Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona. szkoda mi tylko halo po sieci (creatin ) Edytowane 3 Lutego 2017 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 a ja myślę, żeby szrota się pozbyć póki jest coś warty. ograłem na tej konsoli wszystko co mnie interesowało, a Prosiak zapewni mi doznań do czasu prezentacji/premiery Scorpiona. szkoda mi tylko halo po sieci (creatin ) Ja tka zrobiłem, ograłem co chciałem sprzedałem i czekam spokojnie na Scorpio bawiąc sie rewelacyjnie z prosiakiem W pewnym momencie w życiu 2 godziny czasu wolnego to luxus. I wtedy odpalasz konsole z myślą "za(pipi)iście pogram sobie w końcu 2 godziny" 2 godziny grania non stop? Tylko jak sobie nastawię budzik na 4 rano i pogram do czasu aż trzeba budzić dzieci do szkoły i iść do roboty Czemu życie po 30 musi być takie smutne ;) No nie ma lekko :/ ja głownie gram nocki w piątek i sobotę :/ czasem zdarzy sie w tygodniu ale to bardzo rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Trzeba wtedy czerpać przyjemność z innych rzeczy ;) Smutne-raczej nie. Inne-tak Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Jeśli trzeba to co to za przyjemność? Nawiązując do wcześniejszego posta dodam, że granie w każdą inną strzelaninę w multi po halo 5 to istna katorga więc nie ma innej opcji niż xbox. W zasadzie z braku czasu mógłbym grać tylko w to i byłbym zadowolony z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 WTF O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zawsze w pierwszych wersjach nowej aktualizacji testują w ten sposób różne znaki specjalne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 nowy dasz super - po aktualizacji e203 i przywracanie systemu działa tak samo szybko jak stary - na chwilę obecną nie widzę plusów Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To jest jakiś update nowy? Ja dzisiaj odpaliłem konsole i nic się nie pobierała. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 preview Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Chłopaki czy jest możliwość usunięcia domowej konsoli zdalnie przez stronkę ms ( jak to jest u konkurencji )? Czy tylko można to zrobić z poziomu konsoli ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Może jak tutaj usuniesz to poleci też jako domowa? Nie sprawdzałem jednak tego. https://account.microsoft.com/devices Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Musi być jakaś opcja na logikę, bo co jeśli konsola się zepsuje albo zostanie ukradziona? Jak nie znajdziesz, zadzwoń na infolinię. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 xboxa wyłączasz w opcjach na full (opcje zasilania dokładnie i tam też możesz zaznaczyć czy chcesz aby zawsze się wyłączał w pełni) albo opcja numer dwa przytrzymaj przycisk na konsoli dłużej :D Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jedyna opcja jest ustawienie z góry czy Xboxa chcesz wyłączyć na dobre czy przejść do sleep mode. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeśli konsola śpi to przytrzymaj przycisk włączania przez moment i wyłączy się na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Jak wyłączyć iksboksa? Serio, żeby nie był w sleep mode bo od zakupu w nim jest. Gdzieś to w opcjach się zmienia czy kombinacja ale street fighter zakończona kopem w konsole poskutkuje?Wyciągnij wtyczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zaraz MS wyciągnie wtyczkę za Ciebie na serio to w opcjach(zasilania?) masz tryb instand i oszczędzanie energii i wybierasz tą drugą opcje i wtedy konsola za każdym razem wyłącza się bez czuwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Wyłącz listwę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 wyje.b xboxa przez okno już sie nie włączy Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 sprzedaj w czym problem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 pewnie ze znalezieniem jelenia Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 weź kredyt i zmień prace w czym problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi