Hum 3 699 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 (edytowane) No w końcu, ileż można czekać! W kwestii PoE, to polecam zapisać się na tej stronie - https://www.pathofexile.com/xbox Mi wysłali kod po niecałych trzech dniach. Edytowane 3 sierpnia 2017 przez Hum Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Nelson na razie temu nie zaprzeczył, więc jest nadzieja ;) Bardzo, bardzo chętnie. Na PS4 robi to robotę. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Na co komu Spotify jak jest groove music? Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Może Twoje Łęczyce leżą poza czasem i przestrzenią, ale w Polsce Groove Music jest dalej niedostępne. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Miałem okazję przetestować Groove Music w pełnej wersji i ta usługa w żaden sposób nie umywa się do Spotify. Ilość dostępnych utworów pozostawia wiele do życzenia. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Wrzucasz własne utwory na onedrive i je streamujesz kiedy chcesz i na czym chcesz. Możliwe, że w Polsce nie działa bo z przyzwyczajenia mam region usa na konsoli ustawiony. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Na Spotify nie musisz kraść/kombinować. 2 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Wrzucasz własne utwory na onedrive i je streamujesz kiedy chcesz i na czym chcesz Przerzucanie empetrójek między nośnikami. Który mamy rok? Spotify jest zbyt wygodnym serwisem, by bawić się w takie podchody z muzyką. 1 Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) Ale jakie przerzucanie? Wrzucasz raz I masz. Dostęp zawsze, z każdego urządzenia. Tylko musisz mieć oczywiście dostęp do internetu, bo to streaming. Gdyby Spotify miało bazę jak Grooveshark to bym się zainteresował. Póki co nic tam dla mnie nie ma. Edytowane 4 sierpnia 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) Ale jakie przerzucanie? Wrzucasz raz I masz. Dostęp zawsze, z każdego urządzenia. Tylko musisz mieć oczywiście dostęp do internetu, bo to streaming. Gdyby Spotify miało bazę jak Grooveshark to bym się zainteresował. Póki co nic tam dla mnie nie ma. No ale wiesz, że grooveshark był piracki? xD Edytowane 4 sierpnia 2017 przez _Be_ Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Ale jakie przerzucanie? Wrzucasz raz I masz. Dostęp zawsze, z każdego urządzenia. Tylko musisz mieć oczywiście dostęp do internetu, bo to streaming. Gdyby Spotify miało bazę jak Grooveshark to bym się zainteresował. Póki co nic tam dla mnie nie ma. No ale wiesz, że grooveshark był piracki? xD Myślisz, że Kris się tym przejmuje? :D Cytuj
Folion 46 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Z innej beczki - Gold mi się kończy we wtorek. Gdzie kupię najtaniej abonament na rok? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Z innej beczki - Gold mi się kończy we wtorek. Gdzie kupię najtaniej abonament na rok? Gdzie najtaniej golda kupię? Widziałem na Allegro 15 miesięcy za 189zl, chyba dobry deal 1 Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Opublikowano 6 sierpnia 2017 https://www.microsoft.com/pl-pl/store/p/spotify-music-for-xbox/9nfq49h668tb Spotify dla Xboxa pojawił się w sklepie, ale póki co nie da się go pobrać. Chociaż to tylko kwestia czasu :) 3 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 W sumie chyba wiem, ale wolę się upewnić. Jak zakupię abonament na golda i to teraz wstukam w konsoli (mimo, że mam aktywny przez jeszcze kilka miesięcy) to czy dopisze się on do ważności konta? Pytam bo chcę się zabezpieczyć przed ew. podwyżkami cen live (patrząc na to co stało się z PS+) :) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Tak, dodadzą Ci się daty. Jak masz ważne do września 2017 i wpiszesz kod na rok teraz, to będziesz miał ważne do września 2018. 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 szykują się kolejne zmiany (na lepsze) w dashu https://www.youtube.com/watch?v=VeA2FmPT7xk Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ironia - ten design idzie w stronę tego co było na 360. Podobne rozłożenie kafelek, tylko tym razem przesuwane w dół zamiast w prawo. No i guide menu podobnie. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 No widać ewidentnie wzorowanie się na XMB z PS4, który trzeba przyznać, że jest chyba obecnie najwygodniejszym dashboardem ze wszystkich obecnych konsol, a na pewno najszybszym. Jak dla mnie zmiany na lepsze, nie mogę się doczekać. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Były już chyba 4 filmiki jak dash po aktualizacji na win10 jest szybszy od tego z PS4. Po wywaleniu snapa i wrzuceniu skrótów do home, aplikacji i sklepu bezpośrednio do guide jest jeszcze szybszy. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) Dash w takiej postaci chyba długo nie przetrwa, wśród użytkowników Insider Alpha zdecydowanie przeważają krytyczne opinie. Większość uwag dotyczy marnowana wolnej przestrzeni, wrzucania zbyt dużych klocków z reklamami, nieczytelnej zakładki Społeczności (akurat z tym się nie zgadzam, wyświetlanie wpisów z góry na dół było bardziej frustrujące), dodawania dodatkowych czynności (np. wyświetlenie znajomych wymaga wciśnięcia A, ale w zamian nie są już przymusowo wyświetlani z klubami) i ogólnej brzydoty interfejsu. Do większości z tych rzeczy można się przyzwyczaić, ale nie zmienia to faktu, że dawno nie widziałem tak chłodnego przyjęcia nowego update'u na XOne. Jako plus wszyscy zgodnie wymieniają przyspieszenie działania systemu, aczkolwiek ja jeszcze widzę kilka miejsc, gdzie można ograniczyć loadingi. Nowa opcja w ustawieniach powinna pomóc w przypadku problemów z NATem: Edytowane 8 sierpnia 2017 przez Vexilium Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Średnio to wyglada za dużo właśnie wolnej przestrzeni i za duże kafle Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 No widać ewidentnie wzorowanie się na XMB z PS4, który trzeba przyznać, że jest chyba obecnie najwygodniejszym dashboardem ze wszystkich obecnych konsol, a na pewno najszybszym. Jak dla mnie zmiany na lepsze, nie mogę się doczekać. PS4 w ogole nie jest wygodny i przechodzenie do pewnych kafelków np do telewizji czasem trwa zdecydowanie za długo. Dobrze, że dodali możliwośc tworzenia folderów, ale tez jakoś specjalnie nie jaram się. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Mogliby w końcu dać jakiś skrót umożliwiający wybór w jakim trybie chcemy wyłączyć konsolę (instant-on/standard), ileż można skakać za tym do opcji i zmieniać aktualny tryb. 3 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Nie podoba mi się ten nowy dash na filmie, MS od czasu X360 ma jakieś jazdy i co roku zmieniają znacznie dasha/rozmieszczenie elementów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi