Opublikowano 23 grudnia 20177 l Poproszę kod na 14 dni, akurat jadę do domu na święta na 2 tyg wolnego i nie musiałbym się bawić w triale, aby grać w Gears of war 4 razem z Maszzero.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Poleci kodzik na PM. Gearsy rządzą. Wiesz, że za 1 zł jest Gold na miesiąc?
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Ja bym poprosił o GamePass. Wziąłem teraz za 1zl i nie ogram w miesiąc wszystkich pozycji jakie bym chciał. Ten Twój dodatkowy kod bardzo by pomógł.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l 2 minuty temu, Godot napisał: Poleci kodzik na PM. Gearsy rządzą. Wiesz, że za 1 zł jest Gold na miesiąc? Ale chyba tylko dla tych co go wczesniej nie mieli?
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Sold! Proszę czekać na pm Teraz, D.B. Cooper napisał: Ale chyba tylko dla tych co go wczesniej nie mieli? Nope. Tych co nie mają aktualnie. Ja miałem wiele razy roczne, miesięczne itp. I kupiłem bez problemu
Opublikowano 23 grudnia 20177 l W takim razie wygeneruje i zostawie sobie na urlop, bo na 2 tyg szkoda
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Czyli chcesz ten kodzik czy rezygnujesz? Bo jak masz brać „na zaś” to lepiej dać komuś kto potrzebuje
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Dla mnie to ms powinien się pizgnąć w głowę z tym livem za złotówkę bo dzięki takim promo mam w każdej grze w halo lamusów z fakowymi kontami. Dziękuję ms.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l KODI od dzisiaj dostępne na Xboxie http://filmozercy.com/wpis/kodi-oficjalnie-dostepne-dla-xbox-one
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Wie ktoś jak to KODI ma działać? Jakiś PVR client potrzebny jest chyba
Opublikowano 29 grudnia 20177 l trzeba skonfigurować aplikacje. W sieci jest mnóstwo poradników jak to zrobić
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Ja tego np. na stronie nie widzę, więc zakładam że trzeba to pobrać bezpośrednio z konsoli?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Chcesz mi przez to powiedzieć, że żeby ją pobrać muszę mieć inny region ustawiony?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l jeśli jest już dostępna np. na regionie usa to zmiana regionu i po krzyku
Opublikowano 29 grudnia 20177 l No właśnie po zmianie na USA nadal nie widzę, dlatego się zastanawiam gdzie szukać
Opublikowano 29 grudnia 20177 l 5 godzin temu, Matriks_1111 napisał: No właśnie po zmianie na USA nadal nie widzę, dlatego się zastanawiam gdzie szukać Spróbuj ją dodać z poziomu sklepu na Windows 10 i zerknij później na listę aplikacji do instalacji na konsoli. Region na PC nie ma znaczenia, na konsoli wciąż musi być ustawiony na USA.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l 14 godzin temu, Playstation napisał: Jakie wtyczki do Kodi polecacie? No właśnie
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Może przydałby się osobny temat do KODI? na razie nic nie udało mi się uruchomić (może to kwestia wersji Alpha). Jedyne wtyczki które dają jakąś nadzieje to Specto i Covenent. Covenent wyświetla listę filmów, wyszukuje źródła. ale przy próbie uruchomienia pojawia się błąd.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Da się zarejestrowana konsole usunąć i zarejestrować ponownie na innym koncie? Chodzi o gwarancje. Rozumiem, że to niczego nie zmienia i można sobie dalej iść z dowodem zakupu do sklepu i reklamować wyrazie awarii?