hav7n 5 936 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Zmiencie hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 weź kredyt i zmień prace w czym problem? zmień życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 https://youtu.be/m1HHQ8fn_w0 Beam do końca tygodnia. Yay!. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Streamowanie rozgrywki na Beam.pro trafiło do alphy. Sprawdziłem i super działa, Twitch niech się schowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Co prawda jakość streamu dalej pozostawia sporo do życzenia, ale Beam jest ciekawą alternatywą dla Twitcha dzięki większej stabilności streamowanego obrazu i zaledwie 1-sekundowego opóźnienia względem stanu faktycznego. Czekam jeszcze na apkę na XOne pozwalającą oglądać inne streamy z Beam.pro. EDIT: Kolejny plus - Beam na XOne obsługuje muzykę w tle! Edytowane 11 Lutego 2017 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
zagroo 4 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Macie też takie problemy z apką xbox'a, raz działa a raz wyskakuje błąd "wystąpił problem z pobraniem tej sekcji" ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Miałem wcześniej. Po którymś patchu przeszło. Jednak tempo wczytywania informacji w apce jest żałosne. Żałosne jest też tempo wczytywania zawartości na XBL. Mam tu na myśli zakładki w profilach innych graczy. Nie raz naprawdę długo zajmuje wczytanie sekcji "captures". Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Ktoś się orientuje czy Watch Dogs 2 z UK bedzie miał pl napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Po co ja znowu włączyłem ten Insider? Teraz nie mogę używać konsoli. Nie mogę się połączyć z XBL, nie mogę włączyć appki Insider, nie mogę nic. Jak to k,urwa przywrócić do jakiegoś stabilnego systemu? k,urwa mać Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 system - ustawienia fabryczne - zachowaj gry i aplikacje - potwierdź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) A jak nie możesz wejść do systemu? Jest tez jakaś kombinacja lawisY, chyba wysuwanie tacki +power. Ja jestem bardzo zadowolony z insidera. Konsola po tygodniu od zakupu w preview i siedzi tam do tej pory. Widocznie za słabo szanujesz markę ;P Edytowane 15 Lutego 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Włączałem, logowało bardzo długo i nie mogło zalogować. Kiedy w końcu pojawiał się dash, to po zalogowaniu się na jakiegoś użytkownika nie mogłem zalogować się do xbox live. Wybranie jakiejś opcji co jakiś czas po prostu zawieszało dash. Słyszałem dzwięki ruszania się po menu, ale nie dało się nic wybrać. Nawet nie dało się wyłączyć konsoli - pojawiało się menu wyłączania, ale nie dało się ruszać wyborem, żeby najechać na wyłącz konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Synchronizacja od pada na konsoli + wysuwanie napędu trzymasz + zasilanie Po drugim dźwięku puszczasz - ok 10 sek Edytowane 15 Lutego 2017 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Włączałem, logowało bardzo długo i nie mogło zalogować. Kiedy w końcu pojawiał się dash, to po zalogowaniu się na jakiegoś użytkownika nie mogłem zalogować się do xbox live. Wybranie jakiejś opcji co jakiś czas po prostu zawieszało dash. Słyszałem dzwięki ruszania się po menu, ale nie dało się nic wybrać. Nawet nie dało się wyłączyć konsoli - pojawiało się menu wyłączania, ale nie dało się ruszać wyborem, żeby najechać na wyłącz konsolę. Dużo osób na forum Preview ma taki problem, więc jakiś grubszy bug. For anyone having this issue, I have now successfully fixed it twice. What you need to do is connect to the internet, then sign out of your profile. from there go to settings>network settings>advanced settings> alternate MAC address. Then clear and restart the console, it has worked twice for me now and I hope it works for everyone else. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ja nawet do ustawień nie mogę wejść, bo konsola się wiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) zrób tak jak pisałem wyżej - przywróć system z zachowaniem gier- zrezygnuj z insidera u mnie w insie dwie aktualizacje i dwa razy przywracanie systemu Edytowane 15 Lutego 2017 przez maciekww28 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Wczoraj już robiłem to przywracanie tak jak radziłeś, udało mi się zalogować dzięki temu i wejść do aplikacji Xbox Insider Preview, żeby zrezygnować ze statusu insidera. Tylko system nadal jest tym nowym dashem i nadal się zacina :(. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 nie powinno tak być - po hard resecie masz aktualizację do najnowszego oficjalnie dostępnego dasza więc nie wiem skąd u Ciebie preview ew. aktualizacja offline z usb - http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/console/system-updates-solution ale nie wiem czy zaskoczy z preview Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 nie powinno tak być - po hard resecie masz aktualizację do najnowszego oficjalnie dostępnego dasza więc nie wiem skąd u Ciebie preview Masz rację, faktycznie była aktualizacja. Ale ponieważ wtedy jeszcze byłem w preview, to może znowu się zassał ten nieszczęśliwy dla mnie obecny dash. Spróbuję reset jeszcze raz i może teraz się zaciągnie coś stabilnego. Ech, wiedziałem, żeby trzymać się od tego programu z daleka, ale coś nagadali o slow i fast update ringach, zapisałem się szukając tej opcji i to mnie spotkało :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 raven po co być beta testerem za darmo? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Chciałem się zapisać do tego slow ringu i mieć nowszy dashboard ciut szybciej, ot z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 ja jestem w 4 ringu (slow) i po nieudanej aktualizacji i przywróceniu systemu konsola zassała oficjalnego dasza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Slow jest zbugowany. Ja jestem w alpha i wszystko smiga super ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 W ten weekend darmowe multi dla wszystkich + możliwość wypróbowania za darmo Rocket League i NBA 2K17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi