i wpisać kod.. Zrobiłem to i mi podało kod do wpisania już na live'ie - ten normalny.. Wpisuje i nie działa.. piszę maile na ich pomoc, ale zero odpowiedzi.. infolinia dopiero w poniedziałek będzie czynna.. jakiś pomysł ? Już mam po hajsie? Edit: Ta strona to sedoc.pl Edytowane 19 listopada 20168 l przez funditto