Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mi się podoba, duże kafelki oraz w końcu tapeta będzie widoczna. Nowy guide przeszedł lekki lifting, lepiej, szybciej i wygodniej mi się przeskakuje Rb Lb w guide niż poprzednio gałką. Wiadomo, są gusta i guściki,kazsy żyd swój towar chwali. Ja jestem zadowolony i mi się podoba.

Opublikowano

No widać ewidentnie wzorowanie się na XMB z PS4, który trzeba przyznać, że jest chyba obecnie najwygodniejszym dashboardem ze wszystkich obecnych konsol, a na pewno najszybszym. Jak dla mnie zmiany na lepsze, nie mogę się doczekać.

Pod tym względem PS Vita król :lapka:

Opublikowano

Pobawiłem się chwilę i ten Home jest masakrycznie słaby. Nic mi się w nim nie podoba i niepotrzebnie udziwniają z tymi blokami. W społeczności też nawalone teraz wszystkiego, że tego nie da się przeglądać. Jedynie ten Guide nowy jest ok, ale też odwalili numer z koniecznością wciskania dodatkowo znajomych, grupy albo mini profilami klubów.

Opublikowano

A nie było informacji że są jakieś nowe problemy z NATem dla tych co już mają ten update. A już zakładki się zmienia pod RB LB - nie rozumiem Kruku co masz na myśli?

Menu po wciśnięciu przycisku Xbox raz (dawniej dwa razy, to już w ogóle był kosmos dla mnie :P). Teraz przewija się to gałką co nie raz, nie dwa wychodzi mi koślawo. Rozwiązanie znane jeszcze z X360 gdzie przerzucało się to L1/R1 jak najbardziej na plus.

Opublikowano

Nie wiem po co dali te reklamy na Home. Już lepiej by pociągnęli dalej kafle z grami jak na PS4. Hub GwG zawsze mi się podobał ale teraz umieszczenie jest jakieś koślawe. Jedyny plus to chyba zakładki na górze w Guidzie.

Opublikowano (edytowane)

Udało mi się wyrwać kod na betę Path of Exile. Wykorzystałem go, ale jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć jak ta gra się prezentuje to dziś od 21:00 będę streamował ją na Twitch startując zupełnie od początku (z zerowym pojęciem o grze), więc zapraszam.

Twitch: MrFunkyFrag

Edytowane przez MierzejX
Opublikowano (edytowane)

Ograłem trochę betę Path of Exile, a że w ostatnim czasię trochę bawię się youtube i twitch, to postanowiłem zebrać swoje wrażenia i przedstawić w filmiku. Także jeśli kogoś interesuje ten tytuł, albo wcale o nim nie słyszał to zapraszam:

Mile widziane komentarze. Jestem świadomy amatorskiej sztuczności i wciąż z tym walczę i ćwiczę ;)

Edytowane przez MierzejX
  • Plusik 3
Opublikowano

Potrzeba mi szybkiego tutoriala :D Jak kupię zdrapkę na 15 funtów i będę chciał kupić przez stronę dodatek rozszerzający do FH3 to uda mi się to zrobić bez jakichś specjalnych migracji konta? Konto i tak mam zarejestrowane od samego początku na UK, więc zakładam, że jak wpiszę dane ze zdrapki to doładuję konto normalnie i potem uda mi się dokonać zakupu ;)

Opublikowano (edytowane)

Tak, wystarczy wejść na stronę dodatku w brytyjskim Sklepie, wcisnąć przycisk odpowiedzialny za zakup i wybrać jako opcję płatności prepaid. Może poprosić jeszcze o podanie jakichś danych rozliczeniowych z UK, jeśli nie masz wpisanych. To wszystko.

Edytowane przez wrog