Opublikowano 23 listopada 20168 l A jak się zakłada lub zmienia lokalizację żebym mógł pobrać to demko?
Opublikowano 23 listopada 20168 l Ustawienia, System bodajże i tam będzie Lokalizacja. Zmieniasz na US, reset konsoli i tyle.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Ok, wielkie dzieki za odpowiedzi. Po pracy pobawie się dziś trochę dłużej konsola bo wczoraj to wszystko na szybko po 5 minut, demko dooma tylko przeszedłem i się zakochałem
Opublikowano 24 listopada 20168 l Świetna promocja. Chyba sie skusze na biała? Co mówicie? https://www.gamesplanet4all.com/products/xbox-one-s-battlefield-1-special-edition-bundle-1tb-more-colours-available
Opublikowano 26 listopada 20168 l Po ostatnim updacie dla preview z(pipi)ała mi się lista znajomych (nie aktualizuje się), miał ktoś podobny problem ? Jakieś pomysły jak to naprawić ? Hard reset konsoli nic nie daje. @edit O (pipi), pobrałem na nowo profil i teraz skasowało mi całą liste... Edytowane 26 listopada 20168 l przez Spaulding
Opublikowano 26 listopada 20168 l No mam to samo. Cały czAs widze np bansaia grającego w halo jak on od dwóch dni ze świata ff nie wychodzi
Opublikowano 26 listopada 20168 l Ja za to nie mogę wysyłać wiadomości. Wywala bląd z linkiem pod którym okazuje się że nic nie ma. I nie jest to też ban.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Dobra u mnie już działa, znajomi wrócili na swoje miejsce po jakimś czasie.
Opublikowano 26 listopada 20168 l U mnie od kilku dni też problem z listą znajomych. Ciągle pokazuje to samo.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Ja nie jestem w preview i mialem to samo. Teraz juz (chyba) wszystko ok. Wyglada na to, ze samo sie naprawi
Opublikowano 26 listopada 20168 l Właśnie te problemy mają ludze bez preview po aktualizacji klubowej. W preview takich problemów nei ma.
Opublikowano 26 listopada 20168 l Ja zadnych problemow z friendsami nie zauwazylem, a jestem w preview.
Opublikowano 26 listopada 20168 l No dobra a MS w ogóle robi coś w kierunku rozwiązania tego problemu ? Wiedzą o tym ?
Opublikowano 26 listopada 20168 l trudno żeby nie wiedzieli skoro każdy narzeka od dłuższego czasu. pewnie przy grudniowej aktualizacji ogarną.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Jak zadzwoniłem do supportu jakoś tydzień temu to facet powiedział, że wiedzą o problemie ale nie mają jeszcze rozwiązania.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Autor ja polecam zmienić region na amerykański, tam tego problemu nie ma, przynajmniej u mnie
Opublikowano 27 listopada 20168 l To dlatego nie wiedziałem OCB, bo mam ustawione USA i żadnych problemów.
Opublikowano 27 listopada 20168 l U mnie ten problem jest od ponad tygodnia, pomimo amerykańskiego regionu na konsoli.
Opublikowano 27 listopada 20168 l Pierwsze co każdy poszkodowany w takiej sytuacji powinien zrobić to odpowiedzieć sobie szczerze na pytanie: Czy wystarczająco szanuję markę?
Opublikowano 27 listopada 20168 l (pipi) to już wiem czemu mi się to popsuło. dlatego, że od dłuższego czasu zamierzałem kupić plejke. Edytowane 27 listopada 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 28 listopada 20168 l Mi się wczoraj wieczorem naprawiło. Nie wiem może jakiś patch (mam konsole w instant on)
Opublikowano 28 listopada 20168 l ja pierniczę, robicie z tego aferę jak by wam masowo konsole zdychały