Opublikowano 28 listopada 20168 l Mi też się wczoraj naprawiło a nie miałem żadnej aktualizacji. . Maciek no w(pipi)iające jest jak chcesz z kimś zagrać a nie widzisz czy w ogóle jest dostępny. Tak mam od 17 dni.
Opublikowano 28 listopada 20168 l A ja mam ciągle zablokowane wysyłanie wiadomości. Miał ktoś z was tak?
Opublikowano 28 listopada 20168 l A u mnie dalej ten sam problem No ale przynajmniej zmotywowało mnie to do przechodzenia singlowych gierek. EDIT: Naprawiło się dzisiaj... Oby już na stałe. Edytowane 29 listopada 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 28 listopada 20168 l Autor spróbuj popytać w klubach xboxowych, jest gears of war polska gdzie jest dużo aktywnych ludzi.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ja gram obecnie w fajnala ale tydzień temu też się irytowałem bo w halo z bansaiem grałem i miałem kłopot z widocznością znajomych
Opublikowano 29 listopada 20168 l Jest możliwość sprawdzenia ile godzin spędziło się z daną gra jak na Wii U?
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Możecie polecić któreś nakładki na gałki? Ze znanych firm widziałem tylko Hama.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Sam na takich latam i na ps4amateur i na xone http://allegro.pl/gumka-antyposlizgowa-pada-nakladki-sony-pad-ps4-ds-i5517277115.html
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Co sądzicie o takiej ofercie na abonament live? Wygląda smakowicie Szkoda tylko, że na razie jest niedostępny, ale już wiem na co będę polował http://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/titanfall-xbox-live-24-month-gold-membership
Opublikowano 11 grudnia 20168 l Patrząc po komentarzu to ktoś to ocenił w sierpniu, więc ja po cichu liczę, że znowu niedługo będzie można zakupić za taką cenę
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Witam Przy próbie dodania do listy pobieranych udostępnionego niedawno lost odyssey,zaraz po " zobacz cenę" i "dalej" wyświetla się komunikat , iż "ten kanał zakupu wymaga posiadania konta rozliczeniowego,dodaj ważny dokument..." następnie do wyboru jest tylko "anuluj" karta dodana tak więc o co chodzi ? Przy tworzeniu nowego konta a jest to pierwsze konto nie powinno być 30 dniowego okresu próbnego golda ? Nigdzie nie mam tego do wyboru , jest tylko możliwość zakupu .
Opublikowano 16 grudnia 20168 l No ten 30 dniowy Gold to chyba się skończył dawno temu. Odkąd odświeżyli wygląd strony internetowej, opcję 30dni triala gdzieś wcięło. Ewentualnie wykorzystałeś wcześnie kod np na 2 tygodnie i to jest powodem braku możliwości wykorzystania darmowej opcji na 30 dni. Poza tym, ten LO chyba nie wymagał Golda do pobrania?
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Nie ma juz darmowych 30 dni bo cebula na allegro sprzedawala konta z goldem. Dlatego teraz z allegro znikły aukcje z goldem za 5zł.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Ale jak coś z 360 się ściąga, to trzeba dodać opcje płatności za pierwszym razem.
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Tak więc będę myśleć nad LO w ostateczności support Microsoft musi to wyjaśnić, co do golda to gdzieś mi mignęło , że problem jest w adresie. bo musi być USA i support Microsoft w zawiązku z niemożnością aktywowania próbnego golda wysyła kody na 1-mc ale ile w tym prawdy nie wiem . Edytowane 16 grudnia 20168 l przez TidesX
Opublikowano 16 grudnia 20168 l ogarnij chłopie że LO jest do KUPIENIA za 0zł żeby coś kupić musisz dodać opcję płatności
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Swoją drogą dobra gra. Przy pierwszej "płycie" spędziłem juz ponad 18h.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l ogarnij chłopie że LO jest do KUPIENIA za 0zł żeby coś kupić musisz dodać opcję płatności Tak więc karta była dodana ,a mimo wszystko 'kupic' nie można było .
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Powiedzcie mi jeszcze gdzie znajde jakies download list poprzedniego użytkownika żeby posciagac jego gry? Jak nie zmienił domowej konsoli, to jego gry masz z automatu u siebie w gotowych do instalacji (Moje gry i aplikacje). Demo DR3 możesz znaleźć w amerykańskim Sklepie - https://www.microsoft.com/en-us/store/game-demos/games/xbox A jak mogę usunąć konsolę z systemu serwisu? Obecnie jest przypisana do mojego konta, i jedyne miejsce gdzie widzę konsolę, czyli: https://account.microsoft.com/devices Pokazuje mi coś takiego: Gry chcę zostawić nowemu właścicielowi, ale z serwisu chciałbym ją wywalić, żeby mógł ją na siebie zarejestrować. Jeśli kliknę Remove Xbox, konsola zostanie również usunięta jako Home Console?