Opublikowano 6 września 20177 l Spoko, o ile na multi jakoś rozdziela ludzi grających na padzie id tych na myszce. Jakby tak remaster aoe i potem aoe4 wyszedł na one
Opublikowano 6 września 20177 l MS idzie mocno w cross play i teraz do kazdej gierki beda mogli dac osobne servery dla pada i myszki. W Gersach byla mozliwosc grania z blacha w Hordzie ale PVP juz nie bo myszi maja przewage. Oczywiscie gardze takim pomyslem.
Opublikowano 6 września 20177 l MS idzie mocno w cross play i teraz do kazdej gierki beda mogli dac osobne servery dla pada i myszki. W Gersach byla mozliwosc grania z blacha w Hordzie ale PVP juz nie bo myszi maja przewage. Oczywiscie gardze takim pomyslem. Trochę się w Gearsach zmieniło. Teraz wszyscy grają razem, nawet w rankingach. Jest chyba jednak opcja grania tylko z ludźmi na Xie.
Opublikowano 6 września 20177 l na powyższym zdjęciu z duszą - light mode który nadejdzie wraz najbliższym updatem, coś ślicznego Edytowane 6 września 20177 l przez asax
Opublikowano 6 września 20177 l Ściągnął mi się jakiś update systemu dzisiaj. To to? Ale nie widzę żadnych zmian w dachu.
Opublikowano 7 września 20177 l na powyższym zdjęciu z duszą - light mode który nadejdzie wraz najbliższym updatem, coś ślicznego Jakbym widział dasha od 360
Opublikowano 7 września 20177 l Xbox One + klawiatura/mysz + Age of Empires 4 = GOTY. Mam nadzieję, że tak Spencer postapi.
Opublikowano 7 września 20177 l Najgorsze w tym nowym dashu są te świecące podświetlenia, strasznie to męczy oczy. Mam nadzieje, że w końcu to wyłączą bo każdy na to narzeka w preview. Zdecydowanie wolałem białe podświetlenie wyboru w starym dashu. A samo light mode całkiem fajnie wygląda, od wczoraj wszyscy w alpha preview mogą już testować. :)
Opublikowano 12 września 20177 l Czego nie mogę kupić GTA 4 za saldo na koncie MS przez stronę www ? Tak było czy mnie coś ominęło ? To muszę mieć X360 żeby to kupić za doładowanie ?
Opublikowano 13 września 20177 l Saldem gry z x360 kupisz tylko na x360.Nieprawda mam dolary na koncie USA starym jeszcze z X Box 360 i robię zakupy również za dolary na Xbox1. Fakt że na X360 mogę robić tylko zakupy w Dolcach.
Opublikowano 13 września 20177 l No ja na swoim nie mogę. PL konto widocznie jakieś ułomne. Tylko gry z xone mogę kupić saldem.
Opublikowano 13 września 20177 l A na pewno pierwotnie konto na pl założone? Nie miałeś Uk? Mi w ogóle chyba pokazuje ceny gier z X360 w sklepie na X1 w Dolarach nawet jak przełączę na polski system... Choć nie na pewnom
Opublikowano 13 września 20177 l Saldem gry z x360 kupisz tylko na x360.Nieprawda mam dolary na koncie USA starym jeszcze z X Box 360 i robię zakupy również za dolary na Xbox1. Fakt że na X360 mogę robić tylko zakupy w Dolcach.I to saldo normalnie ci się pokazuje jak chcesz zmienić metodę płatności? Ja mam konto na pl cały czas. Ale najbardziej mnie dziwi że przez stronę www się nie da.
Opublikowano 14 września 20177 l Gdzie kupujecie gierki cyfrowe? Tylko na marketplace? Chciałbym kilka tytułów, ale one rzadko są w promo
Opublikowano 14 września 20177 l Tylko marketplace i tylko w promocjach, zazwyczaj ciśnienia na nic nie mam, więc powoli zbieram to, co mnie interesuje.
Opublikowano 14 września 20177 l Czasami trafi się coś fajnego na cdkeys.com - stamtąd np. wyrwałem AC:Unity za 8 zł ;)
Opublikowano 14 września 20177 l No dobra, AC Unity jako jedyna gra na mojej konsoli jest również z cdkeys...