Gość DonSterydo Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Obecnie wiadomo że tylko jedno z nich robi jakąś grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) Są to SOTA, Good Science, NP i [Fun]ction Studios. Każde z nich będzie pracować nad gra AAA. Tego nie wiemy. Jedno ma pracować nad nowym, dużym IP. Edytowane 22 sierpnia 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Microsoft chce przeznaczyć 20 miliardów dolarów do roku 2020 na gry i rozwój technologiczny Xboxa, wiec mają za co lepić te gry W zamkniętym środowisku developerów panuje przekonanie, ze w tej generacji to Microsoft będzie dominować w kwestii ilości gier na wyłączność, zobaczymy za jakiś czas ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 W zamkniętym środowisku developerów panuje przekonanie, ze w tej generacji to Microsoft będzie dominować w kwestii ilości gier na wyłączność, zobaczymy za jakiś czas ile w tym prawdy Skąd ta informacja? Znów insajderska? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) LXP rekrutuje do pracy nad nowych, duzym IP AAA. Tak samo Platform Next wymaga doswiadczenia przy pracy nad grami AAA wiec pewnie te dwa studia robia cos solidnego. Good Science robilo gry na Kinecta na 360 wiec nie spodziewal bym sie cudow. Pozostale dwa pewnie zostaly otwarte stosunkowo niedawno, w najlepszym przypadky dostaniemy jakies mniejsze gry Arcade jak Max. Tak czy siak, I wiecej 1st Party tym lepiej. Edytowane 22 sierpnia 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 O rany, Figaro jak zmyslnie zmienił avatar, myślałem że to kruk. Tym bardziej ze na telefonie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Na bank będą to nowe ip lub odkopane stare zapomniane marki jak phantom dust.Trochę powiewu świeżości by mikromiętkim nie zaszkodziło,bo klepanie do porzygu halo,forzy,gearsów i fable jakkolwiek dobre by one nie były(poza fable,bo szykuje się mega kupsztal) odbije się czkawką. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) Fable bedzie fajne. Prawda ze MS przyda sie kilka nowych, duzych IP. Dlatego mocno czekam na Sunset, Quantum, Scalebound I odkurzone Phantom Dust. Edytowane 22 sierpnia 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) #BelieveFable to seria jadąca po równi pochyłej i nie wygląda na to,że Legends,które notabene za dużo z oryginalnym konceptem Fable nie ma wspólnego.Mimo wszystko ciekaw jestem opinii graczy po becie. Edytowane 22 sierpnia 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Zdaje mi sie ze ludzie sa bardziej zawiedzeni ze Lionhead nie robi Fable 4 z otwartym swiatem niz sama koncepcja Legends. Fun w coopie bedzie bankowo, niech dadza mnostwo lootu do zebrania I bedzie dobrze. Ogladalem I czytalem mnostwo wywiadow I gra koncepcyjniw przypomina Destiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 O rany, Figaro jak zmyslnie zmienił avatar, myślałem że to kruk. Tym bardziej ze na telefonie nie widzę On zaczął. No Sunset się udał MSowi. Niesamowita gierka się szykuje. Już sobie wyobrażam granie na przemian w SO, potem partyjka w Halo i pojeżdżenie sobie lamborghini - xbotki będą miały fajny koniec 2014 roku. Ale 2015 wygląda już o wiele słabiej. QB mnie bardzo rozczarował, Halo 5 jakoś nie ufam, a Scalebound nie ma szans w 2016 roku. Phantom Dust to faktycznie, ma się pojawić w 2015. Ale na targach xD Tak przynajmniej powiedział Spencer. Więc to też 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) Nowych IP zwłaszcza tych wnoszących coś świeżego a nie tylko powielających schematy nigdy za wiele , przyszłoroczne targi pod tym względem powinny być ciekawe Edytowane 22 sierpnia 2014 przez Karas Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Zauważ Figaro, że przed E3 też nie było nic wiadomo o Horizon 2, a gra wychodzi już we wrześniu. Możliwe, że Microsoft na następnym E3 też pokaże gry, które będą miały premierę już na jesień 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Na pewno nowe gearsy wyjdą w 2016. 2015 to rok Halo 5 i M$ nie będzie chciał rozbijać hype'u pomiędzy swoje flagowe strzelanki i tworzyć sam sobie konkurencje. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 O rany, Figaro jak zmyslnie zmienił avatar, myślałem że to kruk. Tym bardziej ze na telefonie nie widzę On zaczął. No Sunset się udał MSowi. Niesamowita gierka się szykuje. Już sobie wyobrażam granie na przemian w SO, potem partyjka w Halo i pojeżdżenie sobie lamborghini - xbotki będą miały fajny koniec 2014 roku. Ale 2015 wygląda już o wiele słabiej. QB mnie bardzo rozczarował, Halo 5 jakoś nie ufam, a Scalebound nie ma szans w 2016 roku. Phantom Dust to faktycznie, ma się pojawić w 2015. Ale na targach xD Tak przynajmniej powiedział Spencer. Więc to też 2016. Scalebound bedzie w 2016 razem z Gearsami, Crackdown I Horizon 3. Phantom Dust tez pewnie jakos wyjdzie w tych okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 W przyszlym roku quantum break, tr, forza 6 i halo 5, a na pewno jeszcze cos dojdzie do tego co juz wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Jeszcze Fable Legends Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 screamride \m/ a ta gierka od sudy na kinecta z gameplayem ala press x for jason kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 D4? Podobno ma byc na TGS. Jeszcze jest Below <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 No i gra od twórcy Limbo. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 A te indyki ze skladanek to maja jakies daty premiery czy tylko tak sa jako zapychacze konfy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 No jak to indyki - nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) Mam pytanie co do języka polskiego w achievementach. Konto mam na USA, język w konsoli ustawiony angielski, location US, a od kilku dni jak wchodzę na achievementy znajomych w Diablo III to wyświetlają się po polsku. Myślałem że może mają wersje preview dasha i ustawiony jezyk polski, ale jednak nie, bo nawet Majora Nelsona wyświetlają mi się po polsku (tylko Diablo III). Ktoś może wie jak to zmienić na angielski i jaka może być przyczyna? Czyżby język automatycznie się wybierał poprzez polskie IP? Edit:Właśnie sprawdziłem inne Achievementy Nelsona i taka sama sytuacja jest z Titanfall oraz Wolfenstein. Edytowane 22 sierpnia 2014 przez LordV Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Tak, po IP lecieć musi (sam mam angielski, USA i nawet samo konto USA, a osiągnięcia po polsku). Jakoś w lipcu bodajże to się stało. Dziwny ruch MS i nawet widziałem, że się trochę ludzie na to skarżyli, zwłaszcza teraz w Preview, bo potrafi się ten system pomylić w krajach dwujęzycznych. Możliwe, że wypadek przy pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 W takim razie możliwe że naprawią to po "europejskiej" premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi