Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

A jak się zakłada lub zmienia lokalizację żebym mógł pobrać to demko?

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ustawienia, System bodajże i tam będzie Lokalizacja. Zmieniasz na US, reset konsoli i tyle. 

Opublikowano

Ok, wielkie dzieki za odpowiedzi. Po pracy pobawie się dziś trochę dłużej konsola bo wczoraj to wszystko na szybko po 5 minut, demko dooma tylko przeszedłem i się zakochałem :D

Opublikowano

Po ostatnim updacie dla preview z(pipi)ała mi się lista znajomych (nie aktualizuje się), miał ktoś podobny problem ? Jakieś pomysły jak to naprawić ? Hard reset konsoli nic nie daje.

@edit

O (pipi), pobrałem na nowo profil i teraz skasowało mi całą liste... 

Edytowane przez Spaulding

Opublikowano

No mam to samo. Cały czAs widze np bansaia grającego w halo jak on od dwóch dni ze świata ff nie wychodzi :)

Opublikowano

Ja za to nie mogę wysyłać wiadomości. Wywala bląd z linkiem pod którym okazuje się że nic nie ma. I nie jest to też ban.

Opublikowano

U mnie od kilku dni też problem z listą znajomych. Ciągle pokazuje to samo.

Opublikowano

Właśnie te problemy mają ludze bez preview po aktualizacji klubowej. W preview takich problemów nei ma.

Opublikowano

Ja zadnych problemow z friendsami nie zauwazylem, a jestem w preview.

Opublikowano

No dobra a MS w ogóle robi coś w kierunku rozwiązania tego problemu ? Wiedzą o tym ?

Opublikowano

trudno żeby nie wiedzieli skoro każdy narzeka od dłuższego czasu. pewnie przy grudniowej aktualizacji ogarną.

Opublikowano

Pierwsze co każdy poszkodowany w takiej sytuacji powinien zrobić to odpowiedzieć sobie szczerze na pytanie: Czy wystarczająco szanuję markę?