Gość Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) W ten weekend darmowe multi dla wszystkich + możliwość wypróbowania za darmo Rocket League i NBA 2K17.Wypróbowałem te rocket league... jak się ocknąłem była 5:30 rano xD Edytowane 18 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ktoś mi wytłumaczy co jest z tym Dead Rising 4, że co jakiś czas wywala mi na feedzie wpisy dotyczące gry? Nie mam gry, nie ściągałem triala, nie śledzę gry w game hubie, a i tak co jakiś czas wyrzuca mi ich wpisy :p Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Próbują Ci sprzedać ten badziew każdym możliwym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Takie noob kleszczyn, dodałem Project Cars z cebuli, ale gra nie widnieje na liście moich gier (tzn w sklepie jest "posiadana" i można pobrać.. choć nie pokazuje pobierania z poziomu sklepu ["pobieranie w toku"], a jedynie w katalogu gry i aplikacje jest widoczne, że gierka się pobiera..Czemu jej nie widzę w mojej bibliotece gierek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 W my games gry dzielą się na dwie kategorie: 1. gry do których masz licencję, a których nie masz pobranych, 2. gry do których masz licencję i które masz pobrane. Jak skończysz pobieranie to gra będzie wyświetlana w kategorii nr 2. Jak ją wykasujesz z HDD, to będzie wyświetlana w kategorii nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Takie noob kleszczyn, dodałem Project Cars z cebuli, ale gra nie widnieje na liście moich gier (tzn w sklepie jest "posiadana" i można pobrać.. choć nie pokazuje pobierania z poziomu sklepu ["pobieranie w toku"], a jedynie w katalogu gry i aplikacje jest widoczne, że gierka się pobiera.. Czemu jej nie widzę w mojej bibliotece gierek? Mam to samo, pobralem i była na liście zainstalowanych gier, skasowalem ale na liście "do instalacji" juz nie widnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 To normalne, nie przejmujcie się. Nie bez powodu gra nazywa sie Project Glitch. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 u mnie to samo :( Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 OK, zgłosiłem swojego XBOX do naprawy, tak jak radziliście. Teraz moje pytanie: jak mam zachować swoje sejwy? Pal licho same gry, w razie czego mogę ściągnąć jeszcze raz, akurat u tej firmy ściąganie leci z pełną prędkością łącza ;). Czy sejwy automatycznie się zachowują w chmurze? Jeśli nie, to mam dysk zewnętrzny - da się na niego jakoś wszystko przenieść, żeby móc potem podłączyć świeżą konsolę i mieć wszystko na swoim miejscu? No bo zakładam, że wysyłam im konsolę i jak mi dadzą nową, to z czyściutkim dyskiem (i pytanie tutaj: wyczyścić dysk przed wysyłką?). BTW muszę sam spakować konsolę i później zamawia się kuriera z tego UPS? Nigdy czegoś takiego nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 826 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Savy automatycznie lecą na chmurę. Jak zainstalujesz grę, to będzie jak było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Jak masz konsolę podpiętą do netu, to wszystkie zapisy są w chmurze. Na stronie xboksa zgłoś usługę serwisową, wydrukuj etykietę i zadzwoń po kuriera, powiedz, że z MS masz zlecenie, podasz im numer zlecenia i po sprawie. Konsolę musisz sam spakować, etykietę przyklej na paczkę i napisz na pudle swój adres. Gdzieś na stronie xboksa jest opisane jak przygotować paczkę do wysyłki. Edytowane 27 Lutego 2017 przez DonSterydo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Zawsze jestem lekko nerwowy jak mam zaufać systemom, że coś się dzieje "automatycznie", szczególnie pracując jako programista i wiedząc jak można polegać na oprogramowaniu xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Działa to wyjątkowo dobrze jak na MS, czasem jak włączę we wstecznej jakąś grę sprzed np. 5lat - to też pobierają mi się stare sejwy.Łana mam chyba 3ciego, przesiadki zawsze były bardzo płynne - wszystko siedzi na chmurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Wszystko się automatycznie ładuje z chmury, jeżeli się na X360 wysyłało ręcznie zapisy, to na Xone zaktualizują się automatycznie w grach z BC tak jak przy grach z Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 btw. a co do dysku : cokolwiek lecącego na serwis lepiej żeby było wolne od danych... zawsze może trafić się technik-czarna owca i jakoś tym obrócić. ustawienia fabryczne to chwila - moim zdaniem warto Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 O właśnie, a jak grałem w gierkę w BC na X1 od samego początku? To też jest w chmurze, rajt? I jak dobrze rozumiem te sejwy z gierek z X1 są w tej chmurze mimo, że nic specjalnie nie klikałem, nie ustawiałem, nie wysyłałem, nie zarządzałem? Nom, na pewno wyczyszczę dysk jak wszystko zabezpieczę na tym drugim na wszelki wypadek. Niedobrze tak wysyłać swoje konto komuś. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 826 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Wszystko robi automat. Czasem na bank masz info, ze trwa synchronizacja- przed uruchomieniem gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II Noxx II 332 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 może tak: w chmurze są wszystkie sejwy, począwszy od wprowadzenia tego lata temu na x360 (jeśli chciałeś je tam zapisać - a dziś robi to dash automatycznie, niezależnie czy to gra dedykowana XO czy w BC). Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dziwna sprawa - kiedyś kupowałem pakiet Forza Motorsport 5 + Forza Horizon 2 - kiedy wchodzę do sklepu to nie widzę jej w historii zakupów, ale w bibliotece gier na konsoli już jest. Ktoś wie czy da się jakoś sprawdzić historię zakupów przez stronę xboxa tak żeby było to widoczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Da się przez Microsoft com Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Tzn powiem tak - w historii zakupów już znalazłem zakup pakietu, ale dalej nie widzę go na stronie ze spisem gier. Niby drobnostka ale trochę wkurza :P Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Ostatnio jest jakiś błąd z listą gier, u mnie nie wyświetla się pcars a jest kupiony i sporo osób ma podobnie z innymi grami Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Microsoft właśnie zapowiedział Xbox Game Pass Więcej tutaj http://www.eurogamer.net/articles/2017-02-28-microsoft-announces-ea-access-style-xbox-game-pass-subscription Xbox is getting an EA Access-style subscription service that lets you play a rotating catalogue of games for a set fee per month. More than 100 Xbox One and Xbox 360 titles will be unlocked to download if you purchase a £7.99/$9.99 Xbox Game Pass. Widzę ze juz zostało to wspomniane w innym temacie Edytowane 28 Lutego 2017 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Chyba jesteś dzisiaj bardzo zmęczony, bo wcześniej sam komentowałeś tego newsa w dziale Xone :D Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 826 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Dziwna sprawa - kiedyś kupowałem pakiet Forza Motorsport 5 + Forza Horizon 2 - kiedy wchodzę do sklepu to nie widzę jej w historii zakupów, ale w bibliotece gier na konsoli już jest. Ktoś wie czy da się jakoś sprawdzić historię zakupów przez stronę xboxa tak żeby było to widoczne? Nie mam pewności- ale takie pakiety są chyba czasowe, taka promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi